Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ανδρεα/Νικο,

Σας ευχαριστω!

Μονο και μονο που εγινε τετοια κουβεντα στο S&T και απο τον Dennis di Cicco, ειναι τεραστια τιμη.

Στο τευχος του Astronomy (Σεπτ/2007) στην στηλη του O'Meara θα υπαρχει ελληνικη παρουσια. :wink: :-note

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Όπα!!! δάσκαλε τώρα το είδα, αυτές τις μέρες μόλις μου ήρθε το πρώτο μου τεύχος S&T δεν πρόλαβα να το διαβάσω. Μεγάλη τιμή για όλους τους έλληνες ερασιτέχνες αυτό. Συγχαρητήρια και σε εσάς προσωπικά και είναι δικαιολογημένα όλα αυτά γιατί έχετε δουλέψει τόσα χρόνια μεθοδικά και με μεράκι!!!

Προσωπικά σας έχω σαν σημείο αναφοράς όχι μόνο από τους Έλληνες αλλά και ξένους αστροφωτογράφους!!! όχι μόνο σαν αστροφωτογράφο αλλά και σαν άνθρωπο, πάντα λέγατε μια καλή κουβέντα σε εμάς τους νεότερους και πάντα μοιραζόσασταν τις γνώσεις απλόχερα.

Μπράβο σας ακόμη μια φορά

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Μεγάλη χαρά για μας κι αυτή η διάκριση στον Αντώνη ( γιατί για διάκριση πρόκειται όταν έχει να κάνει με κριτική ενός μεγάλου του χώρου μας). Θα μας δώσει ( και μας δίνει) πολλές -πολλές χαρές ακόμα γιατί ο Αντώνης είναι από τους κορυφαίους στη χώρα μας και όχι μόνο. Είναι σε θέση,κατά τη γνώμη μου, να προσδώσει κύρος κι αυτός με τη σειρά του, σε άλλους αξιόλογους αστροφωτογράφους με παρόμοιες κριτικές του.

Φιλικά

Νίκος Λαμπρίδης

Eppur, si muove

Galileo Galilei (1564-1642)

Δημοσιεύτηκε
Πολλά συγχαρητήρια και από μένα! =D> Συνέχισε έτσι! :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοι φιλοι/φιλες,

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τα οποια ειναι ενα επιπλεον κινητρο σχετικα με την απασχοληση μου σε αυτο τον πανεμορφο χωρο που λεγεται "αστροφωτογραφηση".

Ο καθενας με την τρελα του ... και τι ομορφη τρελα ειναι η καταγραφη του εναστρου ουρανου! :mrgreen:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα Αντώνη

Συγχαρητήρια και από μένα.

Περιμένω (όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) την

έκδοση του βιβλίου σου !!!!!!!

Φιλικά

Νίκος

Δημοσιεύτηκε
Αγαπητοι φιλοι/φιλες,

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τα οποια ειναι ενα επιπλεον κινητρο σχετικα με την απασχοληση μου σε αυτο τον πανεμορφο χωρο που λεγεται "αστροφωτογραφηση".

Ο καθενας με την τρελα του ... και τι ομορφη τρελα ειναι η καταγραφη του εναστρου ουρανου! :mrgreen:

Αντώνη, εμείς στο astrovox (και όχι μόνο), δεν σε εκτιμούμε μόνο γιαυτό που κάνεις, αλλά και γιαυτό που είσαι.

Πάντα επιτυχίες!

Γιώργος

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Αντώνη συνχαριτήρια και από μένα.Αν και δε γνωριζώμαστε από κοντά καταλαβένω οτι η γνώση πάνω στην αστροφωτογραφία είναι μεγάλη,σε συνάρτηση μάλιστα με το μεράκη που διαθέτεις δείνουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.Πάντα τέτοια =D> =D> =D>

Παναγιώτης.

Δημοσιεύτηκε
Αντώνη δεν εκπλήσομαι καθόλου από τα σχόλια που σε αφορούν στα περιοδικά. Όλοι ξέρουμε τι μπορείς να κάνεις και με πόση αγάπη το κάνεις, οπότε τέτοιου είδους σχόλια είναι λογικά...Συγχαρητήρια!
Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Ότι και να πει κανείς για τη δουλειά του Αντώνη είναι λίγο .

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους.

Φίλε Αντώνη και εις ανώτερα.

Θοδωρής Αραμπατζόγλου

www.arasteo.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε
Συγχαρητήρια Αντώνη, άλλη μιά φορά!

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Απλα χαιρομαι παρα πολυ οταν καθε επιτυχια απο καποιον γνωστο μου,ανταμοιβεται ειτε σε ενα αρθρο ειτε σε μια φωτογραφια ειτε οτιδηποτε αλλο!!

Αντωνη ολοι εμεις εδω μεσα ξερουμε σε ποιον ανθρωπο κ για ποιο λογο,οπως τωρα του λεμε μπραβο!

Μπραβο λοιπον,συνεχιστε για τους εαυτους σας και για ολους εμας που σας στεκομαστε απο πισω!

Μπραβο Αντωνη!

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημοσιεύτηκε

Τελικά σε λίγο δεν θα προλαβαίνουμε να ευχόμαστε συγχαρητήρια.

Και βέβαια το σχόλιο συνεχίζει ως εξής : "Check out his great work at..."

Καλή συνέχεια και πάντα τέτοια!!!!!!!

Φιλικά

Γιώργος

1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης