Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
κ.Αντωνη Τα Σεβη μου. Μπραβο και Εις Ανωτερα.

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα το είδα και χάρηκα κ. Αντώνη άψογος όπως πάντα!!!

Κλείνεται με τον καλύτερο τρόπο το 2006 :wink:

Είναι και για διαφήμιση η φώτο για τα αρχαία της χώρας μας, κάτι πολύ σημαντικό, την κάνει ακόμη ποιο ενδιαφέρουσα.

Καλή χρόνια και με πολλές επιτυχίες!!!

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια.

Με αγωνια περιμενω να φτιαξει ο καιρος ωστε να ειμαστε σε θεση να απολαυσουμε τον εναστρο ουρανο ολοι μαζι με κατι νεο και διαφορετικο.

Καλες Γιορτες σε ολους και οτι το καλυτερο το 2007!!!

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

κ. Αντώνη, τα πλέον θερμά μου συγχαρητήρια και πάντα να μας καταπλήσσετε έτσι. Μπορείτε να μας πείτε κάτι περί της πρακτικής του κατορθώματός σας ?

Με εκτίμηση, Α. Γρατσίας

Nothing to say, so much to show :?:
Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοι φιλοι,

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Χαιρομαι που ειστε ικανοποιημενοι με το αποτελεσμα και το οποιο πηρε τεσσερεις ετησιες προσπαθειες για να ολοκληρωθει.

Κ. Αντωνη, η εμπευση αυτης της εργασιας οφειλεται σε ενα αρθρο που ειχε γραψει ο Dennis di Cicco στο S&T (Μαρτιο/2000) και οπου περιεγραψε τα πεντε αναλημματα που ηδη ειχαν ολοκληρωθει μεχρι τοτε (ο di Cicco ειναι ιδιαιτερα γνωστος με το κατορθωμα του το 1979 οταν με την δευτερη προσπαθεια κατεγραψε το ΠΡΩΤΟ αναλημμα). Εγω πηρα το θεμα "καπως" υπερβολικα και προχωρησα να καταγραψω το καθε πιθανο αναλημμα "ανα ωρα" απο την ανατολη μεχρι την δυση του Ηλιου (συνολικα εντεκα αναλημματα με τα δεκα ηδη να εχουν επιτελως ολοκληρωθει).

Επειδη η Γη περιστρεφαται σε εναν αξονα με κληση 23.5 μοιρες καθως η τροχαια της γηρω απο τον Ηλιο ειναι ελλειπτικη, η αφιξη του Ηλιου στον μεσηβρινο δεν ειναι σταθερη αλλα παιζει μεχρι και περιπου 16 λεπτα. Το αναλημμα περιγραφει αυτη την διαφορετικη αφιξη του Ηλιου και μαλιστα επιτρεπει διορθωσεις με βαση τις αποκλησεις.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά Αντώνη!! Εύχομαι το 2007 να είναι ακομη πιο παραγωγικό, σε σένα και σε όλους τους Έλληνες ερασιτέχνες!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Αντώνη χρόνια πολλά!!! Εύχομαι ακόμα περισσότερες επιτυχίες για το 2007!!!

Κώστας

“The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.”

― William Shakespeare, Julius Caesar

ALBIREO OBSERVATORY

Αlbireoobservatory

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης