Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μήπως αναγνωρίζει κανείς την άρμωση αυτού του τηλεφακού zoom που έχω από τις αναλογικές μου μηχανές; Θέλω να παραγγείλω έναν αντάπτορα για να τον χρησιμοποιήσω στην Atik-16.

Κάθε γνώμη/πληροφορία πολύτιμη

Ευχαριστώ

IMG_0032.thumb.JPG.c9c52061d44bba2db624697d22cc85f1.JPG

IMG_0038.thumb.JPG.9cde1c84b55dfa4a3f96b7f29752d2e4.JPG

Νίκος Λαμπρίδης

Eppur, si muove

Galileo Galilei (1564-1642)

Δημοσιεύτηκε
Νίκο, πιο εύκολο είναι να μας πεις σε πια μηχανή φοράς τον τηλεφακό, για να καταλάβεις και την μοντούρα του φακού.

73 de SV2BWD

Daniel

www.aegeanastronomy.com

Δημοσιεύτηκε
Νίκο, πιο εύκολο είναι να μας πεις σε πια μηχανή φοράς τον τηλεφακό, για να καταλάβεις και την μοντούρα του φακού.

Σε τετοιες περιπτωσεις πολλες φορες ειναι αυτη της Pentax (η Pentax K).

 

Νικο, μια επισκεψη σε καταστημα φωτογραφικων ειδων ΜΑΖΙ με τον φακο ωστε να κανεις δοκιμη επι τοπου ... πχ. Γιαννατος στο κεντρο της Αθηνας (Εμ. Μπενακη - μεταξυ Σταδιου και Πανεπιστημιου).

Φιλικά,

 

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ο κατασκευαστής του φακού τον έδινε τότε σαν universal mounting.Απλώς εγώ είχα πάρει και έναν αντάπτορα για τη μηχανή μου (Konica). Θα μου πείτε γιατί δεν βάζω τον αντάπτορα στον φακό και πλέον να ψάχνω στα σίγουρα για αντάπτορα Atik με Konica ; Νομίζω ότι πιο καλό αποτέλεσμα έχεις όταν παρεμβάλλονται λιγότερα στοιχεία. Στην ανάγκη θα το επιχειρήσω έτσι. Επίσης ο Despet μου πρότεινε να ψάξω το θέμα στην έκθεση Photovision την ερχόμενη εβδομάδα που θα είναι όλοι μαζεμένοι εκεί.

Ευχαριστώ πάντως πολύ

Φιλικά

Νίκος Λαμπρίδης

Eppur, si muove

Galileo Galilei (1564-1642)

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά ο κατασκευαστής του φακού τον έδινε τότε σαν universal mounting.

Νικο,

 

Η κουβεντα σου για "universal mounting" ειναι ολα τα λεφτα .... δηλαδη Pentax/Pentax K .... ειμαι 100% σιγουρος.

 

Απλώς εγώ είχα πάρει και έναν αντάπτορα για τη μηχανή μου (Konica). Θα μου πείτε γιατί δεν βάζω τον αντάπτορα στον φακό και πλέον να ψάχνω στα σίγουρα για αντάπτορα Atik με Konica ; Νομίζω ότι πιο καλό αποτέλεσμα έχεις όταν παρεμβάλλονται λιγότερα στοιχεία.

Εδω συμφωνουμε ολοι ...

 

Στην ανάγκη θα το επιχειρήσω έτσι. Επίσης ο Despet μου πρότεινε να ψάξω το θέμα στην έκθεση Photovision την ερχόμενη εβδομάδα που θα είναι όλοι μαζεμένοι εκεί.

Αν χρειαζεσαι απαντηση αμεσως, μια βολτα στον Γιαννατο με τον φακο μαζι ... στην εκθεση, θα βρεις νεες προσφορες και μοντελα γυρω απο ψηφιακες μηχανες. Δεν ειμαι σιγουρος καθολου οτι θα βρεις ανταπτορα (η/και απαντηση) εκει. Ειχα παει πριν δυο (?) χρονια στην εκθεση και ειναι αποκλειστικα "trade show" οπου θα δεις την τελευταια λεξη στον χωρο της φωτογραφησης.

Φιλικά,

 

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης