Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2007 http://www.physics4u.gr/news/2007/scnews2886.html Ενδιαφέρον άρθρο για την εγκατάσταση παρατηρητηρίου στην αθέατη πλευρά της σελήνης.. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα απο αστρικά σώματα τα οποία βομβαρδίζουν τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης...??Γιατί απο ότι ξέρω δεν είναι και το πιο "ήρεμο" μέρος του κόσμου...
Odysseus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Το σύμπαν που μας περιβάλλει, έχει αποδειχτεί ότι όσο όμορφο κι αν είναι, άλλο τόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Πιστεύω ότι θα έχουν προβλέψει τους κινδύνους, αλλά και τι να παραπάνω μπορούν να κάνουν;
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω... Αλλά νομίζω ότι η αθέατη πλευρά της Σελήνης θα χρησιμοποιηθεί σαν μελλοντική βάση για επικείμενα ταξίδια σε πιο μακρινούς πλανήτες...!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Άλλα πάλι ελλοχεύουνται πολλοί κίνδυνοι...!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Τρεις φορές το γραψες το εμπεδώσαμε!!!! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Αχ καταλάθος θα έγινε χίλια συγνώμη.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Απλά δεν μου αρέσει να κάνω τέτοια λάθη.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Το μεγαλο θεωρητικα πλεονεκτημα ειναι οτι θα μπορει ενα τηλεσκοπιο στην σεληνη να μαζευει φως απο ενα αμυδρο αντικειμενο για μηνες(αν υπαρχει τοσος διαθεσιμος χρονος για μια παρατηρηση)οποτε θα μας αποκαλυπτωνται παρα πολλα πραγματα. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Odysseus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Αυτή η περιβόητη βάση στη σελήνη, πάντα μου προκαλούσε την περιέργεια κι ένα απλό ερώτημα σχετικά με το τελευταίο ανεφοδιασμό διαστημοπλοίων: Αν ξεκινούσες να ταξιδέψεις με το αυτοκίνητό σου μέχρι τη Γερμανία, σε τι θα ωφελούσε η στάση για ανεφοδιαμό στην Κηφισιά; Εκτός αν το ρόλο της κίνησης μέχρι την Κηφισιά, μέχρι δηλαδή να "ανοίξει" ο δρόμος, παίζει η βαρύτητα της Γης. Και πάλι όμως, μου ακούγεται λίγο υπερβολικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα