Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Χτες έκανε μια φοβερή ξαφνική μπόρα εδώ στην Πάτρα και γενικότερα η πρόβλεψη για σήμερα και αύριο δεν είναι η καλύτερη. Προφανώς διάφοροι έχουν πάρει νέα τηλεσκόπια αυτές τις ημέρες :mrgreen:
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Προφανώς διάφοροι έχουν πάρει νέα τηλεσκόπια αυτές τις ημέρες :mrgreen:

Πρεπει να υπαρχει συντονισμος γυρω απο αυτο το θεμα ωστε η "ζημια" να ειναι μοναδικη και οχι διαδοχικη. Οποτε, νεα ενοτητα ανακοινωσεων για αγορα εξοπλισμου και συντονισμου. :mrgreen:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Πήρα εγώ τηλεσκόπιο για αυτό χάλασε ο καιρός :mrgreen: , τι να το κάνω το καλοκαίρι κ. Αντώνη η Σελήνη πάει όλο και πιο χαμηλά. Τώρα βαδίζουμε για Πανσέληνο και ήθελα να χτυπήσω μερικούς στόχους που έχω στο μυαλό μου.

Κ Α Τ Α Ρ Α τελικά έχουμε!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε
Εδω Τρικαλα τα ιδια μαυρα χαλια εχουμε :evil: :evil:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
συννεφια αλλα χωρις ιδιαιτερο κρυο στον απολλωνα της Ναξου και το πιο καλο χωρις φωτορυπανση με τπ πλισιεστερο φως στα 3 km !Δυστυχως ειμαι κρυομενος και δν μπορω να βγω με το τηλεσκοπιο.... :(
Δημοσιεύτηκε
Το πρώτο μου γερό κρύωμα του χειμώνα που πέρασε, το είχα λίγο μετά την πρωτοχρονιά. Αιτία; Οι συχνές επισκέψεις στην ταράτσα παρέα με το τηλεσκόπιο. Καλό κρύωμα ήταν, δεν παραπονιέμαι... :?
Δημοσιεύτηκε
Χθες καθαρισε ο ουρανος για λιγο και μου εδωσε τη δυνατοτητα να δω Σεληνη+Κρονο και να αρπαξω ενα κρυωμα :evil:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Χθες καθαρισε ο ουρανος για λιγο και μου εδωσε τη δυνατοτητα να δω Σεληνη+Κρονο και να αρπαξω ενα κρυωμα :evil:

Εδώ ακόμα έχουμε συννεφιά και βρέχει κατα περιόδους.... :cry: Και τώρα που αρχίζουν οι εξετάσεις δεν θα προλαβαίνω να το βγάζω τα βράδια...... :cry: :( :(

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης