Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
οντως ηταν πολυ ωραια...αντε κ του χρονου να σας καμαρωσουμε...
"Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
  • Απαντήσεις 443
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
καθηγητές και διευθυντές άλλων σχολείων να παίρνουν περήφανοι τα διπλώματα που ήταν για το σχολείο και τον κ. Μαυρομμάτη να ρωτά που είναι οι δικοί μας..

Καλημέρα!

Αυτο το χα παθει κι εγω και σκεψου οτι μιλαμε για Βολιωτικο σχολειο και δεν ηρθαν !

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε
καθηγητές και διευθυντές άλλων σχολείων να παίρνουν περήφανοι τα διπλώματα που ήταν για το σχολείο και τον κ. Μαυρομμάτη να ρωτά που είναι οι δικοί μας..

Καλημέρα!

Αυτο το χα παθει κι εγω και σκεψου οτι μιλαμε για Βολιωτικο σχολειο και δεν ηρθαν !

αυτο παραπαει.... :?

"Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
  • 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Μερακι να εχεις και θα τις αποκτησεις.Αν θες να συμμετασχεις στο διαγωνισμο πρεπει σιγουρα να εχεις διαβασει το σχολικο βιβλιο Αστρονομιας της Β λυκειου για αρχη.Μετα υπαρχει μια πληθωρα βιβλιων που μπορεις να βρεις εαν ψαξεις λιγο ή ρωτησεις καποιον που να ξερει(astrovox) για να διευρυνεις το γνωστικο σου επιπεδο πανω στην αστρονομια.

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
thx file......pw re ta ma8imata teliwnw fetos twra mexri ton martio kai panelinies kai meta tha deite t exei na ginei...kai na kanonisoume na sinantithoume kamia fora paidia. \:D/ ..dn kserw vevea an exete kanonisei kati eseis...
keep going alone......
Δημοσιεύτηκε

Σύμφωνοι, σίγουρα μετά το σχολείο θα έχεις περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς και με την παρατηρησιακή αστρονομία, αλλά και με ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει.

Ο διαγωνισμός βέβαια είναι για παιδιά του λυκείου, οπότε αν θες να δοκιμάσεις είτε με κάποιο στόχο, είτε απλά για εμπειρία, ό,τι κάνεις φέτος..

Καλή επιτυχία anyway :)

Δημοσιεύτηκε
Οχι,αν θες μπορεις μονο φετος στις 2 φεβρουαριου... :(

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
οχι ρε γμτ.........κριμα...κανενας διαγωνισμός παρόμοιος με αυτόν δεν υπάρχει???δλδ του χρόνου να το ξεχάσω?δν γινετε να πάω πουθεναα? :(
keep going alone......
Δημοσιεύτηκε
Μαλλον δν παιζει τπτ για του χρονου.Κοιτα ομως,παρε μερος φετος στο διαγωνισμο κι ας μην περασεις,θα ειναι μια καλη εμπειρια.Ασε που μπορει με λιγη τυχη και προσπαθεια να κανεις και κατι... :wink:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

μπα φιλε μ και να μπορουσα να παω δεν θα γραψω ΤΙΠΟΤΑ απολυτως....απλα δν ηξερα οτι ολοι εδω μεσα π λεγατε οτι πηγατε ησασταν στην ηλικια μ η πιο μικροι....κριμα ηθελα πολυ να παω..... :(

thx anyway.

keep going alone......
Δημοσιεύτηκε
μπα φιλε μ και να μπορουσα να παω δεν θα γραψω ΤΙΠΟΤΑ απολυτως....

...

Κοιτα ομως,παρε μερος φετος στο διαγωνισμο κι ας μην περασεις,θα ειναι μια καλη εμπειρια.Ασε που μπορει με λιγη τυχη και προσπαθεια να κανεις και κατι... :wink:

:D

Δημοσιεύτηκε
και φετος ειδικα φιλε μ,επειδη εχω μεινει και λιγο πισω στο σχολειο, τρεχω για να περασω σε καποιο ΤΕΙ εδω κοντα στην περιοχη μ....οποτε ακυρο....θα το ψαξω το καλοκαιρι αν υπαρχει κατι παρομοιο αλλα ειπες οχι,...αν ξερει κανεις τπτ ας μ πει...thx παιδια
keep going alone......
Δημοσιεύτηκε
Κοίτα..Εγώ πέρυσι στην Α' φάση πήγα με ελάχιστες ελάχιστες γνώαεις.Τα βασικά και λιγότερο..Απλά πήγαινε γαι την εμπειρία..Και εγώ δίνω φέτος αλλά πρόσπαθώ όσο μπορώ και γι'αυτό σε καταλαβαίνω..

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
εγω ειμαι 100% σιγουρος πως θα παρω 2 γιατι μονο το ονομα και ημερομηνια θα ξερω...εχω διαβασει μερικα πραγματα για το συμπαν κτλ αλλα θελει να τα ξαναδιαβασω ετσι ωστε να τα θυμαμαι..εγω αυτη την στιγμη ξερω μονο το "γεια σας με λενε Γιωργο" και τπτ αλλο...οποτε....ασε π θελω να αρχισω να ξεσκιστω στο διαβασμα....
keep going alone......
Δημοσιεύτηκε
εγω ειμαι 100% σιγουρος πως θα παρω 2 γιατι μονο το ονομα και ημερομηνια θα ξερω...εχω διαβασει μερικα πραγματα για το συμπαν κτλ αλλα θελει να τα ξαναδιαβασω ετσι ωστε να τα θυμαμαι..εγω αυτη την στιγμη ξερω μονο το "γεια σας με λενε Γιωργο" και τπτ αλλο...οποτε....ασε π θελω να αρχισω να ξεσκιστω στο διαβασμα....

Tο να ξεσκιστείς στο διαβασμα υπερβολικο μου ακουγεται..Διαβασε 5-6 πραγματα και θα εισαι ενταξει..

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
να ξεσκιστω στα μαθηματα του σχολειου ενοω...και για την αστρονομια ισως λεω ισως να ασχοληθω αφου τελειωσω το πανεπιστημιο αν περασω κανοντας μεταπτυχιακο...και παλι δν ειμαι σιγουρος αν γινεται..ας φτασω μεχρι εκει και μετα το ψαχνω το θεμα...
keep going alone......

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης