Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Τα αποτελεσματα δεν ειναι τρομερα και μη τα παραλεμε. Ειναι σιγουρα καλα αλλα οχι και εντυπωσιακα στο επιπεδο του ΤΡΟΜΟΥ. Για καποιον που δε ξερει nickthegreek13_7 σιγουρα ειναι τρομερα ... αλλα για καποιον που εχει δει και γνωριζει οχι. Δε προκειται να συγκρινω τις 8" με τις 10" και τις 12" σε καμια περιπτωση. Και TAKAHASHI 8αρι οπως ειπα παραπανω να μου φερεις, αν βαλω το 12" LIGHTBRIDGE διπλα και συγκρινω τις εικονες το TAKAHASHI παει περιπατο Δεν ξέρω αν έχεις βγάλει ποτέ σου Σελήνη σε close up KOTS, αν είχες βγάλει ίσος καταλάβαινες ότι είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα.Ελπίζω να πάρεις ένα μεγάλο τηλεσκόπιο (12, 18, 20) και να βγάλεις τουλάχιστόν μερικές τέτοιες φώτο και τα ξανά λέμε τότε. Συγνώμη αλλά με έχεις φέρει έκτος ...... Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
KOTS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Γιωργο μου αγορασε ενα ομορφο θολο! Στεγασε το μωρο σου, παρε μια EQ6 pro που ειναι ακομα πιο σταθερη και θα ερχομαι να βγαζουμε μαζι φωτο (αν με θες) Εχεις δικιο για τη Σεληνη. Οταν ελεγα στοχους εννοουσα πιο deep καταστασεις. Οτι θα εχεις ομως κουνημα τρελο θα εχεις. Στο εγγυωμαι. Καλη η LXD75 αλλα δε μπορει να σηκωσει βαρος. Εχεις αναρωτηθει γιατι η MEADE εβαλε απανω τοσο κοντα νευτωνια? ΡΟΠΕΣ! Εχω προσωπικη πειρα. Και μαλιστα αρκετη γιατι εχω σπασει 2 τηλεσκοπια για να μαθω. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
KOTS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Ελπίζω να πάρεις ένα μεγάλο τηλεσκόπιο (12, 18, 20) και να βγάλεις τουλάχιστόν μερικές τέτοιες φώτο και τα ξανά λέμε τότε. Συγνώμη αλλά με έχεις φέρει έκτος ...... Οτι θα παρω, θα παρω. Και μαλιστα δεν αργω. Τουλαχιστον 16αρι θα ειναι πιστεψε με! Φωτο προς το παρον δε θα βγαλω. Ειναι ενας αλλος κλαδος που δε με αγγιζει προς το παρον. Δεν εχω τον απαραιτητο χρονο να ασχοληθω. Ισως αργοτερα. Παρατηρηση μονο θελω να κανω. Να μην ερχεσαι εκτος. Συζητηση κανουμε. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2007 Τα αποτελεσματα δεν ειναι τρομερα και μη τα παραλεμε. Ειναι σιγουρα καλα αλλα οχι και εντυπωσιακα στο επιπεδο του ΤΡΟΜΟΥ. Για καποιον που δε ξερει nickthegreek13_7 σιγουρα ειναι τρομερα ... αλλα για καποιον που εχει δει και γνωριζει οχι. KOTS, το μόνο σίγουρο είναι οτι αν είχα μια ιδιαίτερη γνώση σε ενα αντικείμενο, δεν θα έκανα επείδηξη αυτού κάνοντας τον έξυπνο όποτε μου δινόταν η ευκαιρεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα