crazyscientist Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 φιλε χαχα μην ανησυχεις.παντα να ξερεις οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα.εξαλλου ο αριθμος των μαθητων που εδωσαν αμφιβαλλω αν ξεπερναει τους 90 με 100 σε ολη την ελλαδα.επομενως που ξερεις.....
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Γνωμη μου ειναι οτι οιτρεις ωρες δεν ειναι πολλες.Απεναντιας παντα υπαρχει η μαχη με το χρονο για να φτασει ο χρονος ισα -ισα.Κανεις απο Βολο εδωσε ? Ελπιζω να βρεθουμε οταν θα δινετε τον τελικο . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Μην ανυσυχεις φιλε haha.Μικρολαθακια ολοι εκαναν...Οσο για τον αριθμο των διαγωνιζωμενων,μου φαινεται λιγο μικρος.Δε νομιζω να ηταν μονο 100.Περισυ ηταν 280 Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα?? Για να μην τα μάθουν άλλοι πριν απο εμάς... Πάντως δεν με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η ιδέα των τόσο θεωρητικών θεμάτων...Θα προτιμούσα ακόμα και κάτι σε άσκηση.. Λες και γράφαμε έκθεση είναι,καλό δεν λέω αλλά....ως ένα σημείο!! για θετική επιστήμη μιλάμε..
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Ισως αν εμπαιναν και θεματα με ασκησεις ο διαγωνισμος να ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον.Αλλα εχω την εντυπωση οτι οι ασκησεις της αστρονομιας δεν ειναι και τοσο ευκολες(μεγαλα νουμερα,πολλοι τυποι κλπ).Τουλαχιστον αυτο το συμπερασμα βγαζω απο το "Συμπαν που αγαπησα". Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 και εγω αυτο νομιζω.το συμπαν που αγαπησα ειναι ωραιο βιβλιο?εχω παρει την σκοτεινη υλη και διαβαζω αλλα δεν ειναι και πολυ ενδιαφερον.τι λετε?
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Να λάβεις υπόψιν σου ότι το σύμπαν που αγάπησα σε καμία περίπτωση δεν είναι εκλαικευμένο!!
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Φυσικα.Το θεμα ειναι για τι επιπεδου ασκησεις μιλαμε.Κατα τα αλλα μου φαινεται ωραιο κι ας ειναι δυσκολο Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 θα παω να το παρω τοτε...
soubos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 geia.... eimai neos stin parea... mipos 3erete pote vgainoun ta apotelesmata? ego eima apo Florina kai edo mazeutikame merika paidia me enan ma8imatiko kai apofasisame na kanoume to tmima.... o ka8igitis einai poli kalos kai agapa poli tin epistimi genika.... eixame 6 atoma edo kai fetos itan i proti xronia pou asxoli8ikame....
Achilleas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Μου φαινεται εμεις οι δυο ταιριαζουμε πολυ.. Bye!!!!!!!!!! Παιδιά χωρίς παρεξήγηση, θα παρεξηγηθείτε απο κανεναν κακοπροέραιτο! Όσοι διναν Αγία Παρασκευή γιατι δεν απάντησαν στο thread πριν το διαγωνισμο ρε παιδια να γνωριζόμασταν? Αφου έβαλα "Αγγελία"... Εγω ήμουν το παληκάρι με το μαύρο παλτό που καθόμουν μπροστά αριστερά τερμα θεού κοντα στην πορτα, στην γωνία...Βγήκα δεύτερος νομίζω (χρονικά, όχι στα αποτελέσματα)... Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα?! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
just_jim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Νομιζω τελος φεβρουαρίου.... Για οσους ηταν Αγια παρασκευη, εγω φοναξα στην αρχη, πριν γραψουμε, κατα της 8:50 αν ειναι κανεις απο αστροβοχ και δεν απαντησε κανεις... Βασικα, μονο εγω ο Αχιλεας και ο Αλεξης (Ηunter155) ειμασταν, απο οτι καταλαβα.... Να δουμε ποτε θα ξαναδουμε σκοταδι.... Ριμαδα φωτορυπανση...
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 μην ανησυχειτε ρε παιδια.θα βρεθειτε στο βολο πρωτα ο θεος
hunter155 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Ε ρε Αχιλλέα ο τυπάς δεξιά σου που ήρθε τελευταίος ειμουν εγώ!!!Σου εστειλα και προσωπικό μνμ. Άλεξ Λομπάνοβ
hunter155 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Πάντος μια καλή ιδέα θα ήταν να μαζευόμασταν οι νεοι του astrovox για κανα καφεδάκι! Δεν είμαστε και πάρα πολοί οπότε δεν θα ειναι πρόβλημα να μαζευτούμε κάπου όλοι μαζι.Υ.Γ Χωρις παρεξήγηση για τους μεγάλους! Άλεξ Λομπάνοβ
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Φιλε Αχιλλεα.Δεν υπαρχουν πονηρες γλωσσες..μονο πονηρα μυαλα.Οποτε δεν νομιζω οτι θα παρεξηγηθω...Εσεις παντως ειστε τυχεροι που μενετε στην ιδια πολη και μπορειτε να συναντιεστε.Ενω εγω.... .Οι περισσοτεροι δεν μου φανηκαν και τοσο σχετικοι εκτος απο μια κοπελια που ηταν πισω μου Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 ε ρε τυχερακηδες! εσεις τουλαχιστον μπορειτε να παρετετε μερος στον διαγωνισμο...εμεις εδω στην ναξο ομως...δν υπαρχει νομιζω καποιο κτηριο στο οποιο να διεξαγεται ο διαγωνισμος εδω...μονο δυο-τρεις ειμαστε σε ολο το νησι οι ενασχλολουμενοι με την αστρονομια...βεβαια στο σχολειο αναρτησαν σχετικη ανακοινωση αλλα ειναι μαλλον απιθανο να διεξαγεται εντος νησιου ο διαγωνισμος...κριμα παντως γιατι και εμεις εδω αγαπαμε και θα συνεχισουμε να αγαπαμε την αστρονομια! stargazeshots.com
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2007 Γιατι να μην διεξαγεται ο διαγωνισμος στη ναξο? Και σε μας σε καποιο σχολικο κτιριο εγινε.Δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα,ακομη και μονος σου να ησουνα.Παντως μην πτοεισαι...Αφου εχεις και 3 ατομα που ασχολουνται αξιοποιησε το.Εγω κανω αμαν να βρω καποιον εδω αλλα τζιφος.. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Achilleas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Πάντος μια καλή ιδέα θα ήταν να μαζευόμασταν οι νεοι του astrovox για κανα καφεδάκι! Δεν είμαστε και πάρα πολοί οπότε δεν θα ειναι πρόβλημα να μαζευτούμε κάπου όλοι μαζι.Υ.Γ Χωρις παρεξήγηση για τους μεγάλους! Θα κάνουμε και κάποια στιγμή ένα νέοι-exclusive, αλλα μέχρι τότε, ας αρκεστούμε σε αυτό Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Συνηθως΄υπολογιζονται 3 εβδομαδες γτια να ανοικοινωθουν τα αποτελεσματα αλλα στις 2 θα πρεπει να εχουν βγει. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Eννοεις 3 Μαρτιου? Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Ακριβη ημερομηνια δε ξερω αρχηγε κι απ' ο,τι ξερω ειναι καπως δυσκολο να γνωριζουμε απο τωρα .Αλλα συνηθως δε θελει 3 εβδομαδες για να βγουν τα αποτελεσματα. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
SUNNY Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 HI GUYS ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΠΩΣ ΠΗΓΑΤΕ¨?ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ ΛΑΘΗ? [΄΄Το Σύμπαν είναι μία φυσαλίδα ανάμεσα στις αμέτρητες φυσαλίδες ενός ρευστού.΄΄
hunter155 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Απο λάθη αλλο τίποτα!!Πάντος οι συνθήκες στις οποίες γράφαμε ηταν άθλιες.Τα χέρια μου είχαν γίνει μπλέ απ'το κρύο. Άλεξ Λομπάνοβ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα