antony Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2004 ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟ 2012 ΤΟΥ ( TERRESTIAL PLANET FINDER ) THΣ ( SPACE INTER FEROMETRY MISSION ) TO 2009 THΣ ( ΚΕPLER MISSION ) TO 2007 ΚΑΙ ΤΗΣ (FRENCH NATIONAL SPACE AGENCY COROT ) TO 2005. H ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΓΗΙΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ . ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΑΤΟΚΟΣΜΟΙ. Ο ΕΡΜΗΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΥΔΑΤΙΝΟΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑ - ΚΡΟΝΟΥ - ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΟΙ. Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ (ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ )ΕΧΕΙ 40 %ΠΑΓΟ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΝΕΡΟΜΠΑΛΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ(Φαινόμενο θερμοκηπίου)ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ( ΚΥΝΗΓΟΙ ) ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΑΦΟΣ. _________________ "blackjanuaryout"
Κωνσταντίνος Τσατσαρούνος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2004 Φίλε μου Αντώνη η λογική πάνω από όλα! Η αναζήτηση του ανθρώπου είναι το χάρισμα και η κατάρα του αλλά η οποιαδήποτε ανακάλυψη δεν θα ωφελήσει κανένα τουλάχιστον για τα τουλάχιστον επόμενα 50 χρόνια πράγμα που μαρτυρά για άλλη μια φορά την παράνοια και το μεγαλοιδεατισμό του ανθρώπου αφού δεν επικεντρώνεται στους κοντινούς, τους σιδερένιους όπως αποκάλεσες για τη έυρεση νερού ή υδάτινων κόσμων όπως ο δορυφόρος του Δία Ευρώπη!!! Για το αρχείο σας!!!
MARINOS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2004 Φίλοι είναι πραγματικά σπουδαίες οι αποστολές αυτές, αλλά συμφωνώ κι εγώ με τον Κωνσταντίνο -που είναι και επιεικής με τα 50 χρόνια που λέει : το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα στον Άρη μέσω βλάστησης έχει εκτιμηθεί σε 400-500 χρόνια! Χρήστος Μαρινός
nikfoe Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2004 Νομίζω πώς είναι υπερβολικό το νούμερο των 50 χρόνων. Η γνώση που αποκτάται είναι άμεση και δεν χρειάζεται να έχουμε τεχνολογικές απολαβές για να λέμε οτι η αναζήτηση απέφερε
Κωνσταντίνος Τσατσαρούνος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2004 Συγνώμη αλλά τίποτα δεν θεωρείται ότι έχει αποτελέσματα αφού δεν επηρεάζει άμεσα τον ανθρώπινο παράγοντα, οι κούφιες υποθέσεις είναι ωραίες μεν, αλλά μόνο εικασίες, για αυτό παρότι θεωρώ κάπως υπερβολικες τις περιόδους που προβάλει ο Μαρίνος γιατί αναμένεται μία τεχνολογική επανάσταση πάνω στην θεωρία των Μεμβρανών με αποδεικτικά στοιχεία όπως οι νανουπολογιστές, οι καινούργιοι αντιδραστήρες σύντηξης που θα αντικαταστήσουν τους αντιδραστήρες σχάσης και θα αποτελέσουν ενεργεική μόδα αυτόν τον αιώνα καθώς και οι νέες εφαρμογές στον τομέα των νανοσυσκευών που βασίζονται στη προαναφερθήσα θεωρία και τη κβαντομηχανική που πιθανώς στο μέλλον (προσωπική μου άποψη) θα υποστεί πολλές αλλάγες αφού θα αναγκαστεί να παραδεχτεί την μη ύπαρξη κβάντων αλλά την ύπαρξη περιστασιακών κβάντων στη φύση! Αν θέλετε εξηγήσεις ρωτήστε περί του θέματος! Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεται ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε θεωρώντας επικερδης κάποιες ανακαλύψεις αλλά να τις συνδιάζουμε με τις επενέργειες τους! Για το αρχείο σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα