nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Αφήνωντας πίσω του για λίγο το αναπηρικό του καροτσάκι, ο γνωστός επιστήμονας Stephen Hawking, έζησε την εμπειρία της μηδενικής βαρύτητας σε μια πτήση στο διάστημα. Και φυσικά δηλώνει ενθουσιασμένος! http://news.pathfinder.gr/scitech/397254.html
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Αφήνωντας πίσω του για λίγο το αναπηρικό του καροτσάκι, ο γνωστός επιστήμονας Stephen Hawking, έζησε την εμπειρία της μηδενικής βαρύτητας σε μια πτήση στο διάστημα. Και φυσικά δηλώνει ενθουσιασμένος! http://news.pathfinder.gr/scitech/397254.html Το έδειξε προχθές στην τηλεόραση. Μπράβο του και του δίνω συγχαρητήρια!!!Πραγματοποιήσε το όνειρο του!!!Όλοι θα θέλαμε να είμασταν στην θέση του!!!!!... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
cvrak Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Αυτο που εκανε ο Dr Hawkins, δεν ειναι ακατορθωτο. Με 3500 USD συν τα εξοδα πηγαιν-ελα μπορει ο καθενας να κανει παραβολικες πτησεις.Φυσικα, πολλα συγχαρητηρια στον Dr Hawkins http://www.spacetravels.gr
nivam Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Οσοι απο εμας έχουν την οικονομική δυνατότητα πρέπει και οφείλουn να το δοκιμάσουν. Κάπου διαβασα οτι η εταιρία Virgin Atlantic του Branson ετοιμάζεται να προσφέρει μεχρι το τελος του 2008 υποτροχιακά ταξίδια με τροποποιημένα Boeing. Κόστος; Οσο ενα Takahashi... 8" Meade LX90 LNT5" Celestron Nexstar SEZenithStar 66 F/5.9 SD Doublet Apo 9x63 Bresser Binos
cvrak Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Εχεις δικιο. Τα υποτροχιακα ταξιδια ειναι αρκετα πιο ακριβα απο τις παραβολικές πτησεις. Όμως σε πάνε περιπου 100 χλμ απο την επιφακεια της γης. το κοστος ειναι περιπου 200.000 USD. Λιγο τσουχτερο...Πάντως, όσο θα αυξανει η ζητηση, θα πεφτουν οι τιμες, αυτο ειναι νομος της αγορας...
krubetis Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Τα παντα θα εκανα να παω παιδια Και εγώ . πρέπει να είναι αξέχαστη εμπειρία.
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2007 Αξεχαστη,τρελη,υπεροχη,φανταστικη. . .κ παρα πολλα ακομη!!!Εμενα ειναι το ΟΝΕΙΡΟ μου παντως.Αν ειχα λεφτα εννοειτε οτι θα πηγαινα.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Μια εικόνα χίλιες λέξεις...
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 οφειλουμε παντως ολοι να πουμε σε αυτο τον υπεροχο ανθρωπο και εξαισιο επιστημονα ενα μεγαλο μπραβο,καθυλωμενος τοσες δεκαετιες σε αναπηρικο καροτσακι και κουνωντας ελαχιστα μονο το μικρο του δαχτυλακι,εδειξε οτι το πνευμα δν υποδουλωνεται σε κανεναν και τιποτα ,ακομα και οταν το ιδιο το σωμα ειναι εντελως ''αχρηστο''.... stargazeshots.com
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 οφειλουμε παντως ολοι να πουμε σε αυτο τον υπεροχο ανθρωπο και εξαισιο επιστημονα ενα μεγαλο μπραβο,καθυλωμενος τοσες δεκαετιες σε αναπηρικο καροτσακι και κουνωντας ελαχιστα μονο το μικρο του δαχτυλακι,εδειξε οτι το πνευμα δν υποδουλωνεται σε κανεναν και τιποτα ,ακομα και οταν το ιδιο το σωμα ειναι εντελως ''αχρηστο''.... Συμφωνώ!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
akmakas Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους...Είμαι και εγώ ένας ακόμα εραστής της αστρονομίας των αστεριών και των πλανητών μας.πωρωμένος μεν αλλά νέος δε.Δεν είμαι ούτε φυσικός ούτε αστρονόμος συνεπώς δεν γνωρίζω και πολλά.Αλλά τα τελευταία χρόνια δηλώνω λάτρης της επιστήμης που είναι αφιερωμένη στο μεγαλείο του σύμπαντος και προσπαθώ με τον καιρό να μαθαίνω όσο γίνεται περισσότερα.Έχω συλλέξει οτιδήποτε DVD έχει σχέση με την ιστορία του διαστήματος και προσπαθώ να μένω ενήμερος σε όλες τις εξελίξεις και τα νέα.Για το Zero G έχω να πω πως αν και ακριβό αξίζει να το δοκιμάσεις μιας και είναι μια μοναδική εμπειρία τυχεροί αυτοί που το δοκίμασαν!!!! www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2007 Καλησπέρα σε όλους...Είμαι και εγώ ένας ακόμα εραστής της αστρονομίας των αστεριών και των πλανητών μας.πωρωμένος μεν αλλά νέος δε.Δεν είμαι ούτε φυσικός ούτε αστρονόμος συνεπώς δεν γνωρίζω και πολλά.Αλλά τα τελευταία χρόνια δηλώνω λάτρης της επιστήμης που είναι αφιερωμένη στο μεγαλείο του σύμπαντος και προσπαθώ με τον καιρό να μαθαίνω όσο γίνεται περισσότερα.Έχω συλλέξει οτιδήποτε DVD έχει σχέση με την ιστορία του διαστήματος και προσπαθώ να μένω ενήμερος σε όλες τις εξελίξεις και τα νέα. Kαλώς όρισες την παρέα μας..!!!!Δεν είμαστε όλοι επιστήμονες (φυσικοί, μθηματικοί) ''ακόμα'' , αλλά όλοι μας είμαστε λάτρεις της Αστρονομίας και άκρως πορωμένοι!!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
dimidour Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2007 Δεν είναι και λίγο για αυτόν τον άνθρωπο που τον είχαν όλοι ξεγραμμένο πριν από 40 χρόνια, να ζει και να βασιλεύει και το διάστημα να κυριεύει.... Οι παραβολικές πτήσεις πάντως δεν ξέρω προσωπικά αν με γέμιζαν. Σίγουρα η έλλειψη βαρύτητας θα ήταν πολύ καλή εμπειρία αλλά φίλοι μου εγώ αυτό που θα ήθελα να ζήσω θα ήταν να δω την Γη από το διάστημα....αλλά φευ...... Και εγένετω φως....
nansy Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2007 Πιστεύω πώς μετά από τόσα χρόνια αδιάκοπης και αναντικατάστατης προσφοράς στον χώρο της επιστήμης πιστεύω πώς αυτή ήταν μία ανταμοιβή....!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2007 Kαλώς όρισες την παρέα μας..!!!!Δεν είμαστε όλοι επιστήμονες (φυσικοί, μθηματικοί) ''ακόμα'' , αλλά όλοι μας είμαστε λάτρεις της Αστρονομίας και άκρως πορωμένοι!!!!!!!! έτσι έτσι είναι.....
IsAB Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Κοιτάξτε χαμόγελο I''ve got amazing powers of observation
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Πιστεύω πως πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος...Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του πραγματοποιούνται...!!!!Ο καθένας στην θέση του έτσι θα ένοιωθε!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Πιστεύω πως πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος...Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του πραγματοποιούνται...!!!!Ο καθένας στην θέση του έτσι θα ένοιωθε!!Εγω για την ωρα κανω αλλα οταν θα πηγαινα σιγουρα θα πεταγα πιο νωρις απ'τη χαρα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα