roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα να κάνει stack σε Linux, (κατά προτίμηση open source ή freeware). Το siril όλο κάνει crash, το registax λέει ότι τρέχει με wine αλλά έτσι που τρέχει άστο, καλύτερα reboot σε Win. Είπα μπας και το έκανα με το χερι σε gimp αλλά άλλαξα γρήγορα γνώμη. Καμια ιδέα;
Vegan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Θα κατεβάσεις το starlinkhttp://star-www.rl.ac.uk/ Και θα χρησιμοποιήσεις τα πακέτα:CCDPACK και KAPPA
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Καμια ιδέα; Boot σε windows Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 http://star-www.rl.ac.uk/Και θα χρησιμοποιήσεις τα πακέτα:CCDPACK και KAPPAΘα το δοκιμάσω (κατεβάζω το CD για Debian) αλλά φοβάμαι ότι είναι αφενός ξεπερασμένο, αφετέρου δύσχρηστο (πέρα ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξη). To CD είναι για 3.0 (πολύ παλιό), και πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να μπλέξω με recompile από το CVS (αν δουλεύει ακόμη) . Ευχαριστώ
Vegan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Ξεπερασμένο δεν είναι σίγουρα, μιας και είναι η κατεξοχήν συλλογή προγραμάτων που χρησιμοποιείται από τα επαγγελματικά αστεροσκοπεία.Δύσχρηστο είναι, θα μπλέξεις με scripting και παραμέτρους που σε προγράμματα των windows ρυθμίζονται αυτόματα...To δουλεύω με τον καινούριο πυρήνα και δεν έχω πρόβλημα
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2006 Δύσχρηστο είναι, θα μπλέξεις με scripting και παραμέτρους που σε προγράμματα των windows ρυθμίζονται αυτόματα... Το κατέβασα, το έκανα πλήρη εγκατάσταση, και έκανα μερικές πρώτες δοκιμές αργά βράδυ (σκουντουφλώντας από την νύστα, ομολογουμένως). Και με άφησε με την γεύση που με αφήνουν όλα τα ανάλογα προγράμματα (πχ η R για στατιστικά είναι ίδια ιστορία) : μα καλά, τόσο σοβαρή δουλειά, ένα ωραίο front-end δεν βρέθηκε κανείς να φιάξει ; Και όπως πάντα θα πρέπει να κάνω έρευνα επιπέδου διατριβής μέσα στο documentation για να βρω το τυφλοσούρτι Τες πα, αυτά είναι συμβαίνουν στο Linux (αλλιώς κάνεις ότι είπε ο giorgosgr )Θα σου είμουν υπόχρεως αν μου έστελνες (με Π.Μ. ; ) μερικά παραδείγματα της σύνταξης που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει.(και εγώ υπόσχομαι, αν μάθω να το δουλεύω να κάτσω να φιάξω ενα ωραίο GUI σε perl-QT τύφλα να έχει το registax ) Διορθωση: μολις πρόσεξα το XREDUCE Νύσταζα πολύ χτες
Vegan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2006 Θα σου είμουν υπόχρεως αν μου έστελνες (με Π.Μ. ; ) μερικά παραδείγματα της σύνταξης που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει. Ωχ...αρχίσαμε...καλή τύχη Πές μου τι ακριβώς τι θέλεις να κάνεις για να δώ αν μπορώ να βοηθήσω, ή να σου στείλω έτοιμα σκριπτάκια.
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2006 Align + stacking, κατά προτίμηση με auto-tracking των αντικειμένων για να ανταπεξέλθει σε κακό, έως ανύπαρκτο, tracking. Αλλά άστο, θα την βρω μόνος μου σιγά-σιγά την άκρη. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα