Crux Australis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Έχει κανείς εγκαταστήσει το RedShift Premium 6 και ξέρει τι περισσότερες δυνατότητες έχει από τις προηγούμενες εκδόσεις, και αν τελικά αξίζει να αναβαθμίσει κάποιος την έκδοση του απο deluxe σε premium?
Kepler Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Εγώ θα ήθελα να το πάρω.Που μπορώ να το βρω ελεύθερο στο Internet; Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
darkmaster Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Εγώ θα ήθελα να το πάρω.Που μπορώ να το βρω ελεύθερο στο Internet; Ρωτάμε τέτοια πράγματα; Το αγοράζεις δεν είναι free. --
Kepler Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι το έχουν ελεύθερο. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Canopus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2007 Εγώ θα ήθελα να το πάρω.Που μπορώ να το βρω ελεύθερο στο Internet; Το βλέπω το edit να'ρχεται Απλά θα σε παραπέμψω σε κάτι που μοιάζει στο "η-μουλάρι" ή e-alcopop βασιμένο στη smirnoff. Η σε κάτι άλλο που μοιάζει με το "αποκόπτω", "σκίζω" κλπ. στα Αγγλικά Δε λέω περισσότερα, μη βρει μπελά το παιδί που έχει το σάιτ. Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα