Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Στο σχολείο μου δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα...(ευτυχώς) Αντίθετως, με ενθάρρυναν να λάβω μέρος και του χρόνου. Μαρία μου, απο οτι έχω καταλάβει αντιμετωπίζετε μεγάλο πρόβλημα με το σχολείο σας. Δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να κάνετε παράπονα;;;; Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και δεν πρέπει να το αφήσετε να περάσει έτσι!!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Στο σχολείο μου δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα...(ευτυχώς) Αντίθετως, με ενθάρρυναν να λάβω μέρος και του χρόνου. Μαρία μου, απο οτι έχω καταλάβει αντιμετωπίζετε μεγάλο πρόβλημα με το σχολείο σας. Δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να κάνετε παράπονα;;;; Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και δεν πρέπει να το αφήσετε να περάσει έτσι!!!! Δυστηχώς έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες..αλλά δεν θα το βάλω κάτω θα πάω και του χρόνου στον διαγώνισμο... δυστήχως αυτό το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στο δικό μου σχολείο... Το μάθημα σε εμάς είναι αρκετά υποβαθμισμένο..παρότι παρακάλεσα την διεύθύντρια να επισκεφθούμε το πλανητάριο θεσ/νίκης και το αστεροσκοπείο για να υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση απέναντι στο μάθημα αυτό αλλά γενικότερα στην Αστρονομία δεν έγινε τίποτα... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Το σχολείο μου όχι απλά δεν μας βράβευσαν που περάσαμε στο διαγωνισμό αλλά και μας παραπονέθηκε και ο καθηγητής της Αστρονομίας ότι επειδή δεν περάσαμε στη ΝΑΣΑ έπρεπε να στείλει κάποιο άλλο παιδί που θα τα κατάφερνε (υποτίθεται) καλύτερα...και εκτός αυτού και η υποδιευθύντρια με μεγάλο κυνισμό μας είπε ότι οι απουσίες που κάναμε για να διαβάσουμε πήγαν χαμένες από τη στιγμή που δεν περάσαμε στη ΝΑΣΑ ή στο παγκόσμιο... Με απογοήτευσε η στάση τους απέναντι σε εμάς αλλά και στον τομέα της Αστρονομίας, από τη στιγμή που έδωσαν μεγαλύτερή βάση και βράβευσαν τα παιδιά που πήγαν στους καλλιτεχνικούς αγώνες!!!! Πραγματικά εξοργίστηκα με αυτά που διάβασα παραπάνω! Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους αλλά πρέπει να ντρέπονται για αυτήν τους τη συμπεριφορά, ειδικά ο καθηγητής που σας δίδαξε Αστρονομία! Το ότι βράβευσαν τους μαθητές που διακρίθηκαν στους καλλιτεχνικούς αγώνες και όχι ΚΑΙ εσάς, δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη δυστυχώς. Στα ελληνικά σχολεία ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανάλογα με τις ιδέες και τα ενδιαφέροντα των διευθυντών-υποδιευθυντών, ή καλύτερα την ασχετοσύνη τους σε πράγματα εκτός της ειδικότητάς τους. Το είχα νιώσει αρκετές φορές όταν ήμουν Λύκειο κυρίως, όπως βέβαια και με τον διαγωνισμό Αστρονομίας. Βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει το υπουργείο παιδείας και οι διευθύνσεις δευτεροβάθμιας.. Το μόνο που έχω να πω σε όσα παιδιά υποστούν τέτοια μεταχείριση είναι να μην το βάλουν κάτω, να μην δώσουν καμία σημασία σε αυτά που τους λένε και να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους και να κάνουν ότι τους γεμίζει! Εννοείται ότι δεν θα το βάλουμε κάτω, όσο και αν ακούγεται περίεργο αυτή η συμπεριφορά που αντιμετωπίζω με κάνει περισσότερο πεισματάρα και δυνάτη για να τους αποδείξω το αντίθετο!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Τετοιου ειδους πραγματα ειναι απαραδεκτα!!!Η υποδιευθυντρια σου πρεπει να ειναι ανυποφορη Απορω πως την αντεχεις.Καλα κανεις ομως και δεν το βαζεις κατω.Τα κομπλεξ και οι ιδιοτροπιες τετοιων ατομων δεν ειναι ικανα να υποβαθμισουν το μεγαλειο της αστρονομιας Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
nansy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Τετοιου ειδους πραγματα ειναι απαραδεκτα!!!Η υποδιευθυντρια σου πρεπει να ειναι ανυποφορη Απορω πως την αντεχεις.Καλα κανεις ομως και δεν το βαζεις κατω.Τα κομπλεξ και οι ιδιοτροπιες τετοιων ατομων δεν ειναι ικανα να υποβαθμισουν το μεγαλειο της αστρονομιας Εκτός από αυτό όταν δήλωσα συμμετοχή στο διαγωνισμό η διευθύντρια μου είπε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με την αστρονομία γιατί είπε πώς είναι για ορισμένους ανθρώπους και εγώ δεν ήμουν ένας από αυτούς!!!!Μέχρι να δώσω στην πρώτη φάση αλλά και στην δεύτερη ο καθηγητής της αστρονομίας και η διευθύνρια μου έλεγαν να φύγω από τον διαγωνισμό γιατί δεν θα τα καταφέρω και μου έλεγαν ότι όλα αυτά τα έκαναν για το καλό μου!!!Άκου δικαιολογία!!!Τέλος πάντων την τελευταία μέρα πριν την δεύτερη φάση ο καθηγητής της αστρονομίας που έχω μας έλεγε εμένα και την αδερφή μου μας απειλούσε καλύτερα ότι αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα μας δηλώσει στον διαγωνισμό του χρόνου.....Τι να πώ αυτή είναι η κατάσταση στο σχολείο μας σήμερα............. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Τετοιου ειδους πραγματα ειναι απαραδεκτα!!!Η υποδιευθυντρια σου πρεπει να ειναι ανυποφορη Απορω πως την αντεχεις.Καλα κανεις ομως και δεν το βαζεις κατω.Τα κομπλεξ και οι ιδιοτροπιες τετοιων ατομων δεν ειναι ικανα να υποβαθμισουν το μεγαλειο της αστρονομιας Εκτός από αυτό όταν δήλωσα συμμετοχή στο διαγωνισμό η διευθύντρια μου είπε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με την αστρονομία γιατί είπε πώς είναι για ορισμένους ανθρώπους και εγώ δεν ήμουν ένας από αυτούς!!!!Μέχρι να δώσω στην πρώτη φάση αλλά και στην δεύτερη ο καθηγητής της αστρονομίας και η διευθύνρια μου έλεγαν να φύγω από τον διαγωνισμό γιατί δεν θα τα καταφέρω και μου έλεγαν ότι όλα αυτά τα έκαναν για το καλό μου!!!Άκου δικαιολογία!!!Τέλος πάντων την τελευταία μέρα πριν την δεύτερη φάση ο καθηγητής της αστρονομίας που έχω μας έλεγε εμένα και την αδερφή μου μας απειλούσε καλύτερα ότι αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα μας δηλώσει στον διαγωνισμό του χρόνου.....Τι να πώ αυτή είναι η κατάσταση στο σχολείο μας σήμερα............. Θα συμφωνήσω μαζί σου...!!!!! Δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα εάν τα ίδια τα παιδιά δεν ενδιαφερθούν....και δυστηχώς υπάρχουν πολλά που δεν τους ενδιαφέρει.... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
quendi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Εκτός από αυτό όταν δήλωσα συμμετοχή στο διαγωνισμό η διευθύντρια μου είπε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με την αστρονομία γιατί είπε πώς είναι για ορισμένους ανθρώπους και εγώ δεν ήμουν ένας από αυτούς!!!!Μέχρι να δώσω στην πρώτη φάση αλλά και στην δεύτερη ο καθηγητής της αστρονομίας και η διευθύντρια μου έλεγαν να φύγω από τον διαγωνισμό γιατί δεν θα τα καταφέρω και μου έλεγαν ότι όλα αυτά τα έκαναν για το καλό μου!!!Άκου δικαιολογία!!!Τέλος πάντων την τελευταία μέρα πριν την δεύτερη φάση ο καθηγητής της αστρονομίας που έχω μας έλεγε εμένα και την αδερφή μου μας απειλούσε καλύτερα ότι αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα μας δηλώσει στον διαγωνισμό του χρόνου... Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που αποστέλλεται στα σχολεία κάθε χρόνο για τον διαγωνισμό: Δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν οι μαθητές και οι μαθήτριες στα Γραφεία των Λυκείων τους μέχρι τέλους Ιανουαρίου, οι δε διευθυντές των Λυκείων οφείλουν να ενημερώσουν τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγονται, για τον αριθμό των μαθητών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Πρώτον, ο καθηγητής σου δεν έχει καμία αρμοδιότητα να αποφασίσει αν θα σε δηλώσει ή όχι. Εσύ το δηλώνεις στον διευθυντή και αυτός υποχρεούται να σε σε δηλώσει στη Δευτεροβάθμια! Αν δεν το κάνουν αυτοί οι δύο τότε: α) Πας με τους γονείς σου, αναφέρεις τι λέει η εγκύκλιος και ΑΠΑΙΤΕΙΣ να συμμορφωθούν, β) Το αναφέρεις στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, γ) αν κάνουν όλοι τα στραβά μάτια παίρνεις τηλέφωνο τον κ. Μαυρομμάτη στον Βόλο, το αναφέρεις για να παρέμβει (και σε εμάς αν θες για να πάρουμε μερικά τηλέφωνα) και τότε θα δεις πως από το φόβο να εκτεθούν (πες τη λέξη MME!), κάνουν αυτό που πρέπει! Με αυτά που ακούω τα έχω χάσει για τα σχολεία μας. Από που και ως που θα κρίνουν οι καθηγητές ποιος είναι κατάλληλος να δώσει στον διαγωνισμό ή να ασχοληθεί με αυτή την επιστήμη? Να απειλούν ότι δεν θα σας δηλώσουν άλλη χρονιά κτλ? Αν είναι δυνατόν! Παιδιά αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα, άδικα έως παράνομα! Δεν πρέπει να αφήνετε να συμβαίνουν!!! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
crazyscientist Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 διαβαζω ολα τα παραπανω και δεν πιστευω στα ματια μου.πραγματικα εχω μεινει αναυδος απο την συμπεριφορα μερικων ανθρωπων που νομιζουν οτι ειναι και εκπαιδευτικοι.μην τους αφησετε να σας παρουν τον αερα με τιποτα....οχι επειδη υπαρχουν μερικοι κομπλεξικοι,αστοιχειωτοι και μιζεροι καθηγητες να χαλασουμε τις καρδιες μας.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 Οταν ηταν να δηλωσω για την αστρονομια ειχε πει ο πατερας μου στον υποδιευθυντη να με δηλωσει στον διαγωνισμο.Ομως εγω ξεροντας την κατασταση που επικρατει πηγα ο ιδιος στη διευθυνση και υπεβαλλα δηλωση.Μια μερα πριν ληξει η προθεσμια,θελοντας να τεσταρω τον υποδιευθυντη τον ρωτησα αν ειχε κανει τα απαραιτητα και μου ειπε οτι ειχε ξεχασει.Αν λοιπον δεν επαιρνα την κατασταση στα χερια μου θα εμενα εκτος διαγωνισμου εξ'αιτιας της ολιγοριας αυτης,πραγμα που εχει συμβει σε πολλους τις προηγουμενες χρονιες. nansy και Μαρια:Την επομενη φορα που θα σας πουν κατι αναλογο οι "καθηγητες" σας,ριξτε τους ενα βρισιδι να ειναι ολο δικο τους. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 nansy και Μαρια:Την επομενη φορα που θα σας πουν κατι αναλογο οι "καθηγητες" σας,ριξτε τους ενα βρισιδι να ειναι ολο δικο τους. Καλά είπαμε...όχι και έτσι...γίνεται και πιο πολιτισμένα..
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 nansy και Μαρια:Την επομενη φορα που θα σας πουν κατι αναλογο οι "καθηγητες" σας,ριξτε τους ενα βρισιδι να ειναι ολο δικο τους. Καλά είπαμε...όχι και έτσι...γίνεται και πιο πολιτισμένα.. Το ξερω,αλλα με αυτα που ακουω που πεσαν τα μαλλια Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Εγώ την πάτησα πέρυσι (στην Α Λυκείου )γιατί ο καθηγητής είπε οτι δεν είχα δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμο επειδή δεν παρακολουθούσα τα μαθήματα Αστρονομίας! Φέτος όμως, παρά το γεγονός οτι στο σχολείο μας δεν μας ενημέρωσε κανείς για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού βρήκα μόνη μου πληροφορίες και ανέλαβα την ευθύνη να ενημερώσω τους συμμαθητές μου πάνω σε αυτό το θέμα. Άν περιμέναμε απο το σχολείο...!!! Μα είναι δυνατόν οι καθηγητές να είναι ΤΟΣΟ αδιάφοροι;;;;; Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Οταν ηταν να δηλωσω για την αστρονομια ειχε πει ο πατερας μου στον υποδιευθυντη να με δηλωσει στον διαγωνισμο.Ομως εγω ξεροντας την κατασταση που επικρατει πηγα ο ιδιος στη διευθυνση και υπεβαλλα δηλωση.Μια μερα πριν ληξει η προθεσμια,θελοντας να τεσταρω τον υποδιευθυντη τον ρωτησα αν ειχε κανει τα απαραιτητα και μου ειπε οτι ειχε ξεχασει.Αν λοιπον δεν επαιρνα την κατασταση στα χερια μου θα εμενα εκτος διαγωνισμου εξ'αιτιας της ολιγοριας αυτης,πραγμα που εχει συμβει σε πολλους τις προηγουμενες χρονιες. nansy και Μαρια:Την επομενη φορα που θα σας πουν κατι αναλογο οι "καθηγητες" σας,ριξτε τους ενα βρισιδι να ειναι ολο δικο τους. Το σκέφτηκα αρκετές φορές Ιδίως τον καθηγητή της Αστρονομίας του κάνω ερώτησεις και τον ''κολλώ'' κυριολεκτικά στον τοίχο..Είναι εντελώς αστοιχείωτος με το αντικείμενο...και κάνει υποδείξεις σε εμένα... Τι να πεις.... Πλέον δεν ασχολούμαι με αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία των ίδιων των μαθητών τους, κουράστηκα.... Όσο αναφορά για το διαγωνισμό περίπου τα ίδια τράβηξα. Δεν με είχαν ειδοποιήσει για την προκύρηξη του διαγωνισμού φέτος εάν δεν είχα ειδοποιήσει την εταιρεία αστρονομίας και διαστήματος βόλου δεν θα έκαναν τίποτα. Μαραθώνιο έκανα μέχρι να με δηλώσουν!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Σημερα το ταχυδρομειο μου ειχε μια ευχαριστη "εκπληξη"..Στις 29 Σεπτεμριου γινεται η βραβευση των επιτυχοντων του διαγωνισμου αστρονομιας.Για μια ακομη φορα το αστροβοξ θα εχει δυναμικη παρουσια..... http://www.astronomos.gr/(κατω κατω στην αρχικη σελιδα...) Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Εγώ έκλεισα δωμάτιο στο Φίλιππος, όπως όλοι φαντάζομαι... Για ακόμη μια φορά θα περάσουμε τέλεια!!!! CU there!!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Καλά να περάσετε παιδιά στη βράβευση Θα είναι μεγαλη τίμη για τον καθένα από σας Εγώ πάντως δεν θα μπορέσω να ρθω Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
milia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Τετοιου ειδους πραγματα ειναι απαραδεκτα!!!Η υποδιευθυντρια σου πρεπει να ειναι ανυποφορη Απορω πως την αντεχεις.Καλα κανεις ομως και δεν το βαζεις κατω.Τα κομπλεξ και οι ιδιοτροπιες τετοιων ατομων δεν ειναι ικανα να υποβαθμισουν το μεγαλειο της αστρονομιας Εκτός από αυτό όταν δήλωσα συμμετοχή στο διαγωνισμό η διευθύντρια μου είπε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με την αστρονομία γιατί είπε πώς είναι για ορισμένους ανθρώπους και εγώ δεν ήμουν ένας από αυτούς!!!!Μέχρι να δώσω στην πρώτη φάση αλλά και στην δεύτερη ο καθηγητής της αστρονομίας και η διευθύνρια μου έλεγαν να φύγω από τον διαγωνισμό γιατί δεν θα τα καταφέρω και μου έλεγαν ότι όλα αυτά τα έκαναν για το καλό μου!!!Άκου δικαιολογία!!!Τέλος πάντων την τελευταία μέρα πριν την δεύτερη φάση ο καθηγητής της αστρονομίας που έχω μας έλεγε εμένα και την αδερφή μου μας απειλούσε καλύτερα ότι αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα μας δηλώσει στον διαγωνισμό του χρόνου.....Τι να πώ αυτή είναι η κατάσταση στο σχολείο μας σήμερα............. Πρέπει να μπει αξιολόγηση στα σχολεία στους καθηγητές,και να πάψει η μονιμότητα... Φωτιά θα πάρει ο ποπός τουςκαι θα μείνει μονάχα όποιος αγαπάει το αντικείμενό τουκαι να το μεταδίδει σε παιδιά. Για κρέμμασμα διευθύντρια, καθηγητής σου. Και σόρρυ που το λέγω,μεταφορικά το εννοώ. Με διαβάζουν κ' ανήλικα παιδιά . δS>=0 (c.s.)
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!!Φέτος όμως έδιωξαν το καθηγητη αυτόν και το μάθημα της Αστρονομίας μάλλον δεν θα γίνει.... Η διευθύντρια σαν ''καλός άνθρωπος'' που είναι δεν ανακοίνωσε στους καθηγητές γαι την βράβευση(γιατί προκριθηκα και εγω στο διαγωνισμό) και δεν θα έρθει κανένας Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!!Φέτος όμως έδιωξαν το καθηγητη αυτόν και το μάθημα της Αστρονομίας μάλλον δεν θα γίνει.... Η διευθύντρια σαν ''καλός άνθρωπος'' που είναι δεν ανακοίνωσε στους καθηγητές γαι την βράβευση(γιατί προκριθηκα και εγω στο διαγωνισμό) και δεν θα έρθει κανένας Ουτε και απο το δικο μου σχολειο θα ερθει καποιος... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Εννοείται πως ούτε κ από το δικό μου σχολείο θα έρθουν... Αμφιβάλλω αν διάβασαν και την πρόσκληση...!!!!!! Τέλος πάντων, αυτοί θα χάσουν που δεν θα είναι εκεί για να μας καμαρώσουν!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
quendi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2007 Χμ..αυτό το φαινόμενο με τη βράβευση είναι κλασσικό. Το 2003 όπου πήγε η πρόσκληση και στο δικό μου σχολείο όπου ήταν το μόνο πανελλαδικά με δύο επιτυχόντες για βράβευση, οι φιλόλογοι (εννοείται ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι για όλο το κλάδο) διευθυντής & υποδιευθύντρια και ο φυσικός υποδιευθυντής ούτε που αξιώθηκαν..(ο καταπληκτικός καθηγητής αστρονομίας που είχαμε είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις) περιττό να πω πόσο στεναχωρήθηκα τότε όταν είδα καθηγητές και διευθυντές άλλων σχολείων να παίρνουν περήφανοι τα διπλώματα που ήταν για το σχολείο και τον κ. Μαυρομμάτη να ρωτά που είναι οι δικοί μας..Πραγματικά δεν πιστεύω ότι σε κάποια σχολεία αξίζουν να δίνονται αυτά τα διπλώματα όταν στην ουσία δεν έχουν κάνει τίποτα για να βοηθήσουν τα παιδιά ή να προωθήσουν τις δεξιότητες τους, είναι μια τιμή που την παίρνουν εξαιτίας της προσπάθειας των παιδιών και μετά το κρεμάνε και σε κορνίζα στους διαδρόμους για να περηφανεύονται..ευτυχώς όμως υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις στα σχολεία μας. Εγώ πάντως όταν επέστρεψα, πήγα το δίπλωμα στο γραφείο του διευθυντή, του το έδωσα, του είπα για τη ντροπή και στεναχώρια που νιώσαμε και έφυγα (ούτε που τόλμησε να μιλήσει). Για αυτό παιδιά μη στεναχωριέστε, αφήστε πίσω τέτοιους ανθρώπους, βάλτε τους δικούς σας στόχους στη ζωή και συνεχίστε.. Καλημέρα! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Η απονομή τελιώσε..!Και επεράσαμε όμορφα, όμορφα..!Ήταν υπέροχη η εκδήλωση, αν και μόνο ένας καθηγητής ήρθε για να παραλάβει το βράβειο του σχολείου του..Τουλάχιστον για τα παιδιά που πέρασαν στη ΝΑΣΑ θα μπορούσαν να έρθουν και να τους τιμήσουν.. Ντροπή τους!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Πραγματικα ολα ηταν τελεια!!!Για μια ακομη φορα συγχαρητηρια στην εταιρια αστρονομιας και διαστηματος βολου!! Τα λεμε στον επομενο διαγωνιμσο Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Πραγματικά ήταν καταπληκτικά!!!!Συγχαρητήρια στην εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος του Βόλου!!!!!! Και ο κ.Πλειώνης στην ομιλία του ήταν εξαιρετικός.Και συγχαρητήρια και στα παιδιά που μπορεσαν να βρεθούν εκεί!!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Κωνσταντίνος1635940984 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Πότε προλάβατε και συνδεθήκατε;! Όντως ήταν όλα υπέροχα και πραγματικά πιστεύω ότι η διοργάνωση αξίζει μεγαλύτερη προσοχή από το Υ.ΠΕ.Θ. Να εκφράσω και εγώ ηλεκτρονικά τα θερμότερα συγχαρητήρια μου για αυτή την προσπάθεια σε όλους τους διοργανωτές και φυσικά στους μαθητές -ανεξαιρέτως αν έλαβαν μέρος στην δεύτερη φάση ή όχι. To boldly go where no man has gone before...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα