Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ?ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΙΚΡΟΛΑΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ
[΄΄Το Σύμπαν είναι μία φυσαλίδα ανάμεσα στις αμέτρητες φυσαλίδες ενός ρευστού.΄΄
  • Απαντήσεις 443
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Εγω εκανα κατι μικρολαθακια αλλα πιστευω οτι ολοι εκαναν.Και εμεις γραφαμε σε μια αθλια αιθουσα.

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Απο λάθη αλλο τίποτα!!Πάντος οι συνθήκες στις οποίες γράφαμε ηταν άθλιες.Τα χέρια μου είχαν γίνει μπλέ απ'το κρύο. :evil:

Εγώ να δείς που μουν δίπλα στην πόρτα! Με το κασκόλ ήμουν! :mrgreen:

Δεν είχαμε θέρμανση γιατι και καλά έμπαινε φυσικό αέριο την Δευτέρα και τους πιασαμε πανω στην αλλαγή!

Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Δημοσιεύτηκε

Καλά οκ αφού θα έβαζαν φυσικό αέριο δικαιολογούνται,αλλα την πόρτα δεν μπορούσαν να την κλείσουν?Καλά βασικά υπερβάλω λίγο!! :twisted:

Μάλον πάω να ρίξω αλλού την αποτυχία μου! :-note :cry: :cry:

Άλεξ Λομπάνοβ
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα site με τις απαντήσεις στα θέματα των προηγούμενων χρόνων???

Καλά αποτελέσματα! Μακάρι να σας δούμε όλους στην επόμενη φάση! :D

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά γειά σας, παρακολουθώ την πολύ όμορφη κουβέντα σας και δεν σας κρύβω ότι σας ζηλεύω και...σας θαυμάζω.

Μπράβο σας, είστε όλοι γεμάτοι φρεσκάδα, αισιοδοξία και αγάπη για την αστρονομία.

Σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία στο διαγωνισμό, αλλά και στις σπουδές σας γενικότερα.

Φιλικά

Γιώργος O:)

1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Δημοσιεύτηκε

Eυχαριστουμε!! :) :cheesy:

Η αστρονομια ειναι αυτη που δινει μια ξεχωριστη ανανεωση στη ζωη ολων μας και ευχομαι αυτο να συνεχιστει για παντα!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Πόσα παιδιά δίνατε στη Φλώρινα?Μόλις μάθω κτ θα το ανακοινώσω στο forum! :wink:
[΄΄Το Σύμπαν είναι μία φυσαλίδα ανάμεσα στις αμέτρητες φυσαλίδες ενός ρευστού.΄΄
Δημοσιεύτηκε

Μήπως έμαθε κανείς για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αστρονομίας?Θα ήθελα να ρωτήσω παλαιότερους διαγωνιζόμενους,αν εκδίδεται βαθμολογία και πώς γίνεται η ενημέρωση για το αν έχει κάποιος επιτύχει ή όχι.

Ευχαριστώ :-&

Δημοσιεύτηκε

Θα ερθει γραμμα .

Θα ανακοινωθει και στην ιστοσελιδα www.astronomos.gr

Εαν καποιος εχει περασει θα ενημερωθει και απο το σχολειο του .

Βαθμολογια δεν εκδιδεται .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστώ.Υπάρχει περίπτωση να έχει γράψει κπ τέλεια και να μην περάσει?Εννοώ ακόμη και με μικρολαθάκια ,τύπου ένα όνομα
Δημοσιεύτηκε
ακριβως αυτην την απορια ειχα και εγω!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο πρώτο πενθήμερο του Μαρτίου,τα γραπτά ήταν πολλά,γι'αυτό άργησαν τόσο.

Πάντως μόλις βγουν και τα δει κάποιος ,ας τα ανακοινώσει :roll:

Δημοσιεύτηκε
Πως το ξερεις?

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Το θετικο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται.

Ομως ποιος περιμενει ως τις 5.Θα σκασω :evil: 8-[

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Για μένα είναι εξίσου σημαντικό.Είναι κτ που προσπαθείς και θέλεις να δείξεις ότι το λατρεύεις.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης