arasteo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Αγαπητέ φίλε Αντώνη και Γιώργο σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την συστηματική εργασία που κάνετε. Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
zantespear Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Γειά σου Γιώργο. Με 10 και 20 ίντσες φωτογραφίζεις, με πάνω από 1 μέτρο αποκαλύπτεις. Για την βάση, βάσεις ιδιάιτερα της αποστολής 17 δεν νομίζω, ότι χρεάζεται να πούμε κάτι πρόσθετο. Αυτά, που έχουν ειπωθεί αρκούν. Περιμένω πάντα τις όμορφες φωτογραφίες από όλους. Να είσαι καλά.40αρια για ερασιτέχνες????Εδώ οτιδήποτε πάνω από 32 ίντζες (σε βάση εκτός από dob) ίσως και να μετριέται στα δάχτυλα των χεριών μας...Από κει και πέρα η ερασιτεχνική φωτογραφία για μένα είναι διδακτική από άποψη αποκάλυψης στόχων. Ιδιαίτερα η σεληνιακή Σπύρος
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Και άλλο ένα υπέροχο LPOD, αυτή τη φορά από τον Spartiatis:http://www.lpod.org/?m=20071102Μπράβο Παναγιώτη!
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 spartiatis, για μία ακόμα φορά, μπράβο. Είναι πραγματικά έξοχη αυτή η φωτογραφία.
ammonite Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Μπράβο Παναγιώτη! Είναι το νούμερο 44 ή κάνω λάθος? Δύνατά μάγκες, το έχουμε το 50 μεχρι το τέλος του έτους!
Αλέξανδρος Διαμαντής Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Ωραία φωτογραφία, συγχαίρω τον φωτογράφο της.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Συγχαρητήρια Παναγιώτη !!!
spartiatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια. Ειλικρινά με ξάφνιασε πολύ το σημερινό lpod.Δεν είχε περάσει στα σοβαρά από το μυαλό μου ότι θα ξεχώριζε ανάμεσα στις άλλες φώτο.Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 ώρα άνοιξα τις αστροφωτογραφίες και καθώς διαβασα τα τελευτάια σχόλια, σταμάτησα στου Χρήστου (ammonite)που έλεγε ΄''συνχαρητήρια για το LPOD σου''και σκέφτηκα: <<Μα καλά τι λέει; είναι καλα;....Λες να; Μπα δε.>>Το επώμενο ΚΛΙΚ πάνω στη σελίδα: LPOD.org με ξάφνιασε ευχάριστα.Πάντως είναι το πρώτο μου και είμε διπλά χαρούμενοςΕυχαριστώ και σας που χαιρώσαστε γι αυτό. Με αγάπη Παναγιώτης. Παναγιώτης. http://nikolakakosfotos.webs.com/apps/photos/
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Συγχαρητήρια για το lpod. Μπράβο! Χαιρόμαστε μαζί σου και μείς Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
sevax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Καί τά δικά μου συγχαρητήρια για τά lpod. Μέ σεβασμό στούς κόπους σας,στόν χρόνο, καί στήν ΜΑΣΤΟΡΙΑ Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Pleiades Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ!!! ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!!! Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
spartiatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Δημήτρη, Γιάννη, Pleiades, thank you.Και για σας, καλή επιτυχία σ΄ότι προσπαθείτε........ Παναγιώτης. http://nikolakakosfotos.webs.com/apps/photos/
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Παναγιώτη, συγχαρητήρια και για τη σημερινή! http://www.lpod.org/?m=20071126
KC Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Συγχαρητήρια Παναγιώτη!!!Σου εύχομαι πολλές επιτυχίες ακόμα. Καλή συνέχεια!!! “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Συγχαρητήρια Παναγιώτη και από εμένα. ΥΓ: Μας ψεκάζουν! Μας ψεκάζουν! Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Αλέξανδρος Διαμαντής Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου. Μπράβο.
ammonite Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Παναγιώτη συγχαρητήρια!Όλα τα λεφτά η φωτογραφία!
ΙΑΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Παναγιώτη, μεγάλη επιτυχία! Συγχαρητήρια! The stars that have most glory, have no rest.www.spartastronomy.gr
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Το απόλυτα αναμενόμενο, Παναγιώτη συγχαρητήρια !
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Παναγιώτη την καλύτερη από όλες, μας την έδειξες σαν έκπληξη μέσω της lpod επιτυχίας!!! Είμαστε χαρούμενοι οι Ελληνάρες που διαβάζουμε κάτω από το αριστούργημα: image by Nikolakakos Panagiotis, Sparta, Greece Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι γι'αυτή σου την καταπληκτική αίσθηση και τον ιδιαίτερο τρόπο που "βλέπεις" μέσα από το φακό, θα γράψουμε πολλές φορές συγχαρητήρια για τις επόμενες σου lpod Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
takis63 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Μπράβο Παναγιώτη. Εξαιρετικές φωτό κι οι δύο. Πάντα τέτοια Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Μπράβο Παναγιώτη! Όχι μόνο για την καταπληκτική φωτό και τη δημοσίευσή της ως lpod αλλά και συνολικά για την αισθητική και την ποιότητα των φωτογραφιών που ανεβάζεις στην ιστοσελίδα μας! Keep walking! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
spartiatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Αγαπητοί Φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.Είμε πραγματικά χαρούμενος για δύο λόγους :Ο ένας ,είναι προφανές, η διάκρισει της φωτογραφιας μου, ως LPOD.και η προβολή της διεθνώς.Ο άλλος που μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά είναι ότι μπόρεσα και έβγαλα αυτή τη φωτογραφία. Τρία πράματα είναι αυτά που με εκράζουν και με τρελαίνουν:Φωτογραφία--Ουράνια σώματα—Αεροπλάνα. Το ότι ταυτήστικαν και τα τρία σ΄ένα είναι ένα αποτέλεσμα, που ήρθε μέτα από πολλές ώρες προσπάθειας και αναμονής μέσα στο σκοτάδι ,κρύο,ακινησίας και αγανάκτησης κάποιες φορές.Επιμονή και υπομονή λοιπόν,για καλύτερα απολετέσματα. Υ.Γ. α… επίσης είμε χαρούμενος γιατί είστε και σείς χαρούμενοι Παμεγιάλλα Παναγιώτης. http://nikolakakosfotos.webs.com/apps/photos/
sevax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Ενα μεγάλο ΜΡΑΒΟ Περιμένω τήν επόμενη Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα