Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εβγαλα εκτακτο μηνυμα στο διαλειμμα τωρα, ωρα 17.10

Δειτε την εκπομπη και το σχολιαζουμε μετα το τελος της. Αξιζει να το δει κανεις εστω και απο την αποψη του να δει τις ιδεες που υπαρχουν και τα ντοκουμεντα.

Ειμαστε τοσο βλακες τελικα να ανεχομαστε τετοια παιχνιδια, συζητησεις και μπαρουφολογια ή οντως τελικα ειναι αληθεια? τι γινεται?

Τα ντοκουμεντα παντως οφειλω να πω οτι θα ΕΞΑΨΟΥΝ τη περιεργεια του καθενος απο εμας

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Καλα ρε παιδια ειναι απιστευτο λες και μιλαγαν παιδακια.Η αλλη ηξερε οτι ζουν 300 χρονια,και το λογο που ηρθαν.Ωχ ωχ βοηθειαααα μωλις περασε ενας και μου πηρε τον εκτυπωτη.
rc 6"
Δημοσιεύτηκε
Περα απο τα αστεια φιλε KOTS ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει κατι.ειναι δυνατον να μην εχει βρεθει σε σωστη θεση καποιος πλανητης σε τοσα δισεκατομυρια ηλιους,ωστε να δημιουργηθει ζωη?Ειναι το μονο που πιστευω .Δεν πιστευεις οτι ειμαστε λιγο ακραιοι οταν λεμε οτι κυκλοφορουν αναμεσα μας και περνουν και μπαλες,και σφαζουν και αγελαδες,και αλλα χιλιαδυο πραγματα?
rc 6"
Δημοσιεύτηκε

Φιλε JOPBOUZAS (δε ξερω και το ονομα σου), πιστευω σιγουρα οτι κατι υπαρχει. Οπως πιστευω ομως οτι υπαρχει και η συγκεκριμενη κατευθυνση της μαζας.

Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι πολιτισμοι και οχι μονο ενας, πολλοι το ξερουν, μονο οι εκλεκτοι ομως. Εμεις που αποτελουμε τους κοινους θνητους δε θελουν να γνωριζουμε γιατι παιζουν συμφεροντα και μελλοντικα σχεδια, τα οποια εμεις βοηθουμε σα προβατα, χωρις τη θεληση μας.

Σκεψου να αποκαλυφθει το οτι οντως υπαρχουν εξωγηινοι. Σκεψου να γνωστοποιησουν σε ολοκληρη την υφηλιο οτι ηρθαμε σε επαφη. Σκεφτεσαι τις συνεπειες? ενα ολοκληρο συστημα θα καταστραφει. Ξεκιναω απο τα πιο απλα.. Μια απο τις μεγαλυτερες επιχειρησεις, η Εκκλησια, θα σβησει. Η πιστη θα κλονιστει. Οι ιδεες θα αλλαξουν (γεγονος το οποιο μπορει απο μονο του να επιφερει συνεπειες μεγαλες). Βαζουμε στην ακρη τις αυτοκτονιες οι οποιες θα ανεβουν κατακορυφα! Μερικα μονο απο τα λιγα κατα τη γνωμη μου.

Καποια στιγμη ισως αλλαξουν τα πραγματα και οντως γινει μια επαφη. Δεν το συζηταμε οτι υπαρχουν. Μιλαμε για τρελα μυστικα τα οποια παραμενουν επτασφραγιστα για αιωνες. Αλλωστε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..

Δημοσιεύτηκε

Δεν το είδα.. όμως φαντάζομαι ότι μάλλον θα ήταν μια ακόμα αποκαλυπτική εκπομπή της..... Άννας Δρούζας :mrgreen:

Κάνω λάθος?

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
Ηταν μια εκπομπη με στοιχεια τα οποια δε τα εχουμε συνιθισει σε τετοιου ειδους εκπομπες. Κοινως ηταν κατι λιγο διαφορετικο. Ειχε καλεσμενους οι οποιοι απ οσο φανηκαν με αυτα που λεγανε, πρεπει να ηταν πολυ χωμενοι και να ξερουν πραγματα που δε ξερει ο καθενας.

Δημοσιεύτηκε
Τα ντοκουμεντα παντως οφειλω να πω οτι θα ΕΞΑΨΟΥΝ τη περιεργεια του καθενος απο εμας

Aπό ..ντοκουμέντα δηλαδή τι είχε;;

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
Βιντεο τα οποια δε παιζει να εχεις ξαναδει. Καλα ηταν μονο δυο βεβαια. Αλλα λεγανε καινουρια σχετικα πραγματα που δεν ακουγονται συχνα σε εκπομπες. Τωρα δε ξερω αν ηταν μπαρουφολογια αλλα αυτα που ελεγαν εγω προσωπικα δε τα ειχα ξανακουσει. Οπως φυσικα δεν ειχα δει και δημοσιογραφο καθως και καθηγητη πανεπιστημιου να τα υποστηριζει με περιεργως εντονη σιγουρια.

Δημοσιεύτηκε

Φιλε kots Γιωργο με λενε.Συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπες.Σιγουρα ετσι θα γινει αν εβγαιναν στη φορα τετοια πραγματα.Τι να πω αβυσος!!!!

Παντως ρε παιδια καλο το θεμα της εκπομπης,αλλα εκτος απο την Δρουζα ολοι οι αλλοι μου φανηκαν πανηβλακες.

rc 6"
Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά, είδα τη διαφήμιση το μεσημερι. Αν δεν είχα σχολή την ώρα της εκπομπής, θα έπαινα τηλέφωνο με αυτό που είδα στη διαφήμιση.

Έδειχναν τη κάψουλα της NASA απο το GENESIS που δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο και έπεσε, ως πτώση ιπταμένου δίσκου!!!

Τα παιξα κοινώς! ](*,)

IK Observing System
Δημοσιεύτηκε
απλα.. Μια απο τις μεγαλυτερες επιχειρησεις, η Εκκλησια, θα σβησει. Η πιστη θα κλονιστει.

Λαθος μεγαλο.Η ακκλησια μας δεν αποκλειει να υπαρχουν εξωγηινοι.Δεν ξερουμε τιποτε γι αυτο το θεμα.Δεν μας εχει δωθει απ το Θεο τιποτε που να το αποκλειει αλλα ουτε κ να το επιβεβαιωνει.

Αλλωστε συμφωνα με τις γραφες υπαρχουν 7 επιπεδα-κοσμοι (δε θυμαμε πως ακριβως το οριζουν) διαφορετικοι απ το δικο μας που δεν εχουμε καμια πληροφορια.Μονο αυτο.

Πρεπει να σας πω πως στα 5-10 λεπτα που ειδα δεν εχω ξανα ακουσει μεγαλυτερς βλακειες.Το κορυφαιο ηταν που ειπε ενας πως οι μεγαλες κυβερνησεις ξερουν τα παντα κ πως αυτοι ξερουν οτι ξερουν απ τα λιγα ψιχουλα που εχουν καταφερει να μαζεψουν.

Κ ακουστε για τι ψιχουλα μιλανε.Ξερουν ποσες φιλές εχουν ερθει, το ονομα τους, το λογο που ηρθαν,που εχουν τισ βασεις τους,πως ονομαζονται οι βασεις τους,τι σχημα εχουν αυτες οι βασεις,ποσο κοσμο χορανε μεσα, για ποσο χρονο ερχονται,(καποιες φιλές ειναι εδω μονιμα καποιες ερχωνται περιοδικα κ καποιες εχουν ερθει μονο μια φορα συνελεξαν τις πληροφοριες κ μετα εφυγαν)Καποια αλλα ψιχουλα δεν τα θυμαμε.

Κι ολλα αυτα μεσα σε 5 λεπτα.Φανταζομε μεχρι να τελειωσει η εκπομπη ποσα ψιχουλακια ακομη θα αραδιασαν.Καρβελια ολοκληρα.

Υ.Γ. Το οτι δεν υπηρχε αντιλογος εμενα μου λεει πολλα.Εδω φιλε KOTS ταιριαζει το οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Παναγιωτη σε πληροφορω οτι αντιλογος υπηρχε, αλλα τον απετρεπαν παραδειγματικα!!

Συμφωνω μαζι σου.

Γι αυτο στο πρωτο post αναρωτιεμαι αν μας περνανε για τοσο ηλιθιους. Δε λεμε οτι δεν υπαρχουν αλλα ολο αυτο εμοιαζε με σεναριο κακογουστης επιστημονικης φαντασιας.

Εκτος των αλλων ειπανε οτι δε κανουν ερωτα οι περισσοτεροι εξωγηινοι και οτι αναπαραγωνται μεσω της κλονοποιησης! Φεξε μου και γλιστρησε. Για να μη πω οτι ειπαν για εκκενωση της γης και οτι αυτοι θα ειναι οι πρωτοι που θα επιβιβαστουν στα διαστημοπλοια των σωτηρων εξωγηινων.

Δημοσιεύτηκε

Κανονικα μιας κ δεν το ειδα ολο δε θα επρεπε να εκφερω γνωμη αλλα αυτο το λιγο που ειδα μου εκανε καρα μπαμ.Ασε που η Δρουτσα μου φανηκε παντελως ασχετη.Ειναι δυνατον με ασχετο συντονιστη να γινει σοβαρη συζητηση?

Τεσπα ειπαμε δε θα επρεπε να εχω γνωμη κ δε θα πω αλλα

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Με καποιο τροπο ομως η Αννα Δρουζα πρεπει να χτυπησει καποια νουμερα γιατι αλλιως θα τη κοψουνε. Αυτες οι εκπομπες γαργαλανε τα μυαλα των περισσοτερων οι οποιοι θα κρατησουν την ιδια συχνοτητα μεχρι το τελος της εκπομπης.

Δε κατηγορω τη Δρουζα γιατι ο καθε δημοσιογραφος αυτο προσπαθει να κανει. Κατηγορω ομως την υπερβολικη ανωριμοτητα εκ μερους των επιτημων καλεσμενων οι οποιοι ηταν ΤΟΣΟ σιγουροι για την υπαρξη και τη καθημερινοτητα των εξωγηινων, πραγμα το οποιο τους ηρθε μπουμερανγκ απ οτι φαινεται στο τελος.

Ακους εκει δε καπνιζουν, δε πινουν αλλα τρωνε σχεδον μονο φρουτα!!! :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

Δημοσιεύτηκε

Ελάτε ρε παιδιά που ηταν σοβαρά πράγματα αυτά..... Θα έρθουν λεει οι εξωγηινοι να μας καθαρίσουν την Γη απο τα αρνητικά πεδία (!) και θα πρέπει να φύγουμε όλοι μέχρι να τελειώσουν την δουλειά. Σε ερώτηση "τι θα γίνει με αυτούς που δεν θα φύγουν" η απάντηση ήταν "Δεν ξέρω αλλα θα ρωτήσω και θα σας πώ". Τι να πώ ρε παιδιά. Να μείνει καποιος πίσω να κοιτάξει να κάνουν καλό σφουγγάρισμα και να πάρουν και τις γωνίες.

Και οχι φίλε Κωνσταντίνε. Δεν δικαιολογώ τη Δρούζα που ήθελε να κάνει νούμερα σε βάρος της φοβίας για το άγνωστο και της αμάθειας των τηλεθεατών της. Σε άλλο thread φώναζα για τον Λιακόπουλο. Δεν θα ψαχνω τώρα δικαιολογίες για αυτήν.

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε
Βιντεο τα οποια δε παιζει να εχεις ξαναδει.

Αρκεί να πας youtube και videogoogle και μπορείς να δεις όσα UFO βίντεο κυκλοφορούν, δεν χρειάζεται να περιμένεις την Δρούζα να στα δείξει..

Yπάρχουν αρκετές καραμπινάτες απάτες σε ορισμένα UFO βίντεο.

Κάποια άλλα που προέρχονται από κυβερνητικές πηγές (NASA) παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον.

Δημοσιεύτηκε
Σε άλλο thread φώναζα για τον Λιακόπουλο. Δεν θα ψαχνω τώρα δικαιολογίες για αυτήν.

Xaxaχα στο ιδιο καζανι τους βαζεις μου φαινεται! :P

Δημοσιεύτηκε
Αρκεί να πας youtube και videogoogle και μπορείς να δεις όσα UFO βίντεο κυκλοφορούν, δεν χρειάζεται να περιμένεις την Δρούζα να στα δείξει..

Οχι αυτα δεν υπαρχουν στο internet.

Δημοσιεύτηκε
Φιλε JOPBOUZAS (δε ξερω και το ονομα σου), πιστευω σιγουρα οτι κατι υπαρχει. Οπως πιστευω ομως οτι υπαρχει και η συγκεκριμενη κατευθυνση της μαζας.

Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι πολιτισμοι και οχι μονο ενας, πολλοι το ξερουν, μονο οι εκλεκτοι ομως. Εμεις που αποτελουμε τους κοινους θνητους δε θελουν να γνωριζουμε γιατι παιζουν συμφεροντα και μελλοντικα σχεδια, τα οποια εμεις βοηθουμε σα προβατα, χωρις τη θεληση μας.

Σκεψου να αποκαλυφθει το οτι οντως υπαρχουν εξωγηινοι. Σκεψου να γνωστοποιησουν σε ολοκληρη την υφηλιο οτι ηρθαμε σε επαφη. Σκεφτεσαι τις συνεπειες? ενα ολοκληρο συστημα θα καταστραφει. Ξεκιναω απο τα πιο απλα.. Μια απο τις μεγαλυτερες επιχειρησεις, η Εκκλησια, θα σβησει. Η πιστη θα κλονιστει. Οι ιδεες θα αλλαξουν (γεγονος το οποιο μπορει απο μονο του να επιφερει συνεπειες μεγαλες). Βαζουμε στην ακρη τις αυτοκτονιες οι οποιες θα ανεβουν κατακορυφα! Μερικα μονο απο τα λιγα κατα τη γνωμη μου.

Καποια στιγμη ισως αλλαξουν τα πραγματα και οντως γινει μια επαφη. Δεν το συζηταμε οτι υπαρχουν. Μιλαμε για τρελα μυστικα τα οποια παραμενουν επτασφραγιστα για αιωνες. Αλλωστε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..

Να και ενα post που συμφωνώ 100%!

Οι κυβερνήσεις ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα απο μας και δεν μας τα λένε γιατι θα καταρρεύσει ολόκληρο το κατεστημένο! Άλλωστε μην μου πείτε οτι τα X-Files ήταν σκουπίδια!

Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Δημοσιεύτηκε
Αυτοί που κρύβονται πίσω από τις κυβερνήσεις (δηλαδή πίσω από τη βιτρίνα) ξέρουν ακόμα περισσότερα...
Δημοσιεύτηκε
Αυτοί που κρύβονται πίσω από τις κυβερνήσεις (δηλαδή πίσω από τη βιτρίνα) ξέρουν ακόμα περισσότερα...

Μα γι αυτους μιλαμε. Υπαρχει ακομα κοσμος που πιστευει στους πολιτικους που εμφανιζονται στις τηλεορασεις? Για ονομα του Θεου...

Δημοσιεύτηκε
..στους πολιτικους

Aυτοί είναι απλές μαριονέτες...

Δημοσιεύτηκε
Οι κυβερνήσεις ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα απο μας και δεν μας τα λένε γιατι θα καταρρεύσει ολόκληρο το κατεστημένο!

Ελεος!!!!! #-o #-o #-o

Παλι-ματα-ξανα-ελεος!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,)

Άλλωστε μην μου πείτε οτι τα X-Files ηταν σκουπιδια

Οχι τα X-files απλως μια σειρα ηταν την οποια κι εγω εβλεπα πολυ ευχαριστα φυσικα γνωριζοντας πως δεν υπηρχε καν κοκκος αληθειας... Αντιθετως οι θεωρειες περι κυβερνησεων που γνωριζουν και μας τα κρυβουν και παγκοσμιων συνομοσιων κλπ αυτα ναι ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και η θεση των σκουπιδιων ειναι ο σκουπιδοτενεκες (η εστω αλλα σκουπιδοsites) οχι το astrovox.......

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
Ευτυχως μερικοι "ξυπνιοι" φορανε τα γυαλια τους (στραβομαρααααα) και βλεπουν τους εξωγηινους οπως γινοταν και στην ταινια... ισως επισης βλεπουν και πως ο Elvis ζει :P :P :P
Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης