Polykarpos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Όσοι ήταν στο 4ο συνέδριο πέρισυ είχαν δει ένα 3d ταινιάκι που είχα κάνει για την παρουσίαση του θέματός μου ερασιτεχνική αστρονομία και πολυμέσα. Συνέχισα την δουλειά με βάση αυτό το ταινιάκι και αφού δούλεψα λίγο πάνω στη δημιουργία νεφελωμάτων και βελτίωσης του Ήλιου πρόσθεσα και στοιχεία για κάθε πλανήτη ώστε να πάρει τη μορφή ντοκιμανταίρ. Το έχω ανεβάσει σε ένα διαγωνισμό στο internet στη διεύθυνση www.bigbang.gr με τίτλο ταινίας The solar system waltz (θέλει εγγραφή). Παραθέτω φωτογραφίες (οι οποίες είναι σε χαμηλή ανάλυση Ήλιος Επιφάνεια του Άρη Ο "πρώην" Γαια Νεφέλωμα
KC Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Πολύκαρπε, Καλή επιτυχία με το ντοκιμανταίρ!!!Ήμουν στο 4ο συνέδριο και είδα τη δουλειά που κάνεις. Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Ευχαριστώ Κώστα. Αύριο θα γίνει και προβολή σε αίθουσα
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Μπορείτε να ψηφίσετε αν θέλετε
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Ξέχασα τον γαλαξία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα