Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πωλείται προσοφθάλμια ploesl 32mm, 9mm, 6mm και ένα προσοφθάλμιο ευρέως παιδείου 15mm και ένα barlow 2X τα προσοφθάλμια είναι της εταιρείας TS και είναι από Γερμανία επείσης από την ίδια εταιρεία περιέχονται και εξι φίλτρα σκούρο κίτρινο, ανοικτό κίτρινο, κοκκινο, μπλέ, πράσινο και ένα γκρί ND 0,6 (αφίνει 25% του φωτός να περάσει) επίσεις περιέχεται και ένας αντάπτορας για φωτογραφική μηχανή.

Ερωτησεις:

1:Κανει για βαθυ ουρανο?

2:Τα φιλτρα ειναι για deep sky η για πλανητες?

3:Θα προσαρμοζονται στο τηλεσκπειο μου (bresser messier 150mm)?

4:Η τιμη των 180ε ειναι καλη?

t_okularkoffer_189.jpg.a1ac7e9f0acbcbc130081682f9082867.jpg

Δημοσιεύτηκε

Φιλε gohan

Την αγορασα εγω περισυ, καινουργια, 150ε!!!

-Ευρυ φασμα μεγεθυνσεων χαρις στους συνδυασμους που σου δινει με το barlow 2x

-Το 15mm WA που περιεχει ειναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!!!! Για βαθυ ουρανο ειναι απιστευτο! (δεν γνωριζω ομως πως θα ειναι με το τηλεσκοπιο σου)

-Τα 9μμ και 6μμ ειναι καλα, αλλα δεν θα αργησεις να ψαχνεσαι για πιο καλα!!!

-Απο ολα τα φιλτρα (τα οποια ειναι για να αναδυκνειουν καποιες λεπτομερειες στους πλανητικους δισκους), το μονο που χρησιμοποιω ειναι το ND για την Σεληνη...

180ε ομως δεν αξιζει!!! Την βρισκεις καινουργια στην τιμη που σου ειπα!!!

Ad Astra Per Aspera

www.agapioselia.com

Δημοσιεύτηκε
φιλε foehammer που την βρισκεις 150ε? #-o #-o εγω την αγορασα απο την ακτις 225ε!!!!!την δινει 150ε μονο με την αγορα ενοσ ντομπσον gso!!!!!!!!!!!!!!!αν εχω εχω λαθοσ διορθωστε με.
Δημοσιεύτηκε

Ποιον Barlow έχει το πακετο ?Τον Ultima ?

Ρωτα τον τι διαπεραιτοτητα εχουν τα φιλτρα γιατι μπορει καποια απο αυτα να ειναι σκοτεινα για ορισμενους πλανητες .Καποια ειναι για 8" και πανω.Αν βαλεις και Barlow ισως να χρειαζεσαι φιλτρα με μεγαλυτερη διαπερατοτητα.

Ο Foehammer θα ξερει να μας γραψει .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε
..οχι δεν ειναι ο ultima, ειναι αχρωματικος (ο ultima ειναι αποχρωματικος) της Teleskop Service οπως και ολο το σετ. Τα φιλτρα ειναι ικανοποιητικα για οποιαδηποτε διαμετρο τηλεσκοπιου.

Ad Astra Per Aspera

www.agapioselia.com

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης