eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Orion Dew Zapper για SCT 11". Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστες φορές, σαν καινούριο. Το αντικατέστησα με ένα σύστημα της Kendrick και δεν το χρειάζομαι πια. 45 ευρώ. Ευχαριστώ, Ηλίας (6972375266)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Ηλία,Αν κάνει για το SC 8' μου, με ενδιαφέρει γιατί στο μέρος παρατήρησης που είμαι έχω τεράστι πρόβλημα υγρασίας . Μόνο πές μου γιατί το άλλαξες με Kendric; Περιμένεις ότι το καινούργιο θα σου κάνει καλύτερη δουλειά;Σε ευχαριστώ Δημήτρης
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημήτρη ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά στο 8ιντσο θα έλθει λίγο μεγάλο. Φυσικά μπορείς να το φέρεις γύρω-γύρω και να κολήσεις ένα velcro σαν αυτό που έχει από τη μάνα του, αλλά μάλλον συμφέρει να πάρεις ένα φτιαγμένο για 8ιντσο από την αρχή. Άσε που αν χρησιμοποιήσεις το δικό μου, μπορεί να υπερ-θερμαίνει στα σημεία που το strap θα υπερκαλύπτει τον εαυτό του και τελικά να προκαλέσει χειρότερα προβλήματα.Ο λόγος που το άλλαξα: βρήκα μια πολύ καλή ευκαιρία στο astromart για ένα kendrick (controller+heater) και το orion περισσεύει - όχι ότι δεν έκανε καλή δουλειά, μιλάμε και για έξι ώρες χωρίς ίχνος δρόσου. Φιλικά,Ηλίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα