KC Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2007 Καινούρια, είναι στο κουτί της και έχει εγγύηση. Δεν έχουν σκιστεί ούτε οι ζελατίνες των εγχειριδίων και των αξεσουάρ.Συνοδεύεται με φακό EF-S 18-55Τιμή 750 Ευρώ Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2007 Καινούρια, είναι στο κουτί της και έχει εγγύηση.Και εγω δεν αλλαζω την EOS 300d με τιποτα! Ασε να πεσουν οι τιμες ακομα λιγο και θα ειναι ωρα για δευτερη 300αρα! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
KC Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Αντώνη η 400D δεν είναι δικιά μου. Είναι ενός φίλου! “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα