nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 Γνωρίζει κανείς τίποτα περί των οπτικών της Breaker
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 Τα Breaker ειναι για τα πανηγυρια.Αλλωστε εκει τα πουλανε.Εχω ενα 10Χ60 κ ειναι χαλια.Με το πρωτο χτυπημα απεφθηγραμμιστικαν. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
KOTS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Για τα πανυγηρια???? εισαι πολυ επιεικης! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Δηλαδή τα 7Χ50 που μου έκανε δώρο ένας φίλος είναι για πέταμα
KOTS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Ε οχι.. αν βλεπεις σωστα τοτε κρατα τα. Αλιμονο. Απλα τα τηλεσκοπια τα συγκεκριμενα ειναι μονο για παρατηρηση φεγγαριου αντε και Δια Κρονου. Μεχρι εκει STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Τα σύγκρινα με τον 6Χ30 finder μου και έχουν την ίδια απόδοση σε φωτοσυλεκτικότητα Υποθέτω οτι δεν είναι τα καταλληλότερα πρακτικά κιάλια για γρήγορες εξωρμήσεις και εύκολη εκμάθηση του ουρανού
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Παιδια οταν λεω για τα πανυγηρια το εννοω.Εγω απο πανυγηρι τα εχω παρει 20 ευρω απο 50 που μου τα αδιναν.Γεννικα σε ολλα τα πανυγηρια ολοι οι Αφρικανοι πουλανε Breaker σε πολυ χαμηλες τιμες(παντα μετα απο παζαρι).Το κορυφαιο ειναι πως μερικα γραφουν πανω τους κατι νουμερα τρελα.30χ70 10χ50(κιαλια τσεπης).Μεχρι κ 90χ90 εχω δει κ εχω σκασει στα γελια.Μου τα εδινε μαλιστα κ 85 ευρω.Μεγεθυνση κ ευρω δηλαδηΚατι αλλα εχουν ενα σφυροδρεπανο κ το USSR κ απο κατω γραφουν made in China Τωρα αφου στα εκαναν δωρο δεν εχεις παρα να τα χρησιμοποιησεις κ αμα σε ικανοποιουν ολλα οk Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Τα σύγκρινα με τον 6Χ30 finder μου και έχουν την ίδια απόδοση σε φωτοσυλεκτικότητα Υποθέτω οτι δεν είναι τα καταλληλότερα πρακτικά κιάλια για γρήγορες εξωρμήσεις και εύκολη εκμάθηση του ουρανού Oπα. Τωρα αλαζει το θεμα.Αμα τα θες μονο για εκμαθηση του ουρανου μια χαρα ειναι.Εγω ξεκινησα με δανικα κιαλια.Πολυ καλα.Οταν τα εδωσα πισω πηρα τα Breaker.Με βοηθησαν το ιδιο.Δε λεω με τα Αμερικανικα εβλεπα τα αστερια ως σημια κ εστιαζα ανετα.Γενικα η θέα ηταν πολυ καλυτερη.Αλλα κ με τα Breaker μια χαρα εκανα τη δουλεια μου.Κ για να μην παρεξηγηθω επαναλαμβανω.Τα χρησιμοποιουσα μονο για να μαθω χωρις να με πειραζει αν θα βλεπω τελεια Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα