JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2007 Οντως ειναι κριμα να παει χαμενο οπως τοσα αλλα πραγματα που σβηνουν καθημερινα κατι τοσο μεγαλο, οχι σαν κτιριο αλλα σαν ιδεα. Απο την στιγμη ομως που ολοι και κυριως ανθρωποι με βαθια αγαπη για την αστρονομια εκδηλωνουν τετοιο ενδιαφερων και εκφραζονται τοσο θερμα για το συγκεκριμενο θεμα υπαρχει φως! Εχω την τυχη να εχω ακουσει το θεμα καθως κατεβαινω Καλαματα συνεχως. Παντως βρε παιδια με αυτο το θεμα του προβολεα νιωθω ασχημα σαν αυτουργος καθως δουλευει ο αδερφος μου στο συγκεκριμενο μαγαζι! Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2007 Εχω παει με τον Γιωργο στο χωρο του αστεροσκοπειου.Ο ανθρωπος ειχε πολυ μερακι κ ειναι κριμα να βρισκεται στην κατασταση που βρισκεται αυτη τη στιγμη.Γιωργο ξεκινα κ εγω θα ειμαι διπλα σου Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Heal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 Θα ήταν παράλειψη να μη δούμε και το 2ο μέρος του άρθρου της εφημερίδας Θάρρος: http://www.tharrosnews.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5326 Συγχαρητήρια σε όσους συνεργάστηκαν, αλλά και για το ουσιαστικό έργο της αναβίωσης καθώς και τη διάσωση του αρχείου! Κώστας ΥΓ Μια μικρή παρατήρηση μόνο προς την αρθρογράφο, ο Messier δεν έζησε τον περασμένο αιώνα
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 Κι άλλη μία, για τον ορισμό της αστρολογίας! Ας μη γκρινιάζουμε όμως, αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν σ΄αυτή την προσπάθεια αλλά και σε όσους την προβάλλουν. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 Μια μικρή παρατήρηση μόνο προς την αρθρογράφο, ο Messier δεν έζησε τον περασμένο αιώνα Το ειπα αλλα δυστυχως τα λαθακια ειναι μαλλον αναποφευκτα... Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα