Jump to content

Ποιον "ουρανό" βρίσκετε πιο θελκτικό για τις παρατηρήσεις σας;  

115 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον "ουρανό" βρίσκετε πιο θελκτικό για τις παρατηρήσεις σας;

• Τον ανοιξιάτικο ουρανό;
      16
    • Τον καλοκαιρινό ουρανό;
      60
    • Το φθινοπωρινό ουρανό;
      5
    • Το χειμωνιάτικο ουρανό;
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!! :lol: =D>

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Για όποιον δεν είναι ευαίσθητος στο κρύο η διαύγεια του χειμωνιάτικου ουρανού και η ομορφιά του κοντά στο τέλος του χειμώνα είναι ασύγκριτες,ειδικά στην περιοχή μου(ΑΓΡΙΝΙΟ)που είναι πρωταθλήτρια στην υγρασία.Πέντε λίμνες έχω γύρω μου. #-o
Δημοσιεύτηκε
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Καλοκαιράκι που εχει και ζεστουλα! Που να κουβαλας κουβερτες..
Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ και σβήνε να παρατηρώ-κανα deep sky :D :D
Δημοσιεύτηκε
Σιχαίνομαι το κρύο απίστευτα ίδιως όταν φτάνει κάτω από τους -12 Βαθμούς Κελσίου!!!! #-o Με τί κουράγιο να βγείς? :?: Αλλά ο ουρανός φαίνεται πιο ''καθαρός'' από ποτέ!!!Τα αστέρια κεντάνε πραγματικά τον ουρανό!!!!Αυτό μετά δεν σε δελεάζει??? :?: :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης