Fred Ley Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Hi All, There is a link to an image of the planet Mercury on the main page of spaceweather.com, located at www.spaceweather.com that was taken by Elias Chasiotis of Markopoulo. Clear Skies, Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Thank you very much Fred!Γιώργο σε ευχαριστώ!Η λήψη έγινε χθες λίγο μετά τη δύση του ήλιου με την EOS400D και το διοπτρικό Bresser των 70χιλ.
aristarchus Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Ηλιακο, Χιλια μπραβο! ΠΑΝΤΑ τετοια. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη!Μακάρι να είχα ένα τηλεφακό που θα μου έδινε λίγο μεγαλύτερο πεδίο χωρίς βινιετάρισμα, γιατί με το Bresser τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα. Έχω όμως κολλήσει στην επιλογή!
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Όπα Ηλία με το Bresseraki!!! μπράβο 2 φορές!!!Τελικά εχθές δεν καταφέραμε να βγούμε πρώτη στη Eurovision κατάφερε ο Ηλίας μας να μπει φώτο στο Space weather Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
KC Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Well done Ηλία!!! “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Και από μένα πολλά συγχαρητήρια!!!!Φοβερή η φωτογραφία που τράβηξες!!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
KaragouniS Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 πολυ καλη φωτογραφια Mε το να παρατηρεις το συμπαν, καταλαβαινεις ποσο μικρος εισαι...HALO 2 rul3z
Canopus Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 wraios re cy!!! Tis dyo teleftaies imeres (ehtes kai simera) katafera kai egw na dw ton ermi apo ti nea makri... ligo dyskolo vevaia, alla opws leei kai to arthro, each deay is easier ti eskoplismo xrisimopoiises? Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Ευχαριστώ! Γράφω πιο πάνω εξοπλισμό.Σε συνθήκες ανοιχτού ορίζοντα (εμπόδιο μέχρι 5°), ο εντοπισμός του Ερμή είναι αρκετά εύκολος αν κανείς ξέρει που και πότε να κοιτάξει.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Πολυ ομορφη κ. Ηλια ! Συγχαρητηρια Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Ευχαριστώ Αλέξανδρε!Πλέον βγήκε από την πρώτη σελίδα και βρίσκεται στο αρχείο της 13ης Μαΐου. (View archives)
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Ηλία συγχαρητήρια θερμά, φοβερή επιτυχία.Η γραμμή που φαίνεται κάτω αριστερά είναι contrails?? 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Ηλία, πολλά συγχαρητήρια κι από μένα.
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Όντως η γραμμή είναι contrails. Έχω και μια καλύτερη φωτό από τις 11 Μαΐου με contrails.Το Bresser μου δίνει μεγάλο image scale και είχα σκοτεινό πεδίο. Επέλεξα ISO 1600 και μικρή έκθεση για να "παγώσω" τον Ερμή και γι' αυτό το λόγο υπάρχει έντονος κόκκος.
Adam Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2007 Τώρα το είδα. Ηλία συγχαρητήρια και πάλι. Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
PapGeo Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2007 Ηλία, τώρα το είδα κι εγώ, συγχαρητήρια! Γιώργος
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2007 Ευχαριστώ πολύ Νίκο και Γιώργο!
nansy Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2007 Συγχαρητήρια και από εμένα!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα