MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το θερινό Σχολείο Αστρονομίας στο Βόλο από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου.Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί είναι από 27/8/2007 εώς 1/9/2007. Θα ακολουθήσει την πρώτη μέρα και η καθιερωμένη Αστροβραδιά στα Χάνια του Πηλίου. Όσοι θέλουν να λάβουν συμμετοχή, περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.astronomos.gr/therino_sxoleio_genika.html Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Θα είναι φανταστική εμπειρία!! Ποιοί σκέφτεστε να πάτε; Εγώ ελπίζω να τα καταφέρω και να πάω!!!!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Θα είναι φανταστική εμπειρία!! Ποιοί σκέφτεστε να πάτε; Εγώ ελπίζω να τα καταφέρω και να πάω!!!!!! Εγώ πάντως θα πάω σίγουρα!!!Η περσινή εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Θα ειμαι εκει 100% Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Θα ειμαι εκει 100% Η εμπειρία θα σου είναι αξέχαστη, πίστεψε με!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Κάτι είχατε πεί οτι θα ερχόταν ο Θεοδοσίου και ο Δανέζης. Ισχύει τελικά; Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Κάτι είχατε πεί οτι θα ερχόταν ο Θεοδοσίου και ο Δανέζης. Ισχύει τελικά; Εγώ είχα προτείνει στον κ. Μαυρομμάτη να τους καλέσει στο θερινό σχολείο ως ομιλητές, και μου απάντησε ότι είχαν στο μυαλό τους να τους καλέσουν...απο κει και πέρα δεν γνωρίζω τι έγινε... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Κάτι είχατε πεί οτι θα ερχόταν ο Θεοδοσίου και ο Δανέζης. Ισχύει τελικά; Καλα αν γινει αυτο θα πεταξω απο τη χαρα μου!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Α! Οκ! Ελπίζω πάντως να έρθουν!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Κάτι είχατε πεί οτι θα ερχόταν ο Θεοδοσίου και ο Δανέζης. Ισχύει τελικά; Καλα αν γινει αυτο θα πεταξω απο τη χαρα μου!!! Και εγώ το εύχομαι...Μακάρι να έρθουν!!!!! Αλλά ξεκινά περίοδος εξεταστικής τότε... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Κάτι είχατε πεί οτι θα ερχόταν ο Θεοδοσίου και ο Δανέζης. Ισχύει τελικά; Καλα αν γινει αυτο θα πεταξω απο τη χαρα μου!!! Αλλά ξεκινά περίοδος εξεταστικής τότε... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Κάτι είχατε πεί οτι θα ερχόταν ο Θεοδοσίου και ο Δανέζης. Ισχύει τελικά; Καλα αν γινει αυτο θα πεταξω απο τη χαρα μου!!! Αλλά ξεκινά περίοδος εξεταστικής τότε... Πάντως έχω μια ελπίδα ότι θα έρθουν... θα ξαναρωτήσω τον κ. Μαυρομμάτη αν τους κάλεσαν.. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Μιά εβδομάδα είναι μόνο...! Δεν μπορούν να κάνουν μια μικρή θυσία;;;!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Μιά εβδομάδα είναι μόνο...! Δεν μπορούν να κάνουν μια μικρή θυσία;;;!!! Εγώ που τους γνώρισα από κοντά είναι πάρα πολυ καλοί άνθρωποι..!!Πιστεύω ότι θα κάνουν αυτή τη θυσία... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Τους γνώρισες απο κοντά;;;;;;;;;;;;; Σε ζηλεύω!!!!!!!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2007 Τους γνώρισες απο κοντά;;;;;;;;;;;;; Σε ζηλεύω!!!!!!!!! Ναι, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με καλαίσθητο χιούμορ, πολύ ζεστοί και ευγενικοί με τα παιδιά στην αρχή ντράπηκα να τους μιλήσω διότι φοβόμουν μήπως με ''βρίσουν'' αλλά το αντίθετο!! Αυτοί μου έδωσαν το έναυσμα!!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2007 Τους γνώρισες απο κοντά;;;;;;;;;;;;; Σε ζηλεύω!!!!!!!!! Ναι, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με καλαίσθητο χιούμορ, πολύ ζεστοί και ευγενικοί με τα παιδιά στην αρχή ντράπηκα να τους μιλήσω διότι φοβόμουν μήπως με ''βρίσουν'' αλλά το αντίθετο!! Αυτοί μου έδωσαν το έναυσμα!!!!!!!! Που,ποτε,πως?Θελω κι εγω.Εισαι πολυ τυχερη που ειχες τετοια εμπειρια Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2007 Τους γνώρισες απο κοντά;;;;;;;;;;;;; Σε ζηλεύω!!!!!!!!! Ναι, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με καλαίσθητο χιούμορ, πολύ ζεστοί και ευγενικοί με τα παιδιά στην αρχή ντράπηκα να τους μιλήσω διότι φοβόμουν μήπως με ''βρίσουν'' αλλά το αντίθετο!! Αυτοί μου έδωσαν το έναυσμα!!!!!!!! Που,ποτε,πως?Θελω κι εγω.Εισαι πολυ τυχερη που ειχες τετοια εμπειρια Eίχαν έρθει στην Κοζάνη για διάλεξη στις 3 και 4 Φεβρουαρίου με θέματα ''το καινούργιο παράξενο σύμπαν'' ομιλητής ο κ. Δανέζης και ''η θεωρία χορδών λύση ή ουτοπία'' ομλητής ήταν ο κ. Θεοδοσίου.Ηταν εξαιρετική η διαλεξή τους!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2007 Πάντως όσα μέλη του Astrovox έρθουν στο θερινό πιστεύω να γνωριστούμε αυτή την φορά και να μην ψαχνόμαστε όπως στον διαγωνισμό!!!! Να βρούμε κάποιον τρόπο καλύτερο να γνωριστούμε!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2007 Αυτη τη φορα θα ψαχνουμε καποιον που θα εχει μαλλια και ματια Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
nansy Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2007 Πάντως να ξέρετε οτί πολλά παιδιά δεν θα έρθουν..Κυρίως φοιτητές..Λόγω της εξεταστικής... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2007 Θα ήθελα να επισημάνω κάτι:Δεν νομίζω να είναι η τελική ημερομήνια για το θερινό σχολείο διότι στις 28/8 έχουμε πανσέληνο και θα εμποδίζει πολύ στην αστροπαρατήρηση στα Χάνια του Πηλίου...Για οποιαδήποτε αλλάγη ημερομήνιας θα σας ενημερώσω πάραυτα!'Ενα ευχαριστώ θα ήθελα να πω στον Vasiamits για την πληροφορία!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2007 Παντως ειχε τυχει πριν 2-3 χρονια κι εγινε η αστροβραδια ενω ειχε Πανσεληνο Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2007 Πάντως φέτος δεν θα ήθελα να τύχει κάτι τέτοιο!!!!Ένταξει η παρατήρηση της Σελήνης δεν λέω είναι συναρπαστική,αλλά του η παρατήρηση του βαθύ ουρανού είναι το κάτι άλλο!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2007 Σας παραθέτω την ανακοίνωση από το περιοδικό ΟΥΡΑΝΟΣ (τεύχος 63) για το θερινό σχολείο Αστρονομίας για όσους δεν το έλαβαν: Το 8ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2007 στο Βόλο Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, εώς Παρασκευή, 31 Αυγούστου θα λειτούργησει κι αυτή τη χρονιά το 8ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας στο 1ο Λύκειο Βόλου. Ειδικά φέτος, εκτός από τα δύο τμήματα των αρχαρίων (1ης βαθμίδας) και προχωρημένων (2ης βαθμίδας) θα λειτουργήσει και ένα τρίτο τμήμα (3ης βαθμίδας) προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής. Στο τμήμα αυτό θα γίνουν δεκτοί δικαιωματικά οι πρώτοι 5 του 12ου Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 1η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής στην πόλη Τσιανκ Μάι της Ταιλάνδης. Μπορούν, όμως αν το επιθυμούν, να φοιτήσουν στο τμήμα αυτό και άλλοι μαθητές που σκέπτονται να διεκδικήσουν τα δύο επόμενα χρόνια την πρωτιά στους διαγωνισμούς, ώστε να προκριθούν για την Ολυμπιάδα. Ας σημειωθεί ότι μερικά μαθήματα θα γίνονται στο τμήμα αυτό στα Αγγλικά, ώστε να εξοικειωθούν οι σπουδαστές με την αγγλική αστρονομική ορολογία. Για τα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων έχουν να εξασφαλισθεί να διδάξουν οι καθηγητές: Βούλγαρης Αριστείδης, πρόεδρος Ο.Φ.Α. Θεσσαλονίκης, Καμβρογιάννης Κων/νος, μαθηματικός, Μουτσιάρας Κων/νος, μαθηματικός, Πετούσης Βλάσης, φυσικός, Τομπουλίδης Χαρίτων, αστροφυσικός κ.α. Στο τμήμα της Ολυμπιάδας θα διδάξουν: Βαρβόγλης Χαράλαμπος, καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σειράδακης Ιωάννης καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ.ά. [/u] Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα