jupiter Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Παιδιά βοήθεια!Πατάω στην εικόνα για τα αποτελέματα αλλά δε βγαίνουν!Πείτε ακριβώς τι κάνατε άντε μόνο επειδή είσαι εσύ http://www.astronomos.gr/diagvnismos_last.html καλή επιτυχία scooby doobi dooo!!!!!!
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 απλως την πατας...ευχαριστω ρε τζουρενιος και μην στενοχωριεσαι.εδω δεν περασαν αλλοι που διαβασαν.ενω εσυ χωρις διαβασμα....μπραβο
just_jim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Παιδία συνχαρητηρια!!!! Εγώ πάλι δεν πέρασα, κι ας είχα διαβάσει... Θα με έκοψαν στο 4ο θέμα που τα έκανα μαντάρα..... συνχαρητηρια και πάλι... Να δουμε ποτε θα ξαναδουμε σκοταδι.... Ριμαδα φωτορυπανση...
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Και εγώ πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγχαρητήρια και στα άλλα παιδια ανεξαρτήτου αποτελέσματος! Η εμπειρία μετράει! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Achilleas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Εγώ τον ήπια, όπως λέει και ο λαός... Δεν διάβασα παραπανω απο 2 ωρες την παραμονη, αλλα πιστεύω οτι σίγουρα τα πήγα καλά σχετικά με το διάβασμα που κανα... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
xmavidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος και καλή επιτυχία στη 2η φάση. Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
Νίκος Παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Και εγώ πέρασα Και από μένα συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχανανεξαρτήτως αποτελέσματος Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα καταληπτό Albert Einstein
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Με χαροποιει ιδιαιτερα το γεγονος οτι περασαν πολλοι αστροβοξιτες,διοτι πιστευω οτι θα γνωριστουμε στο Βολο.Παντως αυτο που θα μεινει απο αυτο το διαγωνισμο ειναι η εμπειρια που ειναι σημαντικοτερη απο καθε αποτελεσμα Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Εγω πίστευα ότι έγραψα καλά αλλά απο ότι φαίνεται δεν έφτανε..δεν πειράζει, θα δείξω την αξία μου στις Πανελλαδικές!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ακόμα περισσότερα στους επιτυχόντες..
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Ευχαριστούμε! Να σαι καλά! Σου εύχομαι να σκίσεις στις Πανελλαδικές!!!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Ευχαριστούμε! Να σαι καλά! Σου εύχομαι να σκίσεις στις Πανελλαδικές!!!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 σχετικα με το ξενοδοχειο στο βολο εχετε κανα νεο>κλεισατε δωματια εννοω?η οχι ακομα?
Νίκος Παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Σήμερα θα κλείσω δωμάτιο Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα καταληπτό Albert Einstein
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Εμεις πηραμε τηλεφωνο και ειπαν οτι τα δωματια σε αυτο που ειχαν πει αρχικα ειναι ολα κλεισμενα και ετσι μπορουμε να μεινουμε σε καποιο αλλο του οποιου το ονομα δε θυμαμαι.Εγω αν και μενω κοντα στο Βολο σκεφτομαι να κλεισω.Θα εχει πιο πολυ χαβαλε και ισως γνωρισω και κανεναν απο το astrovox. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Μπραβο παιδιΑσυγχαρητηρια ! Καλα να περασετε στο Βόλο Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
SUNNY Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Ευχαριστούμε!Είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε τέλεια!Για αστρονομία πρόκειται άλλωστε [΄΄Το Σύμπαν είναι μία φυσαλίδα ανάμεσα στις αμέτρητες φυσαλίδες ενός ρευστού.΄΄
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2007 Aνυπομονω να ερθει η 17η Μαρτιου.Μετρω τις μερες:11 και μια,10 και μια..... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2007 θα πατε ολοι με τουσ γονεις σας?γιατι σκεφτηκα με εναν φιλο μου που περασε και αυτος μηπως πηγαιναμε μονοι μας.αλλα οι γονεις μας δεν ειναι και πολοι θετικοι.
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2007 Εμενα δε νομιζω οτι θα ειχαν κανενα προβλημα οι γονεις μου,ομως ειμαι εξαρτημενος διοτι αυτοι με μεταφερουν. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
SUNNY Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2007 Με τους γονείς ,αν και δεν έχουν πρόβλημα εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με τον κoyote.Θα τα πούμε στο Βόλο! [΄΄Το Σύμπαν είναι μία φυσαλίδα ανάμεσα στις αμέτρητες φυσαλίδες ενός ρευστού.΄΄
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 Και εγώ σε άλλο ξενοδοχείο βρήκα δωμάτιο. Σε αυτό που μας πρότειναν ήταν όλα κλεισμένα. Ανυπομονώ να συναντηθούμε όλοι μαζι! Θα περάσουμε τέλεια! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2007 Σιγουρα θα εχετε την ευκαιρεια να τα πειτε κια πριν αλλα και μετα την απονομη στο τραπεζι που θα γινει μετα την απονομη διπλα απο το Δημαρχειο. Και να πατε βολτα στην ομορφη μας παραλια .Τα τσιπουραδικα μας ειναι τα δικα μας αξιοθεατα αλλα με προσοχη Και να δοκιμασετε το φημισμενο μας πεϊνερλι πατατες ουγκαρεζα ( μπορειτε να το ζητησετε και ως "παταουγκα" ) . Και συνεχιζοντας την επιστημονικη μου ομιλια σας ευχομαι καλα αποτελεσματα και καλα να περασετε . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Χάρηκα που περάσατε όλοι σας! Πέρασα και εγώ στην Β' Φάση οπότε θα σας δω στο Βόλο!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 οπως φαινεται ειμαστε αρκετοι.εχετε σκεφτει πως θα βρεθουμε εμεις του αστροβοξ ή θα αρχισουμε να φωναζουμε τα παρατσουκλια μας απο το φορουμ?ε?????
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2007 Kαι εγω προβληματιζομαι.Τι θα κανουμε?Θα ρωταμε στα ξεκαρφωτα?Η μηπως θα φοραμε κανενα γαρυφαλο στο πετο? Σοβαρα τωρα πρεπει να γνωριστουμε. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα