vossinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 "In my opinion, the world's most dedicated analemma photographer is Greek amateur Anthony Ayiomamitis." Dennis Di Cicco Συγχαρητήρια Αντώνη!!! Βοσινάκης Ανδρέας Βοσινάκης Ανδρέας
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Το Sky & Telescope περιμέναμε να μας το πεί
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Ανδρεα/Νικο, Σας ευχαριστω! Μονο και μονο που εγινε τετοια κουβεντα στο S&T και απο τον Dennis di Cicco, ειναι τεραστια τιμη. Στο τευχος του Astronomy (Σεπτ/2007) στην στηλη του O'Meara θα υπαρχει ελληνικη παρουσια. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Kepler Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Απλά και συέχισε την καλή δουλειά! Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Nodens Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά κ. Αντώνη!!!
dark nebula Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Μπραβω Αντωνη μας τιμα ολους αυτο [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Όπα!!! δάσκαλε τώρα το είδα, αυτές τις μέρες μόλις μου ήρθε το πρώτο μου τεύχος S&T δεν πρόλαβα να το διαβάσω. Μεγάλη τιμή για όλους τους έλληνες ερασιτέχνες αυτό. Συγχαρητήρια και σε εσάς προσωπικά και είναι δικαιολογημένα όλα αυτά γιατί έχετε δουλέψει τόσα χρόνια μεθοδικά και με μεράκι!!! Προσωπικά σας έχω σαν σημείο αναφοράς όχι μόνο από τους Έλληνες αλλά και ξένους αστροφωτογράφους!!! όχι μόνο σαν αστροφωτογράφο αλλά και σαν άνθρωπο, πάντα λέγατε μια καλή κουβέντα σε εμάς τους νεότερους και πάντα μοιραζόσασταν τις γνώσεις απλόχερα. Μπράβο σας ακόμη μια φορά Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Συγχαρητήρια Αντώνη! Συνέχισε αυτό που κάνεις, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό, ακόμα καλύτερα !!!
KC Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Άξιος Αντώνη!!!! “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Adam Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Μεγάλη χαρά για μας κι αυτή η διάκριση στον Αντώνη ( γιατί για διάκριση πρόκειται όταν έχει να κάνει με κριτική ενός μεγάλου του χώρου μας). Θα μας δώσει ( και μας δίνει) πολλές -πολλές χαρές ακόμα γιατί ο Αντώνης είναι από τους κορυφαίους στη χώρα μας και όχι μόνο. Είναι σε θέση,κατά τη γνώμη μου, να προσδώσει κύρος κι αυτός με τη σειρά του, σε άλλους αξιόλογους αστροφωτογράφους με παρόμοιες κριτικές του.Φιλικά Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Πολλά συγχαρητήρια και από μένα! Συνέχισε έτσι! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Αγαπητοι φιλοι/φιλες, Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τα οποια ειναι ενα επιπλεον κινητρο σχετικα με την απασχοληση μου σε αυτο τον πανεμορφο χωρο που λεγεται "αστροφωτογραφηση". Ο καθενας με την τρελα του ... και τι ομορφη τρελα ειναι η καταγραφη του εναστρου ουρανου! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
dyonik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Καλημέρα Αντώνη Συγχαρητήρια και από μένα.Περιμένω (όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) τηνέκδοση του βιβλίου σου !!!!!!! ΦιλικάΝίκος
magos_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Κύριε Αντώνη ,Σαν νέος στον χώρο δυστυχώς δεν γνώριζα την δουλειά σας. Μαθαίνω όμως σιγά σιγά. Συγχαρητήρια και από εμένα. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Αγαπητοι φιλοι/φιλες, Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τα οποια ειναι ενα επιπλεον κινητρο σχετικα με την απασχοληση μου σε αυτο τον πανεμορφο χωρο που λεγεται "αστροφωτογραφηση".Ο καθενας με την τρελα του ... και τι ομορφη τρελα ειναι η καταγραφη του εναστρου ουρανου! Αντώνη, εμείς στο astrovox (και όχι μόνο), δεν σε εκτιμούμε μόνο γιαυτό που κάνεις, αλλά και γιαυτό που είσαι. Πάντα επιτυχίες! Γιώργος
spartiatis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Φίλε Αντώνη συνχαριτήρια και από μένα.Αν και δε γνωριζώμαστε από κοντά καταλαβένω οτι η γνώση πάνω στην αστροφωτογραφία είναι μεγάλη,σε συνάρτηση μάλιστα με το μεράκη που διαθέτεις δείνουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.Πάντα τέτοια Παναγιώτης. Παναγιώτης. http://nikolakakosfotos.webs.com/apps/photos/
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Αντώνη δεν εκπλήσομαι καθόλου από τα σχόλια που σε αφορούν στα περιοδικά. Όλοι ξέρουμε τι μπορείς να κάνεις και με πόση αγάπη το κάνεις, οπότε τέτοιου είδους σχόλια είναι λογικά...Συγχαρητήρια! Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
arasteo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Ότι και να πει κανείς για τη δουλειά του Αντώνη είναι λίγο . Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους. Φίλε Αντώνη και εις ανώτερα. Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Συγχαρητήρια Αντώνη, άλλη μιά φορά! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Χιλια ευχαριστω σε ολους! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Κωστής Κανάκης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Συγχαρητήρια στον De Cicco που το κατάλαβε! Αγαπητέ Αντώνη εμείς το ξέρουμε εδώ και καιρό και πάντα παρακολουθούμε την φανταστική δουλειά σου!!
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Τα θερμα μου συχαρητηρια κ απο μενα Αντωνη.Παντα τετοια Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
skywalker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Απλα χαιρομαι παρα πολυ οταν καθε επιτυχια απο καποιον γνωστο μου,ανταμοιβεται ειτε σε ενα αρθρο ειτε σε μια φωτογραφια ειτε οτιδηποτε αλλο!! Αντωνη ολοι εμεις εδω μεσα ξερουμε σε ποιον ανθρωπο κ για ποιο λογο,οπως τωρα του λεμε μπραβο! Μπραβο λοιπον,συνεχιστε για τους εαυτους σας και για ολους εμας που σας στεκομαστε απο πισω! Μπραβο Αντωνη! Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2007 Τελικά σε λίγο δεν θα προλαβαίνουμε να ευχόμαστε συγχαρητήρια.Και βέβαια το σχόλιο συνεχίζει ως εξής : "Check out his great work at..."Καλή συνέχεια και πάντα τέτοια!!!!!!!ΦιλικάΓιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα