jupiter Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Για χαρά,αυτό τον καιρό ασχολούμαι με την ηλιακή αστρονομία η οποία ειναι καταπλικτική.... Θα ήθελα όμως να μου πείτε κάποιαα πράγματα, κάποια χαρακτηριστικά για τους φοτοσφαιρικούς κοκκους που θα πρέπει να γνωρίζω!!! scooby doobi dooo!!!!!!
Despet Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Αγαπητέ φίλε η Αστρονομία είναι μία και μοναδική λέξη....κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει <ηλιακή αστρονομία> ή κάτι άλλο..Απλώς η παρατήρηση του ήλιου ανήκει στη σφαίρα της αστρονομίας.Τώρα ο φωτοσφαιρικός κόκκος ,είναι σχηματισμός στην επιφάνεια της Φωτόσφαιρας του Ηλιου που μοιάζει με κόκκο ρυζιού ή νιφάδα χιονιού.Η όψη που παρουσιάζει η φωτόσφαιρα με τους κόκκους,καλείται κοκκίαση.Παρόμοιοι είναι και οι χρωμοσφαιρικοί κόκκοι του Ηλιου και παρατηρούνται με τη βοήθεια του φίλτρου η ακτίνας Κ του ασβεστίου..στη χρωμόσφαιρα.....κ.λ.πΕλπίζω να σε βοήθησα λίγο.Κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία αρκετά Λεξικά Αστρονομίας π.χ του κ.Κων.Δ.Μαυρομμάτη ....που είναι απλό και κατανοητό με πολύ ύλη. Πέτρος Πέτρος Δεσύπρης Corvus Eye ObservatoryATHENS / S Y R O S http://www.pdesypris.com/http://www.ceo-despet.blogspot.com/
xmavidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Αγαπητέ φίλε η Αστρονομία είναι μία και μοναδική λέξη....κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει <ηλιακή αστρονομία> ή κάτι άλλο..Απλώς η παρατήρηση του ήλιου ανήκει στη σφαίρα της αστρονομίας. Despet υπάρχουν άνθρωποι (οι περισσότεροι πια) που ειδικεύονται μόνο σε ένα κομμάτι μιας επιστήμης. Η αστρονομία, όπως και οι άλλες επιστήμες, έχει αρκετά μεγάλο εύρος και μπορείς να ασχοληθείς με έναν τομέα ή με περισσότερους. Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
jupiter Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 ....κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει <ηλιακή αστρονομία> ή κάτι άλλο.. φίλτατε Despet, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά επέτρεψε μου να συμφωνήσω με τον xmavidis, η Αστρονομία χωρίζεται σε κλάδους για την καλύτερη μελέτη της scooby doobi dooo!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα