astronochus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Αγαπητοί Φίλοι Ερασιτέχνες Αστρονόμοι, Στο συνημμένο link θα βρείτε της προσωπικές μου ευχές για την νέα χρονιά: http://users.altecnet.gr/harryk/2006_Xmass.htm Φιλικά, Χάρης Καμπάνης Disclamer: The two most common elements in the Universe are Hydrogen and Stupidity.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Πολύ όμορφο Animation! Χρόνια Πολλά και σε σένα Χάρη!
terring Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Πολύ έξυπνο Χρόνια πολλά κι από μένα "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Χαρη, Χρονια Πολλα και απο'μενα! Θα σε δουμε, κομραντ Χαρη, στην Ρωσια τον Αυγ/2008; Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
astronochus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Ρωσία, Πιστεύω πως Ναι.Χρόνια Πολλά.ΧΚ Disclamer: The two most common elements in the Universe are Hydrogen and Stupidity.
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Αχ Καστελόριζο!!!! Ήταν ούτως ή άλλως το απόλυτο highlight της χρονιάς!!!! Χρόνια πολλά και από εμένα!!! Και εγένετω φως....
ourania Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Υπέροχο! Χρονια Πολλά Δημιουργικά κι από μένα..Καλές παρατηρήσεις!ourania
iorant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 χρονια πολλα και καλα. Υγεια και καθαρους ουρανους πανω απο ολα Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
gohan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Χρονια πολλα και απο εμενα και ας ζυτησουμε ολοι μαζι απο τον Αγιο Βασιλη να εξαφανισει τα συννεφα.
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Χρονια Πολλα και απο εμενα,με ευχη το 2007 να ειναι ενας χρονος παραγωγικοτητας και συνεργασιας για την ελληνικη ερασιτεχνικη αστρονομια. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Χρόνια Πολλά, Χάρη! Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Στα διαφορα και πολλα φιλαρακια εδω στο ΑστροΒοξ ευχομαι καλες γιορτες, καθαρους ουρανους, ευτυχεια, καθαρους ουρανους, υγεια, καθαρους ουρανους, παραγωγικοτητα, καθαρους ουρανους, δημιουργιτοτητα, καθαρους ουρανους, πολλα μακρινα ταξιδια κατω απο τον εναστρο ουρανο, καθαρους ουρανους, πολλες εξορμισεις το καλοκαιρι ... και τελευταιος, καθαρους ουρανους! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Καστελόριζο...Καστελόριζο..μόλις ακούω αυτή τη λέξη με πιάνει μια ανατριχίλα και σκέφτομαι ....ήμουν και εγώ εκεί...και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ΠΟΤΕ!! πράγματι ήταν το σημαντικότερο αστρονομικό γεγονός της χρονίας... Χρονια πολλά σε όλους!!!
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Καστελόριζο...Καστελόριζο..μόλις ακούω αυτή τη λέξη με πιάνει μια ανατριχίλα και σκέφτομαι ....ήμουν και εγώ εκεί...και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ΠΟΤΕ!! Αχ Τηλέμαχε!! Ετσι ακριβώς είναι......... «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
aristarchus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 πράγματι ήταν το σημαντικότερο αστρονομικό γεγονός της χρονίας...Τηλεμαχε, Εχω ακουσει κουβεντουλες για πανελλαδικη εξορμηση στην ομορφη Ευβοια και τον Ορο Διρφυ ... πιστευω θα ειναι μια πολυ ομορφη εμπειρια. Εχουμε και την εξορμηση τον Αυγ/2008 ... Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
quendi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Αχ..Χάρη ξέθαψες μία απ' την ομορφότερες μνήμες του 2006! Σε ευχαριστούμε! Όσο για το 2007..θα είναι μια ιδιαιτέρως αστρονομική χρονιά με την Πανελλήνια Εξόρμηση & το Συνέδριο!! Ήδη ανυπομονώ ! Να 'μαστε όλοι καλά μέχρι να (ξανα)συναντηθούμε! Χρόνια σας πολλά!! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα