Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Ευχαριστούμε Μαρία!!! Εγώ ακόμα δεν έχω λάβει το τεύχος...! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Μου αρέσει πολύ που είναι ανοιχτό για κάθε ηλικίας ενδιαφερόμενο. Αυτό το κάνει πολύ ελκυστικό για άτομα που θα ήθελαν να κάνουν μία εισαγωγή στο αντικείμενο και είναι μετά τη σχολική ηλικία τους ή να μάθουν εκτενέστερα κάποια θέματα που τα ξέρουν σε κάποια έκταση! Και εγένετω φως....
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δεν αναφέρει πουθενά για αστροβαδιά, υπάρχει περίπτωση να μην γίνει?? Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
xmavidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Καταραμένη εξεταστική!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ. Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Εξαταστική έχετε όλα τα πανεπιστήμια και τα πολυτεχνεία(άσχετο βέβαια!!)??? Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δεν αναφέρει πουθενά για αστροβαδιά, υπάρχει περίπτωση να μην γίνει?? Και εγώ αυτή την απορία είχα.. Αλλά ρώτησα τον κ. Ζαχείλα και μου είπε ότι θα γίνει κανονικά η Αστροβραδιά στα Χάνια του Πηλίου.Απλά δεν το ανέφεραν επειδή είναι πλέον γεγονός!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2007 Επισης για οσους δεν εχουν το περιοδικο ουρανος,βγηκε και ανακοινωση στο site της εταιρειας αστρονομιας και διαστηματος βολου: http://www.astronomos.gr/ Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Μαρία θα μπορούσες να μας περιγράψεις λίγο, την περυσινή σου φανταστική εμπειρία : Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Μαρία θα μπορούσες να μας περιγράψεις λίγο, την περυσινή σου φανταστική εμπειρία : Ήταν καταπληκτικά!!!!! Καταρχάς γνώρισα πάρα πολλά παιδιά αλλά και καθηγητές...Τα περισσότερα παιδιά είχαν περάσει στην ΝΑΣΑ και ήταν όλα τους εξαίρετα και με πάρα πολλές γνώσεις...Οι καθηγητές με βοήθησαν πάρα πολύ σε πολλά θέματα...Τι να πω ήταν φανταστικά!!!!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 Μολις ειδα οτι βγηκε το προγραμμα . www.astronomos.gr Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
koyote Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 Ανυπομονω να ερθει εκεινη η ωρα!!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 Αλήθεια σε ποια βαθμίδα σκέφτεσται να πάτε Εγώ το σκέφτομαι για την τρίτη.... Αλλά μου φαίνεται δύσκολη, δεν ξερω..... Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Εννοείται 3η βαθμίδα!!!!!!!Τέλεια τα μαθήματα τέλειοι και οι καθηγητές!!!!!!!!!!Φύγαμε!!!!!!Αντε να αρχίσει!!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Ετσι!!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο να ειμαι κι εγω . Μακαρι να τα πουμε και να παμε για τσιπουρα Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Εγώ πάλι δεν θα μπορέσω να έρθω!!!Έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα.... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Θα ειναι τελικα κανεις απο εδω στο Θερινο ? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Εγώ θα έρθω σίγουρα Έχω κλείσει δωμάτιο και αύριο θα δηλωσω συμμετοχή στην εταιρεία.... Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Θα ειναι τελικα κανεις απο εδω στο Θερινο ? Το ελπίζω!!!Ελπίζω να τα καταφέρεις και να έρθεις θα είναι τέλεια! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 εγω το σκεφτομαι για του χρονου... πιστευω θα παω στην τριτη βαθμιδα καθως τα θεματα στις αλλες 2 ειναι αρκετα βατα και προλαβαινω να μαθω περισσοτερα γι αυτα μονη μου... καλα να περασετε οσοι πατε! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Τα λεμε στο Θερινο . Αν χρειαστειτε κατι πειτε μου . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Και εγώ θα πάω στο θερινό, 3η βαθμίδα!!!! Θα τα πούμε εκεί!!!!!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
ourania Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Θα σας δω κι εγώ στο θερινό Τί βάσεις θέλει άραγε για 2η ή 3η βαθμίδα? Μάλλον για δεύτερη βαθμίδα το βλέπω..
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Εγώ θα έρθω σίγουρα Έχω κλείσει δωμάτιο και αύριο θα δηλωσω συμμετοχή στην εταιρεία.... Εγω τελευταια στιγμη .Οι εγγραφες γινονται λιγο νωριτερα στο ιδιο μερος λιγο πριν ξεκινησουν τα μαθηματα . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Salvation Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Παιδιά θα πάω και εγώ. άμα είναι να γνωριστούμε! It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''. Lat: 39.367 Lon: 22.950
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα