Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εγώ λέω να κάνουμε ένα αστροβοξικό ΝΤΟΥ!!!!! να μην ξέρουν που να κρυφτούν... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδιά σοβαρά τώρα, μην ασχολείστε,απλά αγνοήστε την ύπαρξη τους.. ούτε να τους πείσετε μπορείτε ούτε τίποτα..

Απ τη στιγμή που δεν προσυλιτίζουν ..δεν ενοχλούν.. έτσι κι αλλιως στο ίντερνετ υπάρχει ότι μπούρδα μπορείς να φανταστεις.. όποιος έχει μυαλό ας κρίνει ποια πλευρά έχει δίκιο..

Αυτα..

Δημοσιεύτηκε
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΠΩΣ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ?

Επίτρεψέ μου να απαντήσω ότι έχω πείσει πολλούς για την ανοησία της αστρολογίας και να παρατηρήσω από την εμπειρία μου ότι αν μιλήσεις λογικά και με απλή γλώσσα ξεσκονίζεις άνετα τα "επιχειρήματα" της αστρολογίας.

Οι οπαδοί λένε ότι τα άστρα μας επιρρεάζουν και αναφέρουν για παρεάδειγμα τις παλίρροιες από την Σελήνη (και προσθέτουν ότι αφού αποτελούμαστε κι εμείς από νερό άρα μας επιρρεάζει)

Δεν είναι δύσκολο να εξηγήσεις ότι η βαρύτητα από την Σελήνη πάνω στα διάφορα σημεία της Γης δέν είναι η ίδια λόγω των μεγάλων διαστάσεων της γης, κάτι που δεν ισχύει στον άνθρωπο.

Αν προσθέσεις ότι πιο πολύ έλκεσαι από ένα διπλανό άνθρωπο από όσο έλκεσαι από τον ... Δία και αν καταλαβαίνει λίγα πράγματα ο άλλος καθάρισες.

Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
Δημοσιεύτηκε

Προς κύριο Γεώργιο Μακρή:

Ναι, και εγώ με τη σειρά μου, έχω καταφέρει να πείσω τέσσερις φίλους ότι τα λεγόμενα της αστρολογίας, δεν υφίστανται, με επιχειρήματα παραπλήσια αυτών που αναφέρετε. Τώρα, σας διαβεβαιώ πως αυτοί οι φίλοι μου έχουν πέσει με τα μούτρα σε περιοδικά αστρονομίας, και πραγματικά, χαίρομαι που απετέλεσα για αυτούς παράδειγμα, τη στιγμή που η προσπάθειά μου να τους κάνω να χρησιμοποιήσουν κοινή λογική επί του θέματος, πέτυχε.

Προς φίλο Fxristost:

Φίλε μου, συμφωνώ και επαυξάνω ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό, ως άνθρωποι της επιστήμης και δη της αστρονομίας. Συμφωνώ επίσης με το ότι πρέπει εμείς με τη γνώση μας, το λέγειν και τα τηλεσκόπιά μας να καλύψουμε την ημιμάθεια των άλλων γύρω μας.

Γενικά όμως, διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως, διαγωνίως και εκ πάσης υπαρκτής και νοητής γωνίας με το ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους. Πώς να γίνει αυτό, φιλτατότατοι αστροσυνάδελφοι, τη στιγμή που βρισκόμαστε στα τρίσβαθα ενός απέραντου αστρολογικού βουρκοπεδίου? Για να μην πω καλύτερα ότι η κοινωνία μας, έχει κάνει μακροβούτι στην Στύγα της αστρολογίας και κατ'επέκτασιν στα αστρολογικά Τάρταρα. Η Ελληνική κοινωνία, πάσχει από μία ασθένεια που δυστυχώς, φαίνεται να είναι αθεράπευτη: Την αστρολογική Βουρκίαση, κατ'εμέ.

Προς Μαρία Αργυρίου: Ξέρεις, συμφωνώ απόλυτα με την ιδέα σου να ρίξει ένας χάκερ την ιστοσελίδα τους (Ο ξάδερφός μου, είναι ΔΕΙΝΟΣ στα κομπιουτερίστικα, σε κάθε τομέα. Τι λες, να του το πω? Ε, ρε φάση που θά'χε, να τους έστελνε πεσκέσι κανέναν ιό, χιχιχιχιχιχιχι :D :D :D :D. Δε θα ξέρουν τι τους χτύπησε :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Εδω κοιταξτε αποσπασμα:

Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη στην Ελλάδα Ομοσπονδία Ελλήνων Αστρολόγων (αληθινών Αστρολόγων, όχι μεντιουμ-αστρολόγων) ενώ στις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν τέτοιες ομοσπονδίες εδώ και δεκαετίες!

Τα μαλλια μου [-( ](*,)'

Και εδω το καλυτερο:Πέρα από τον πλούσια διαμορφωμένο - μέσα στις χιλιετίες - και διαρκώς εξελισσόμενο κορμό της καθαρής Αστρολογικής γνώσης η Αστρολογία «αλληλεπιδρά» δημιουργικά με πλήθος άλλων πεδίων γνώσης, όπως η ψυχολογία, η μυθολογία, η φιλοσοφία, η ιστορία, οι πολιτικές επιστήμες, η αστρονομία, η μεταφυσική κ.λ.π. Μέσα από αυτή την ακατάπαυστη αλληλεπίδραση η Αστρολογία διευρύνει συνεχώς τα όρια της παράγοντας συναρπαστική και ιδιαίτερα εξελιγμένη γνώση![/b]

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Tέλος πάντων, προτείνω να το αφήσουμε εδώ το θέμα.

Εμείς, δεν ανήκουμε στους ''άρρωστους'' της κοινωνίας μας. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα, είναι γεμάτο με βιταμίνες και πρωτεϊνες αστρονομίας, δεν παθαίνουμε τίποτα. Θα υποχωρήσω και εγώ με τη σειρά μου, αφήνοντάς τους στην τρέλλα τους. Δεν είναι παρά ένα συνάφι που αποτελείται από γυμνοσάλιαγκες, που τα αστρολογικά τους ξεράσματα βρωμάνε σαπίλα. Βρωμάνε ανυπαρξία και ζέχνουν αποσύνθεση στο μέγιστο βαθμό της. Όζουν. Βγάζουν αποφορά νοητικού (αυτό δεν είναι μυαλό που έχουν, είναι ένας χυλός μέσα σε ένα καύκαλο) ολέθρου. Οι αστρολογικές τους μπίχλες, σκυλοβρωμάνε αστρολογική ψοφιμίλα.

Άκρη, δεν πρόκειται να βγει ποτέ με αυτούς, γι'αυτό, FINITO LA MUSICA.

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά μισό λεπτό. Είναι ένα πράγμα να μιλάμε για ΑΓΝΟΙΑ και είναι τελείως άλλο να κάνουμε Ντου, ή να καταφερόμαστε με βαρείς , κατα την άποψή μου χαρακτηρισμούς επιλέγοντας 2 απο τις πιό κραυγαλέες αντιδράσεις στο post και χωρίς να την λέω σε κανέναν.

Μην ξεχνάτε ότι η αστρολογία (όπως και κάθε άλλη "μαντική τέχνη") έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την επιτακτική ανάγκη του ανθρώπου για την προβλεψιμότητα του μέλλοντός του, την ανασφάλεια του, και την επίσης πιό επιτακτική ανάγκη του "προκαθορισμού" των πράξεών του απο μία ανώτερη, έξω αυτόν δύναμη, την οποία και θα μπορεί να κατηγορήσει στις ενδεχόμενες αποτυχίες του.

Σχολιάζουμε, και καλά κάνουμε, το βλακώδες μιάς τέτοιας τυφλής πίστης ότι κάποια ουράνια σώματα φταίνε για αυτό που είμαστε η αυτό που θα μας συμβεί. Γιατί ξέρουμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Γιατί η μόρφωσή μας μας οδηγεί σε αυτό το αναπόφευκτο συμπέρασμα.

Η μόρφωσή μας όμως, ή αν θέλετε η παιδεία μας, δεν μας επιτρέπει να συμπεριφερόμαστε υποτιμητικά, υβριστικά και ειρωνικά απέναντι σε συνανθρώπους μας που έχουν αναζητήσει καταφύγιο εκεί, είτε λόγω ανάγκης, είτε λόγω έλλειψης παιδείας, είτε λόγω περιβάλλοντος.

Εχουμε τα επιχειρήματα να αποδείξουμε το λάθος της λογικής; Αν ναι στρεφόμαστε ενάντια ατην πρακτική και όχι απέναντι στους υφιστάμενους την πρακτική. Στρεφόμαστε ενάντια στους Λεφάκηδες, και λοιπούς που χειραγωγούν εσκεμμένα χιλιάδες ανθρώπους που έκοντες ή άκοντες γίνονται έρμαια στις πρακτικές τους.

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Συμφώνω αγαπήτε κ.Σοφούλη απόλυτα με την άποψη σας.Αλλά έχω προσπαθήσει πολλάκις να εξηγήσω σε πολλούς φίλους μου γιατί η αστρολογία είναι επιστήμη και αντιμετώπισα τον χλευασμό και άκουσα αρκετά κατεντρεχή για την αστρονομία.Και πιστεύω πώς δεν είμαι η μόνη που το έχει ζήσει αυτό.Ξέρω πώς δεν είναι όρθος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος κοροιδεύοντας και βρίζοντας το φόρουμ και τους δημιουργούς του αλλά ούτε με συζήτηση λύνεται το πρόβλημα..Διότι δεν ακούνε..Κλείνουν ερμιτικά τα αυτιά τους και χάβουν όσα τους λένε οι αστρολόγοι..Έτσι είναι πλέον τα πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι..Γι'αυτό πρέπει να υπάρξουν δραστικότερα μέτρα...Διότι εάν δεν κάνουμε τίποτα θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου οι αστρολόγοι θα θεωρούνται επιστήμονες και οι αστρονόμοι χαρτορίχτες... ](*,) ](*,) Ούτε σε εφιάλτη δεν θα ήθελα να το ζήσω!! 8-[ :shock: Πλέον στην τηλεόραση παρατήρω με μεγάλη μου λύπη ότι πολλοί δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν τους αστρονομούς σαν αστρολόγους..Δηλαδή έλεος πια!! :evil: Ας δούμε την ρίζα του προβλήματος...

Πάντως φίλε Μ51 δεν είναι καθόλου κακή ιδέα..! :cheesy: :mrgreen: Είναι πολύ καλή μάλιστα! :twisted: :twisted: :twisted: 8-[ :roll:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Βρε παιδιά...

Δεν υπάρχει λόγος εκνευρισμού...

Ούτε φανατισμού...

Έχουμε μπροστά μας τα εξής αδιαμφισβήτητα δεδομένα:

1) Η αστρολογία 'πουλάει' σαν τρελή. Στο γιατί πουλάει, μας κάλυψε απόλυτα ο φίλος μας ο Δημήτρης.

2) Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι: οι πλανήτες καθορίζουν το μέλλον μας, στον Όλυμπο κατοικούν Θεοί, οι γάιδαροι πετάνε κλπ.

3) Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να βγάζει χρήματα με όποιον νόμιμο τρόπο μπορεί (πχ. Λεφάκης).

Οπότε, μην προσπαθείτε να υπερασπιστείτε την κοινή λογική. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Αν κάποιος αρχίσει να σας λέει για αστρολογικά, ρίξτε το στην πλάκα. Εγώ αυτό κάνω...

Δημοσιεύτηκε

Στην αρχαιότητα η αστρολογία και η αστρονομία ήταν άρρηκτα συνυφασμένες...Όμως ο άνθρωπος από την ανάγκη του για κέρδος έχει διαχωρίσει τη σχέση αυτή..Δυστηχώς οι άνθρωποι στις μέρες μας είναι τόσο αδαείς και λόγω έλλειψης σωστής παιδείας και κριτικής σκέψης,οι άνθρωποι έχουν γίνει παθητικοί δέκτες σε ό,τι τους πλασάρουν και δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί άνθρωποι πέφτουν θύματα εξαπάτησης από αστρολόγους...Σε ένα ντοκυμαντέρ που είδα στην Ινδία οι άστρολόγοι παίρνουν πολλά χρήματα και τους δίνουν ψεύτικες πρόβλέψεις και τους απειλούν ότι αν δεν δώσουν τα χρήματα θα έχουν προβλήματα...Στην Ινδία όμως υπάρχουν οργανώσεις όπου πιάνουν τους αστρολόγους μέσω ομάδων ανθρώπων που κάνουν τους πελάτες...Η ζωντανή μετάδοση αστρολογικών εκπομπών έχει απαγορευτεί δια νόμου..Και οι αστρολόγοι θεωρούνται εγκληματίες..και η χρήση αστρολογικών προβλέψεων θεωρούνται ποινικό αδίκημα....

Πάντως παρότι που μια φορά που διάβασα το θέμα δεν ''τρόμαξα'' και δεν βγήκε κανένα κτήνος από μέσα μου... :P :P :mrgreen:

Όχι κτηνωδίες.....Γιώργο(Koyote).....Ντροπή...!!! :P :mrgreen: :mrgreen: :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Αρκετη μελανη εχει ηδη χυθει σε αυτο οτο φορουμ για την αστρολογια,εξαλλου πλεον οι κανονισμοι νομιζω το απαγορευουν.Απλως εκρινα σωστο να ενημερωσω την κοινοτητα του vox γι'αυτο.Ammonite γενικα συμφωνω μαζι σου οπως και με τα λεγομενα των υπολοιπων,εκτος απο το 3.Δεν ειναι καθ'ολα νομιμη η εργασια τους.Μπορει να μην υπαρχει νομος κατα της αστρολογιας,αλλα δεν σταματα να αποτελει απατη.Παντως να πω προς αποφυγην παρεξηγησεων οτι σε εκεινο το φορουμ υπαρχουν και "κανονικοι" αστρολογοι,προς τους οποιους απευθυνονται τα περισσοτερα σχολια.Ακομοι δικαιωμα τους να πιστευουν οτι θελουν,αλλα οχι να κοροιδευουν και να υπονομευουν τη δικη μας ενασχοληση.Εξαλλου ανεκαθεν τους αντιμετωπιζα με ευγενεια,παρα τα υποτημιτικα τους σχολια.

Και για να μην το κουραζουμε ολα,ΟΛΑ ομως ειναι ζητημα παιδειας!

Καληνυχτα!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Γιώργο μου(Κοyote), δεν υπάρχει λόγος να τσατίζεσαι! :mrgreen: :mrgreen: !Εδώ στο φόρουμ κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση με μια δόση χιούμορ! :mrgreen: Όπως βλέπεις το θέμα της Αστρολογίας μας αφορά άμεσα όλους διότι πέρα από απάτη, υποβιβάζει την ίδια την αστρονομία!Όλοι ξέρουμε τα αίτια της εμφάνισης αυτού του φαινομένου και τα επαναλαμβάνουμε πολλές φορές χώρις να κάνουμε κάτι για την αντιμετώπιση του!Από αυτή την συζήτηση όμως έχει βγει μια λύση για την αντιμετώπιση του!! :D :mrgreen: :twisted: Πλάκα κανω!!Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα!!Παρότι που όντως έχει χυθεί αρκετή μελάνη και θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν παύει να είναι ένα πρόβλημα που αφορά όλους μας!!Γι'αυτό δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι!!! :cheesy: :cheesy: :mrgreen:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Μα δεν εκνευριζομαι,100 φορες το ειπατε....Δεν ξερω τι καταλαβαινει καποιος απο το γραπτο μου λογο,αλλα δεν εχω εκνευριστει περισσοτερο απ'οτι ημουν παντα με τους αστρολογους.Τεσπα αρκετα το κουρασαμε...

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Εδω κοιταξτε αποσπασμα:

Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη στην Ελλάδα Ομοσπονδία Ελλήνων Αστρολόγων (αληθινών Αστρολόγων, όχι μεντιουμ-αστρολόγων) ενώ στις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν τέτοιες ομοσπονδίες εδώ και δεκαετίες!

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

:cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Πάντως χωρίς πλάκα τα άστρα επηρεάζουν πράγματι τη ζωή στη Γη αλλά το κάνουν με πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ισχυρίζεται η αστρολογία. Μια έκρηξη υπερκαινοφανούς ας πούμε σε κοντινό άστρο μπορεί να μας εξαφανίσει, ή μια κοντινή διελευση ενός σκοτεινού άστρου καφετί νάνου μπορεί να αλλάξει τις τροχιές ή να μας φέρει σμήνος κομητών κατά πάνω μας, ενώ οι κοσμικές ακτινοβολίες που προέρχονται από αρχαίες εκρήξεις άστρων επηρεάζουν την μακροεξέλιξη της ζωής στη Γη με τις μεταλάξεις του γενετικού κώδικα.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης