labis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 παιδια γεια χαραΠροσπαθω να ευθυγραμμισω καοι οδηγιες λενε 90Γ το οποιο νομιζω οτι ειναι τυχαιοστο ιντερνετ βρηκα αυτες για την περιχη μου αλλα δεν ξερω την αντιστοιχια Name Region Latitude Longitude Elevation Heraklion (alias for Irakleion) Iraklion 35.333 25.133 40 m Neighbours δωστε μια βοηθεια
KOTS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Κατι δε λες σωστα. Ακρη δε βγαζω με την επικεφαλιδα που εβαλες. Τι σημαινει ευθυγραμμιση? ευθυγραμμιση με πολικο αστερα? ευθυγραμμιση finder με σωληνα? ευθυγραμμιση τι με τι? STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
rama Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Λάμπη,αυτές που αναφέρεις είναι χονδρικά οι γεωγραφικές συντεταγμένες για το Ηράκλειο: πλάτος Βόρειο (Ν) 35 μοίρες και κάτι ψιλά, μήκος Ανατολικό (-) 25 μοίρες κλπ.Αν τις χρησιμοποιήσεις θα έχεις μία αρκετά καλή πολική ευθυγράμμιση στην ισημερινή σου βάση. Μετά θα πρέπει να κάνεις μικροδιορθώσεις για να πάς όσο πιό κοντά γίνεται στην πραγματική ευθυγράμμιση.Ψάξε στο forum και θα βρείς τέτοιες οδηγίες για μικροδιορθώσεις.Αγγελος
labis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Αγγελε το 90Γ που αναφερουν οι οδηγιες ειναι απαραιτητο΄?
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Λάμπη, ακόμα δεν είπες τι θες να ευθυγραμμίσεις...Πες και τι τηλεσκόπιο έχεις... Χρόνια πολλά Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
labis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 παιδια χρονια πολλατο τηλεσκοποιο που εχω ειναι το bresser skylux 70/700και θελω να κανω πολικη ευθυγραμμισηΤωρα τι κανω εγω΄...α)με πυξιδα ο σωληνας προς το βορα β)35.333 ρυθμιζω το γεογραφικο πλατος και γ) του αξονα αποκλισης στο 90Γ-γιατι μονο αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα