SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 Πως ειναι ο καιρος σημερα στον τοπο σας παιδια??Εδω πολλα συννεφα κ δεν μπορω τιποτα να δω
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 Υπομονη + επιμονη ... το καλοκαιρι ειναι μπροστα μας! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Χτες έκανε μια φοβερή ξαφνική μπόρα εδώ στην Πάτρα και γενικότερα η πρόβλεψη για σήμερα και αύριο δεν είναι η καλύτερη. Προφανώς διάφοροι έχουν πάρει νέα τηλεσκόπια αυτές τις ημέρες «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Προφανώς διάφοροι έχουν πάρει νέα τηλεσκόπια αυτές τις ημέρες Πρεπει να υπαρχει συντονισμος γυρω απο αυτο το θεμα ωστε η "ζημια" να ειναι μοναδικη και οχι διαδοχικη. Οποτε, νεα ενοτητα ανακοινωσεων για αγορα εξοπλισμου και συντονισμου. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Πήρα εγώ τηλεσκόπιο για αυτό χάλασε ο καιρός , τι να το κάνω το καλοκαίρι κ. Αντώνη η Σελήνη πάει όλο και πιο χαμηλά. Τώρα βαδίζουμε για Πανσέληνο και ήθελα να χτυπήσω μερικούς στόχους που έχω στο μυαλό μου. Κ Α Τ Α Ρ Α τελικά έχουμε!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
krubetis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 βρέχη και στην κέρκυρα το καλοκαίρι όμωs έρχετε.
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Το ίδιο και στη Λάρισα,ωστόσο αισιοδοξούμε 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δυο μερες εχω να δω καθαρο ουρανο Μεχρι τις 3 το πρωι περιμενα μηπως καθαρισει ο ουρανος αλλα τιποτα.
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Εδω Τρικαλα τα ιδια μαυρα χαλια εχουμε Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 συννεφια αλλα χωρις ιδιαιτερο κρυο στον απολλωνα της Ναξου και το πιο καλο χωρις φωτορυπανση με τπ πλισιεστερο φως στα 3 km !Δυστυχως ειμαι κρυομενος και δν μπορω να βγω με το τηλεσκοπιο.... stargazeshots.com
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Τυχερος στην ατυχια σου εισαι!!Καλη αναρρωση
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 να στε καλα... stargazeshots.com
Odysseus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Το πρώτο μου γερό κρύωμα του χειμώνα που πέρασε, το είχα λίγο μετά την πρωτοχρονιά. Αιτία; Οι συχνές επισκέψεις στην ταράτσα παρέα με το τηλεσκόπιο. Καλό κρύωμα ήταν, δεν παραπονιέμαι...
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Εδω σημερα καθαρισε ο ουρανος αλλα εβαλε κρυο κ καταλαβενεται Ημουν κ λιγο κρυομενος
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Χθες καθαρισε ο ουρανος για λιγο και μου εδωσε τη δυνατοτητα να δω Σεληνη+Κρονο και να αρπαξω ενα κρυωμα Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Χθες καθαρισε ο ουρανος για λιγο και μου εδωσε τη δυνατοτητα να δω Σεληνη+Κρονο και να αρπαξω ενα κρυωμα Εδώ ακόμα έχουμε συννεφιά και βρέχει κατα περιόδους.... Και τώρα που αρχίζουν οι εξετάσεις δεν θα προλαβαίνω να το βγάζω τα βράδια...... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα