aiolos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2006 Κάποτε κυκλοφορούσε ένα Ελληνικό περιοδικό, Night Sky λεγόταν. Ψάχνω να βρω τεύχη του. Ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ; Επίσης αν κάποιος θέλει να μου τα πουλήσει δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ. Θεόδωρος Σπανός
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2006 Τα τεύχη μπορείς να τα βρεις στη βιβλιοθήκη του Ευγενίδειου:Απ' ότι είδα στον κατάλογο υπάρχουν τεύχη από 1995-1999 και μάλλον θα υπάρχουν σχεδόν όλα. http://www.eugenfound.edu.gr/opac/opaccat.htmΤίτλος Night Sky : το απόλυτο αστρονομικό περιοδικόΔημοσίευση/Διάθεση Αθήνα : Τασσόπουλος Δημήτρης , 1995ISSN 11056614Γλώσσα κειμένου GreΣυχνότητα ΔιμηνιαίαΣυλλογή (1995) - (1999) ελΘέματα 1. Αστρονομία - Περιοδικά Μπορείς να βγάλεις φωτοτυπίες, γιατί τα περιοδικά δεν δανείζονται.Το μόνο ότι η βιβλιοθήκη θα είναι κλειστή μέχρι και τις 31 Αυγούστου.
aiolos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2006 Να ‘σαι καλά ευχαριστώ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό τα ψάχνω; Δυστυχώς όμως τα θέλω να τα έχω δικά μου. Αν δεν τα βρω απ’ αλλού θα αναγκαστώ να περάσω από τη βιβλιοθήκη του Ευγενίδειου για φωτοτυπίες. Θεόδωρος Σπανός
japetus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 Νομίζω ο Παπασωτηρίου στη Στουρναρη (στο υπογειο), ή κάποια απο τα γύρω περίπτερα πολούσαν παλια τευχη σε συσκευασίες των 3-4 μαζί
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 Η αποθήκη τους είναι στο ύψος του Χολαργού και πριν 2 χρόνια που πέρασα τελ. φορά (μετά βρήκα το astrovox... ) είχε τεύχη που τα πουλούσε σε τριάδες... Θα κάνω μια βόλτα αύριο να δω τι παίζει...(Τις τριάδες τις πουλούσε σε νησιά, είχα βρει στην Πάρο πριν 3 χρόνια..)Θα σου πω αύριο πιο σίγουρα.. ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα