tomhel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Όπως λέει και ο τιτλος . Μια ερώτηση με μορφη γκαλοπ.Ποια είναι η αγαπημένη σας ή έστω η πιο σημαντική διαστημική αποστολή που πέταξε ποτέ …. Και για να κάνω εγω την αρχη , για εμένα ηταν η αποστολή voyager γιατι καταρχάς ηταν 100% επιτυχής ξεπερνώντας τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαισιόδοξων , γιατι μας εδειξε τους εξωτερικούς πλανήτες με απίστευτη ευκρίνεια και ακρίβεια , γιατί είναι εως και σήμερα το μοναδικό ανθρώπινο αντικείμενο που εχει ταξιδέψει τοσο μακριά και όταν κατασκευάστηκε ενσωμάτωσε εξελιγμένες τεχνολογίες τουλάχιστον μιας δεκαετίας εμπρός οι οποίες δούλεψαν άψογα στις πολύ δυσμενείς διαστημικές συνθήκες ( θερμοκρασία , μαγνητικά πεδία , ραδιενέργεια , μεγάλη ταχύτητα ) με τρομερή ακρίβεια και σταθερότητα . Οι σχεδιαστές , τεχνικοί και υπεύθυνοι του όλου προγράμματος ( και αυτοί του προγράμματος pioneer 10,11 ) έκαναν απίστευτη δουλειά….
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Θα συμφωνήσω και εγω με τον φίλο tomhel, voyager και πάλι voyager! Αυτό μου έρχεται στο μυαλό κατευθείαν ως η πληρέστερη και πιο ουσιαστική όπως επίσης και αγαπημένη διαστημική αποστολή μου
dimos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Tο πρόγραμμα απόλλων, διότι ήταν επανδρωμένο.. Σημαντική διαφορά! Κόστισε όμως πάνω από 100 φορές πιο πολλά $ από τον ταξιδευτή. Και πάλι σημαντική διαφορά ! ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα