Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το θερινό Σχολείο Αστρονομίας στο Βόλο από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου.Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί είναι από 27/8/2007 εώς 1/9/2007. Θα ακολουθήσει την πρώτη μέρα και η καθιερωμένη Αστροβραδιά στα Χάνια του Πηλίου. Όσοι θέλουν να λάβουν συμμετοχή, περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.astronomos.gr/therino_sxoleio_genika.html

:cheesy: :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

• Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Θα είναι φανταστική εμπειρία!! Ποιοί σκέφτεστε να πάτε; Εγώ ελπίζω να τα καταφέρω και να πάω!!!!!! :cheesy: :cheesy: [-o< [-o<
Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Δημοσιεύτηκε
Θα είναι φανταστική εμπειρία!! Ποιοί σκέφτεστε να πάτε; Εγώ ελπίζω να τα καταφέρω και να πάω!!!!!! :cheesy: :cheesy: [-o< [-o<

Εγώ πάντως θα πάω σίγουρα!!!Η περσινή εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε
Θα ειμαι εκει 100%

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Θα ειμαι εκει 100%

Η εμπειρία θα σου είναι αξέχαστη, πίστεψε με!!! :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Κάτι είχατε πεί οτι θα ερχόταν ο Θεοδοσίου και ο Δανέζης. Ισχύει τελικά; :D

Εγώ είχα προτείνει στον κ. Μαυρομμάτη να τους καλέσει στο θερινό σχολείο ως ομιλητές, και μου απάντησε ότι είχαν στο μυαλό τους να τους καλέσουν...απο κει και πέρα δεν γνωρίζω τι έγινε...

Δημοσιεύτηκε

Καλα αν γινει αυτο θα πεταξω απο τη χαρα μου!!! :!: :shock: :cheesy:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Και εγώ το εύχομαι...Μακάρι να έρθουν!!!!! Αλλά ξεκινά περίοδος εξεταστικής τότε...[-o< [-o< [-o< [-o<

Δημοσιεύτηκε

Αλλά ξεκινά περίοδος εξεταστικής τότε...[-o< [-o< [-o< [-o<

:cry: :( :(

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Αλλά ξεκινά περίοδος εξεταστικής τότε...[-o< [-o< [-o< [-o<

:cry: :( :(

Πάντως έχω μια ελπίδα ότι θα έρθουν... θα ξαναρωτήσω τον κ. Μαυρομμάτη αν τους κάλεσαν.. [-o< :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Μιά εβδομάδα είναι μόνο...! Δεν μπορούν να κάνουν μια μικρή θυσία;;;!!! :cheesy: :cheesy:

Εγώ που τους γνώρισα από κοντά είναι πάρα πολυ καλοί άνθρωποι..!!Πιστεύω ότι θα κάνουν αυτή τη θυσία... [-o<

Δημοσιεύτηκε
Τους γνώρισες απο κοντά;;;;;;;;;;;;; Σε ζηλεύω!!!!!!!!! :!: :!: :!:

Ναι, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με καλαίσθητο χιούμορ, πολύ ζεστοί και ευγενικοί με τα παιδιά στην αρχή ντράπηκα να τους μιλήσω διότι φοβόμουν μήπως με ''βρίσουν'' αλλά το αντίθετο!! Αυτοί μου έδωσαν το έναυσμα!!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Ναι, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με καλαίσθητο χιούμορ, πολύ ζεστοί και ευγενικοί με τα παιδιά στην αρχή ντράπηκα να τους μιλήσω διότι φοβόμουν μήπως με ''βρίσουν'' αλλά το αντίθετο!! Αυτοί μου έδωσαν το έναυσμα!!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

Που,ποτε,πως?Θελω κι εγω.Εισαι πολυ τυχερη που ειχες τετοια εμπειρια :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Που,ποτε,πως?Θελω κι εγω.Εισαι πολυ τυχερη που ειχες τετοια εμπειρια :cheesy:

Eίχαν έρθει στην Κοζάνη για διάλεξη στις 3 και 4 Φεβρουαρίου με θέματα ''το καινούργιο παράξενο σύμπαν'' ομιλητής ο κ. Δανέζης και ''η θεωρία χορδών λύση ή ουτοπία'' ομλητής ήταν ο κ. Θεοδοσίου.Ηταν εξαιρετική η διαλεξή τους!!! =D> :cheesy:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Πάντως όσα μέλη του Astrovox έρθουν στο θερινό πιστεύω να γνωριστούμε αυτή την φορά και να μην ψαχνόμαστε όπως στον διαγωνισμό!!!! Να βρούμε κάποιον τρόπο καλύτερο να γνωριστούμε!!!!:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :D 8) \:D/

Δημοσιεύτηκε
Αυτη τη φορα θα ψαχνουμε καποιον που θα εχει μαλλια και ματια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Πάντως να ξέρετε οτί πολλά παιδιά δεν θα έρθουν..Κυρίως φοιτητές..Λόγω της εξεταστικής...

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Θα ήθελα να επισημάνω κάτι:Δεν νομίζω να είναι η τελική ημερομήνια για το θερινό σχολείο διότι στις 28/8 έχουμε πανσέληνο και θα εμποδίζει πολύ στην αστροπαρατήρηση στα Χάνια του Πηλίου...Για οποιαδήποτε αλλάγη ημερομήνιας θα σας ενημερώσω πάραυτα!'Ενα ευχαριστώ θα ήθελα να πω στον Vasiamits για την πληροφορία!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Πάντως φέτος δεν θα ήθελα να τύχει κάτι τέτοιο!!!!Ένταξει η παρατήρηση της Σελήνης δεν λέω είναι συναρπαστική,αλλά του η παρατήρηση του βαθύ ουρανού είναι το κάτι άλλο!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :wink: :mrgreen:

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Σας παραθέτω την ανακοίνωση από το περιοδικό ΟΥΡΑΝΟΣ (τεύχος 63) για το θερινό σχολείο Αστρονομίας για όσους δεν το έλαβαν:

Το 8ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2007 στο Βόλο

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, εώς Παρασκευή, 31 Αυγούστου θα λειτούργησει κι αυτή τη χρονιά το 8ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας στο 1ο Λύκειο Βόλου. Ειδικά φέτος, εκτός από τα δύο τμήματα των αρχαρίων (1ης βαθμίδας) και προχωρημένων (2ης βαθμίδας) θα λειτουργήσει και ένα τρίτο τμήμα (3ης βαθμίδας) προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής.

Στο τμήμα αυτό θα γίνουν δεκτοί δικαιωματικά οι πρώτοι 5 του 12ου Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 1η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής στην πόλη Τσιανκ Μάι της Ταιλάνδης. Μπορούν, όμως αν το επιθυμούν, να φοιτήσουν στο τμήμα αυτό και άλλοι μαθητές που σκέπτονται να διεκδικήσουν τα δύο επόμενα χρόνια την πρωτιά στους διαγωνισμούς, ώστε να προκριθούν για την Ολυμπιάδα.

Ας σημειωθεί ότι μερικά μαθήματα θα γίνονται στο τμήμα αυτό στα Αγγλικά, ώστε να εξοικειωθούν οι σπουδαστές με την αγγλική αστρονομική ορολογία.

Για τα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων έχουν να εξασφαλισθεί να διδάξουν οι καθηγητές: Βούλγαρης Αριστείδης, πρόεδρος Ο.Φ.Α. Θεσσαλονίκης, Καμβρογιάννης Κων/νος, μαθηματικός, Μουτσιάρας Κων/νος, μαθηματικός, Πετούσης Βλάσης, φυσικός, Τομπουλίδης Χαρίτων, αστροφυσικός κ.α. Στο τμήμα της Ολυμπιάδας θα διδάξουν: Βαρβόγλης Χαράλαμπος, καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σειράδακης Ιωάννης καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ.ά.

:cheesy: :cheesy: [/u]

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης