Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αρχίζω να παρατηρώ ότι άρχισαν και τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης να δίνουν σημασία στην ερασιτεχνική αστρονομία. Είχα στείλει ένα άρθρο ια την έκλειψη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ - μέσω της λίστας που στέλνουμε εμαιλ σε ΜΜΕ και το έδωσαν σημασία.

Το ΑΠΕ -ΜΠΕ δίνει άρθρα σε όλες τις εφημερίδες τοπικές και εθνικής εμβέλειας. Απλά δεν μπορούμε να τα δούμε αν δεν έχουμε συνδρομή.

Μαζεύουν κομμάτια και γράφουν κάτι δικό τους, αλλά δεν έχει σημασία.

Το άρθρο που έφτιαξαν μπορείτε να το δείτε : http://www.astrothraki.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=641&Itemid=40

μιας και είναι καλά παιδιά και μου στέλνουν την δημοσίευση που κάνουν.

Έτσι υπάρχει μια πιθανότητα κάποιος "μεγάλος" να το διαβάσει, και να βοηθήσει την κατάσταση......ή τουλάχιστον να πει : "ρε συ αυτά τα παιδιά προσπαθούν και πετυχαίνουν.... ας τα βοηθήσουμε να κάνουν κανένα συνέδριο ή καμιά πανελλήνια συνάντηση ή ότι άλλο."

Τελικά οι προσπάθειες όλων συλλογικές και μη θα αποκτήσουν σιγά σιγά την αίγλη που τους αρμόζει και το βασικότερο, επιτέλους θα αρχίσουν να εμφανίζονται νέα "φυντάνια" για να συνεχίσουν με μεγαλύτερη όρεξη.

Τότε θα δούμε και πολλά APOD .... και LPOD.

Φιλικά,

 

Δημήτρης Πρασόπουλος

Αλεξανδρούπολη/ Κομοτηνή

http://prasopoulosdimitrios.blogspot.com/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης