nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 george2, καλό ταξίδι στην Ταϊλάνδη και να περάσεις πάνω απο όλα καλά!
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 Αυτή η ολυμπιάδα αστροφυσικής στην Ταυλάνδη τι επίπεδο δυσκολίας θα έχει περίπου;Γνωρίζετε κανένα βιβλίο (στα αγγλικά) που να έχει τα βασικά(σαν το συμπαν που αγάπησα για παράδειγμα) Την υλη της ολυμπιαδας την εχει στη σελιδα της εταιρειας Βολου.Πιστευω ομως την εχεις δει.Βιβλιο δεν ξερω. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 Συγχαρητήρια σε όλους!!!!! Πέρασααααααα!!!!!! (όχι στην ολυμπιάδα αλλα στους 18!) Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία! Παιδιά καλά να περάσετε τη Nasa και στην Ταϋλάνδη! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 συγχαρητητρια σε ολους...και σε οσους περασαν και σε οσουν δν τα καταφεραν...ευχομαι σε ολους σας καποτε να σας καμαρωσουμε στην νασα...kalh epityxia sthn olympiada kai therma sygxaritiria george2 stargazeshots.com
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Αυτή η ολυμπιάδα αστροφυσικής στην Ταυλάνδη τι επίπεδο δυσκολίας θα έχει περίπου;Γνωρίζετε κανένα βιβλίο (στα αγγλικά) που να έχει τα βασικά(σαν το συμπαν που αγάπησα για παράδειγμα) Tωρα το θυμηθηκα.Αν θελεις αγγλικο βιβλιο αστρονομιας μπορεις να κοιταξεις στη βιβλιογραφια του ''Συμπαντος που αγαπησα''.Εχει πληθωρα τοσο ξενων οσο και αγγλικων βιβλιων Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Μπραβο παιδια !!! Συγχαρητηρια και εις ανωτερα Φαινεται η Πατρα το εχει παρει μονοτερμα εδω και 3 χρονιες Και παλι συγχαρητηριασε ολους και παντα επιτυχιες σε ο,τι κι αν κανετε . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Θα ήθελα κι εγώ να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν, όσους διακρίθηκαν, αυτούς που βγήκαν πρώτοι, ιδιαίτερα στον συμπατριώτη μου Γιαταγάνα Γιώργο. 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Θα ήθελα να σας συνχαρώ όλους παιδιά !!! και εγώ πέρασα στους 18!!!!!!!!!!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτούς που πέρασαν στη ΝΑΣΑ και στον παγκόσμιο!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Θα ήθελα να σας συνχαρώ όλους παιδιά !!! και εγώ πέρασα στους 18!!!!!!!!!!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτούς που πέρασαν στη ΝΑΣΑ και στον παγκόσμιο!!! Nα σε ρωτησω κατι.Καλοπροαιρετα παντα και χωρις να ειμαι καχυποπτος.Πως εισαι γραμμενη στους επιτυχοντες γιατι δε σε βλεπω πουθενα Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Είμαι καταγραμένη με το όνομα: Μαρία Κρικέλη, 1ο Ενιαίο Λύκειο Κοζάνης Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Α,sorry τωρα καταλαβα.Το υποψιαζομουν ομως.Νομιζω σε ειδα κιολας.Εσυ δεν ησουν μαζι με μια αλλη κοπελα απο την Κοζανη? Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Ναι, η αδελφή μου ήταν Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Bell Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 μαρια πολλα συγχαρητηρια!!!!και σε εσενα και στην ελενη!!!θα τα πουμε στο βόλο ελπίζω τον αυγουστο!φιλιά πολλα!κωνσταντίνα "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Κορίτσια συγχαρητήρια!! ( ελπίζω να με θυμάστε!) Σκέφτετε κανείς απο σας να παρακολουθήσει το θερινό σχολείο στο Βόλο; Εγώ θέλω αλλά δεν έχω παρέα... Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
SUNNY Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Εγώ σκέφτομαι Λαμπρινή!Είμαι η κοπέλα που χαιρέτησες την ώρα που βγάζαμε φωτογραφία! [΄΄Το Σύμπαν είναι μία φυσαλίδα ανάμεσα στις αμέτρητες φυσαλίδες ενός ρευστού.΄΄
Bell Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Λαμπρινή μην σε νοιαζει το θέμα της παρέας. Εγώ θα πάω σίγουρα! αμα θες να κανονίσουμε να ταξιδέψουμε κ μαζι.Κωνσταντίνα. "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
ourania Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά @Γιώργο2 Καλή Επιτυχία στην Ταυλάνδη και να περάσεις καλά πάνω απόλα @Μαρία Περιμένουμε Εντυπώσεις από ΝΑΣΑ @Γιώργο Τι λες? Το πήραμε και το Proficiency?
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά... Αν και εγώ δεν πέρασα στην δεύτερη φάση(βγήκα 39ος,παρα 2) χάρηκα που είχαμε πολλές επιτυχίες απο το astrovox.. Ξανασυγχαρητήρια...
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά @Γιώργο2 Καλή Επιτυχία στην Ταυλάνδη και να περάσεις καλά πάνω απόλα @Μαρία Περιμένουμε Εντυπώσεις από ΝΑΣΑ @Γιώργο Τι λες? Το πήραμε και το Proficiency? Η γνωστη καλη Ουρανια!!!!! Οσο για το θερινο σχολειο αστρονομιας,θα ειμαι εκει σιγουρα.Ελπιζω εκει να γνωριστουμε Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
xmavidis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Συγχαρητήρια σε όλους! george2 καλή επιτυχία στην Ταϋλάνδη. Τσέκαρε και το βιβλίο του Frank Shu από τις Π.Ε.Κ. (http://www.cup.gr/). Αν και δε ξέρω αν σε βοηθήσει το ότι είναι στα ελληνικά. Να περάσεις καλά Μαρία. Και όπως προειπώθηκε, περιμένουμε εντυπώσεις. Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
Bell Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Συγχαρητήρια σε όλους! george2 καλή επιτυχία στην Ταϋλάνδη. Τσέκαρε και το βιβλίο του Frank Shu από τις Π.Ε.Κ. (http://www.cup.gr/). Αν και δε ξέρω αν σε βοηθήσει το ότι είναι στα ελληνικά. Να περάσεις καλά Μαρία. Και όπως προειπώθηκε, περιμένουμε εντυπώσεις. Ευχαριστώ!Θα σας πω τις εντυπωσεις μου μετά το ταξίδι...Μόνο μια μικρή διόρθωση:με λένε κωνσταντίνα! "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 καλο ταξιδι σας ευχομαι.δυστυχως εγω βγηκα 6ος και δεν παω πουθενα.δε βαριεσαι.του χρονου πρωτα ο θεος...
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Θα ήθελα Κωνσταντίνα να σου δώσω πολλά συνχαρητήρια που πέρασες στη ΝΑΣΑ. Εύχομαι να τα πούμε τον Αύγουστο στο Θερινό!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
nansy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Συγχαρητήρια σε όλους σας που περάσατε από την δεύτερη φάση.Κωνσταντίνακαλά να περάσεις στη ΝΑΣΑ και καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Eυχαριστουμε Νανσυ.Καλως ορισες στην παρεα του astrovox Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα