χρηστου μηνας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2007 Πωλουνται 1) Φακός Barlow 1.25” 35 ευρώ 2) Orion collimating eyepiece 1.25” 30 ευρώκαι τα δυο μαζι 50 ευρωΣχεδόν μηδενική χρήση .Παραθέτω δυο φωτογραφίες. o barlow φαινεται στην δευτερη φωτογραφια.τηλ.6942864851ευχαριστω!
Vafiadis Dimitrios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2007 Πόσο επί είναι ο barlow: Μην ξεχνάτε δεν είμαστε μόνοι...
χρηστου μηνας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Πόσο επί είναι ο barlow: ο barlow ειναι 2Χ
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Yπάρχει ακόμα ο barlow? . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Altinakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Pascal o Orion Shorty Barlow 2x δεν ειναι ασχημος για αρχη. Δεν ειναι βεβαια καμια κορυφη οπως οι Televue Barlow αλλα ουτε και πατος οπως πολλοι ανωνυμοι και φτηνοι (κυριως κινεζικοι) Barlows. Και σε αυτη την τιμη αξιζει νομιζω τα λεφτα του! Τσιμπα τον! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
nemea Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Έχω στείλει PM Γραφετε καθαρά, χωρίς μουντζούρες.
Laskos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 πολλοι ανωνυμοι και φτηνοι (κυριως κινεζικοι) Barlows. και αυτος made in china γραφει πανω του... Πολυ καλος παντος barlow
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Pascal o Orion Shorty Barlow 2x δεν ειναι ασχημος για αρχη. Δεν ειναι βεβαια καμια κορυφη οπως οι Televue Barlow αλλα ουτε και πατος οπως πολλοι ανωνυμοι και φτηνοι (κυριως κινεζικοι) Barlows. Και σε αυτη την τιμη αξιζει νομιζω τα λεφτα του! Τσιμπα τον! . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Pascal o Orion Shorty Barlow 2x δεν ειναι ασχημος για αρχη. Δεν ειναι βεβαια καμια κορυφη οπως οι Televue Barlow αλλα ουτε και πατος οπως πολλοι ανωνυμοι και φτηνοι (κυριως κινεζικοι) Barlows. Και σε αυτη την τιμη αξιζει νομιζω τα λεφτα του! Τσιμπα τον! Γιώργο ,τι λές να πάρω σιγά σιγά ?zoom ή Βarlow πρώτα???? . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Altinakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Εγω εκανα την αρχη με τον Barlow αλλα απο οτι καταλαβα μετα το πιο χρησιμο all around ειναι πραγματικα το Zoom. Ειδικα το Baader Zoom 8-24mm ειναι πολυ ποιοτικο (δες το σχετικο συγκριτικο του Στεφανου Σοφολογη) και πολυ μα πολυ οικονομικο. Ειναι λοιπον ενα Value 4 Money κατα την αποψη μου. Δεν το εχω ξαναβγαλει απο τον εστιαστη μου! Παντως ο Barlow αν και κινεζικος οπως αναγραφεται ειναι πολυεπιστρωμενο και ειναι επωνυμος και μαλιστα της Orion. Οποτε ειναι σιγουρα αρκετα καλος. Δεν ειναι καποιο ανωνυμο κομματι που να μην ξερεις τι μπορει να κανει. Ειπαμε ειναι καπου στην μεση στο θεμα της ποιοτητας. Παντως αν θα ημουνα στην θεση σου θα επελεγα σιγουρα τωρα τον ζουμ πρωτα. Κανε μια οικονομια και παρτον. Επειδη εχει μεγαλο ευρος mm θα μπορει να σου δωσει και τις μεγαλες και τις μικρες μεγενθυνσεις που χρειαζεσαι για αρχη. ΟΚ? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα