Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2004 Γεια σας.Είμαι σχετικά νέος στο Hobby.Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό να βρώ μία φωτογραφική μηχανη στην οποία να βγαίνει ο φακός για να τη τοποθετήσω στο τηλεσκόποιο.Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος απο που μπορώ να την αγοράσω
θέμης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2004 Φιλε, ολες οι μηχανες τυπου reflex που βγαινει ο φακοςκανουν αρκει να προμηθευτεις τον καταλληλο προσαρμογεα.Για να φωτογραφισεις χρειαζεται να δουλεψει η μ. στη θεση ''Β''.Οι μπαταριες θα εξαντληθουν γρηγορα οποτε καλυτερα να βρεις μιαπαλια μεταχειρισμενη και αν δεν λειτουργει το φωτομετρο ακομα καλυτερα.Δεν ξερω που μενεις αν εισαι Θεσ/νικη στη Ι.Δραγουμη εχει κατ. μεταχ.φωτογ. ειδων.
pl1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2004 Γεια,Παντως αν εχεις PC σου συνιστω ανεπιφυλακτα ψηφιακη(CCD).Ναι μεν πιο ακριβη, αλλα μπορεις να επεξεργαζεσαι της φωτογραφιες. Παντως ειτε ψηφιακη ειτε αναλογικη παρεις κανε μια πολυ καλη ερευνα αγορας μαζι με καποιον φιλο σου που ξερει το χωρο της φωτογραφιας. Καλη τυχη
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Ευχαριστώ και τους δυο σας αλλα το προβημα είναι ότι δεν μπορω να βρώ τέτοια φωτογραφική μηχανη.Εγώ μένω Αθήνα.Ώσο για την CCD δεν το νομιζω γιατί θα πρέπει να έχω μαζί μου και κάποιον ΗΥ κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο για μένα.Εάν μου λέγατε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα θα με βοηθάγατε πολυ.Φίλε Θέμη αυτός στην Θεσσαλονικη μπορεί να μου την στήλει με το ταχυδρομέιο;Αν ναι μπορείς να μου πείς κάποιο τηλ.;
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Geia xara! Katallhloteres fwtografikes mhxanes gia astrofwtografhsh einai oi entelws mhxanikes reflex(SLR). Otan leme entelws mhxanikes na mhn xreiazontai kan mpataria gia na leitourghsoun.Oi mpataries se makres ektheseis sto B teleiwnoun grhgora.Shmerina montela tetoia einai elaxista,mporeis omws na breis kai metaxeirismenes se poly kales times.Merikes kales epiloges einai oi Nikon FM2(thn exei o grafwn) h palia Olympus OM1 h Pentax K1000 klp.Epishs kai h fthnh Zenith kanei alla einai sxetika baria kai exei mikrh gama taxythtwn fwtofrakth pou se merikes periptwseis (px fwtografhsh Selhnhs) mporei na se dyskolepsei.San prostheto bonus me mia tetoia reflex tha bgaleis kai wraies kathhmerines fwtografies pou tha kanoun katoxous akribwn compact na triboun ta matia tous Elpizw na se bohthhsa Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Geia xara! Γεια χαρα και απο'μενα. Katallhloteres fwtografikes mhxanes gia astrofwtografhsh einai oi entelws mhxanikes reflex(SLR). Otan leme entelws mhxanikes na mhn xreiazontai kan mpataria gia na leitourghsoun.Oi mpataries se makres ektheseis sto B teleiwnoun grhgora. Ναι και οχι! Μερικες προσφατες φωτογραφηκες μηχανες, π.χ. Canon EOS 3, επιτρεπουν εκθεση στο "Β" μεχρι και περιπου 700 ωρες με μια μπαταρια (την εχει ο γραφων ). Δευτερο, εκθεσεις στο "Β" ειναι θεμα για βαθυ ουρανο (γενικα). Αν ο Ιακωβος ενδιαφερεται για το ηλιακο συστημα (π.χ.) και ιδιαιτερα για τον ηλιο και την σεληνη, οι εκθεσεις του θα ειναι της ταξης 1/30 με 1/1000 sec οπου οποια 35 χιλ SLR θα του κανει και θα προτεινα Canon ΑΕ-1 η/και Α-1 που ειναι ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ μηχανες και με αξεσουαρ που θα μπορει να βρει πανευκολα! Shmerina montela tetoia einai elaxista,mporeis omws na breis kai metaxeirismenes se poly kales times.Merikes kales epiloges einai oi Nikon FM2(thn exei o grafwn) h palia Olympus OM1 h Pentax K1000 klp. Και οι τρεις ειναι πολυ καλες. Ηθελα να προσθεσω και την Canon ΑΕ-1 και την Canon Α-1. Epishs kai h fthnh Zenith kanei alla einai sxetika baria kai exei mikrh gama taxythtwn fwtofrakth pou se merikes periptwseis (px fwtografhsh Selhnhs) mporei na se dyskolepsei. Ενα βασικο θεμα ειναι ο ανταπτορας μεταξυ μηχανη και τηλεσκοπιο και κατα ποσον ειναι ευκολο για να βρεθει για την Zenit η οχι. Οι ανταπτορες για Nikon/Olympus/Pentax/Canon βρισκονται πανευκολα ... και με 20 ευρω ... και στην Αθηνα. San prostheto bonus me mia tetoia reflex tha bgaleis kai wraies kathhmerines fwtografies pou tha kanoun katoxous akribwn compact na triboun ta matia tous Excuse me ????? Elpizw na se bohthhsa Και εγω το ιδιο. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
θέμης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 φιλε θα βρω τις πληροφοριες που θελεις αυριο δευτερα ή την τριτη.παραλληλα θα ρωτησω και για τον καταλληλο προσαρμογεαεν τω μεταξυ δες αν θελεις το site της aktistar.gr στο τμημα των αξεσουαρ εχει και μηχανη ειδικη για φωτογραφηση.δεν γνωριζω τιμες αλλα μπορεις να επικοινωνησεις για περισσοτερα.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2004 Excuse me ????? Den ennow thn Zenit fysika alla mia mhxanikh SLR opws oi 3 prwtes pou anefera Btw kai ths Zenit oi antaptores paneykola briskontai. Katharous ouranous Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
θέμης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Φιλε εψαξα οπως σου ειπα αλλα τα νεα δεν ειναι και τοσο καλα.Στο καταστημα που πηγα εχουν αρκετες μηχανες ως επι το πλειστονpentax-canon, οι οποιες κανουν δουλεια αλλα ειναι ακριβες!Νομιζω οτι δεν αξιζει να παρεις καποια απο αυτες (λογω κοστους: 300-400 ευρω) καλυτερα δες τις μηχανες που σου προτειναν τα παιδια ή μια καλη καινουρια μηχανη που θα μπορεις να την χρησιμοποιεις και για κανονικη φωτογραφια. (reflex nikon-canon-pentax-minolta)Αν παλι θελεις σου δινω το τηλ. του μαγαζιου 2310 231 608 - 238 878"ΜΑΓΚΡΙΖΟΣ" (ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ).
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Θέμη και φίλοι, Μια Canon AE-1 παει στο eBay για 30 με 40 δολλάρια (περιπου 25 με 33 ευρω) και σε πολυ καλη κατασταση! Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω, παρε μια Canon A-1 για περιπου τα διπλα χρηματα. Και οι δυο αυτες οι μηχανες ειναι καταπληκτηκες ... οτι και να σου πω ειναι λιγο. Αν μιλαμε για μεγαλες εκθεσεις ("Β"), παρε μια Olympus OM-1 για περιπου 100 δολλαρια και θα την βρεις και με φακο. Ποτε ποτε ποτε μιλαμε για αγορες στην Ελλαδα εκτος αν εχουμε χρηματα για πεταμα! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Σας ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια σας. Φίλε aristarche απο το εξωτερικό δεν θέλω να αγοράσω.Ένας κύριως λόγος είναι ότι δεν έχω πιστωτική κάρτα.Υπάρχουν και άλλοι αλλα ας μην σε κουράζω.Αν μπορούσατε να μου πείτε κάποιο μαγαζί για να πάω να ρωτήσω τιμές θα με βοηθάγατε πολύ.Κάποια απο τις μηχανές που θα πάρω μάλλον είναι αυτές που μου είπαν τα παιδιά δηλ.ή η Nikon Fm2 ή η Olympus OM1 ή η Pentax k1000.
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Ιάκωβε, Ισως βρεις κατι στο http://www.fleamarket.gr που φυσικα ειναι εντος Ελλαδας και μπορεις να πληρωσεις για τη μηχανη με διαφορους τροπους (πχ. καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο, αντικαταβολη με τα ΕΛΤΑ κ.α.). Ετσι και αλλιως καλη τυχη. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2004 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2004 Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω να βρώ κάποιο απο τα μοντέλα που μου είχατε πει,όμως όλοι μου λένε ότι αυτά τα μοντέλα δεν υπάρχουν ποια.Ρώτησα για να πάρω κάτι ποιο καινούργιο αλλα έχουν περίπου 250€.Ξέρει κανεις κάτι ποιο οικονομικό;Αν ναι απο που;Σας ευχαριστω προκαταβολικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα