nansy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2007 Πρώτα συσσωρεύεται η σκοτεινή ύλη κι ύστερα σχηματίζεται ο γαλαξίας Μια νέα μελέτη από το διαστημικό τηλεσκόπιο Spitzer της NASA προτείνει ότι οι γαλαξίες διαμορφώνονται μέσα σε μεγάλες μάζες σκοτεινής ύλης. Αυτή η μυστήρια ουσία δεν εκπέμπει κανένα φως, αλλά έχει μάζα, έτσι μπορεί να έλκει την ύλη ύλη με τη βαρύτητά της. Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι υπάρχει 5-πλάσια σκοτεινή ύλη στον κόσμο από την κανονική ύλη. Η νέα έρευνα του Spitzer διαπίστωσε ότι η ποσότητα της σκοτεινής ύλης που περιβάλλει τους απόμακρους γαλαξίες είναι εκπληκτικά συνεπής με αυτή την σχέση. www.physics4u.grDiscovery Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 Κάτι παρόμοιο δεν υποστιρίζει και η θεωρία που διατύπωσε ο Καζαντζίδης για την σκοτεινή ύλη; Θα μπουρούσε κάποιος να μου δώσει πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα γιατί οι δικές μου δεν είναι αρκετές; Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
nansy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 Κάτι παρόμοιο δεν υποστιρίζει και η θεωρία που διατύπωσε ο Καζαντζίδης για την σκοτεινή ύλη; Θα μπουρούσε κάποιος να μου δώσει πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα γιατί οι δικές μου δεν είναι αρκετές; Όχι ακριβώς,αλλά ότι πληροφορίες θες ρώτα με και θα στις δώσω αμέσως!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 Οκ! Ευχαριστώ!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Κάτι παρόμοιο δεν υποστιρίζει και η θεωρία που διατύπωσε ο Καζαντζίδης για την σκοτεινή ύλη; Θα μπουρούσε κάποιος να μου δώσει πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα γιατί οι δικές μου δεν είναι αρκετές; Μπορεί να σε βοηθήσει αυτό:http://www.physics4u.gr/news/2007/scnews2754.html Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα