Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια,

επειδη λυπει απο τον εξοπλισμο μου το reflector,θελω την γνωμη σας για ενα μοντελο της SEBEN 150 F 1400, οποιος θελει να με βοηθησει ας ρηξει μια ματια στην παρακατω ηλεκτρονικη διευθηνση

https://www.wilhelmy-it.de/sms/shop/index.php?mode=view&idlistpos=3

Αν εχει δοκιμασει καποιος αυτο το μοντελο ή εχει καποιες πληροφορειες για την ποιοτητα του ας με βοηθησει. :-k

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Λεο

Δημοσιεύτηκε

Eπειδη δεν εχω εμπειρια απο τα κατοπτρικα ειμαι μεταξυ C-6 N της celestron και 150-F700 της SKY-WATCHER.Οι τιμες ειναι περιπου ιδιες

απο το telescope-service.Εχετε καποια ιδεα γαι το πιο να διαλεξω?

Ευχαριστω

ΛΕΟ

Δημοσιεύτηκε
ευχαριστο ΚΟΤS,και εγω αυτο νομιζα.Αλλα μολισ διαβαζα στο SKY AT NIGHT, που εχει ενα συκρητικο τεστ για 6 κατοπτρικα 150 f700 και ο sky watcher ειναι δευτεροσ μετα το orion optics και το celestron ειναι τεταρτοσ
Δημοσιεύτηκε

Πανω κατω τα ιδια ειναι και τα δυο τηλεσκοπια. Μεινε μακρια απο το Seben και οποιοδηποτε τηλεσκοπιο εχει φακους ενσωματωμενους στον εστιαστη για αυξηση του εστιακου λογου. Καλη λυση ειναι να παρεις και μακρυ νευτωνιο 6" f/8 Skywatcher οπως ο ... υποφαινομενος :cheesy:

Πλεονεκτηματα: ευκολη ευθυγραμμιση, αποδοση και με απλους προσοφθαλμιους, επιτευξη υψηλων μεγεθυνσεων με προσοφθαλμιους σχετικα μεγαλης εστιακης αποστασης αρα με καλο eye relief.

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
Νε τωρα ποια ειμαι ξεκαθαροσ,θα το παρω (τo sky watcher).Αλλα παλι sky watcher :-k , με αυτο γινουν 3,( MAK 102, ED 80,) Παντοσ σασ ευχαρισυο για τησ συμβουλεσ σασ :lol: Leonardo

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης