Sofia L. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Γενικά με εκνευρίζει κάπως η (δυστυχώς) κλασική πλέον ερώτηση ‘τι ζώδιο είσαι;’ Μερικές φορές απαντώ ξερά, γιατί βαριέμαι να ανοίξω διάλογο (->διαπληκτισμό) για τη σημασια που δινουν στην αστρολογία ή αποφεύγω να απαντήσω. Βλέπω ότι οι πολλοί γύρω μου πιστεύουν ότι μπορούν να καταλάβουν κάτι ουσιαστικό για το χαρακτήρα σου ή το μέλλον σου όταν τους πεις το ζώδιό σου, και δυσκολεύομαι να παραμείνω ψύχραιμη με αυτό. Εσείς πως αντιδράτε όταν σας ρωτάνε το ζώδιό σας; http//enastros.blog.com.gr/
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ; Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Όπως απάντησα πιο πριν, προτιμώ να μην απαντώ γιατί αλλιώς εκνευρίζομαι! Είναι πολύ κουραστικό με το καλημέρα, τι ζώδιο είσαι? Έλεος!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Βασικά όταν με ρωτάνε αυτό το πράγμα τους απαντάω πως δεν πιστεύω σ' αυτά..Σκέτη απάτη είναι....!!!!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
skywalker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Καταρχην στραβωνω σχετικα οταν με ρωρανε. Μετα τους λεω οτι επειδη σχετικα ασχολουμαι λιγο πιο σοβαρα με την αστρονομια μη μου λετε για αστρολογια γιατι ειναι σαν να μου λες για γιατρο και για κομπογιαννιτη γιατρο. Εχω κανει απιστευτο τσακωμο ενα βραδυ σε ενα μαγαζι στο Πεδιο του Αρεως με μια απιστευτα ομορφη κοπελα η οποια πιστευε υπεραρκετα στα ζωδια,σας λεω μας ακουσε ολο το κεντρο της Αθηνας. Μια στατιστικη κατανομη που γινεται για 12 ομαδες( και ειδικα αν βαλεις μεσα ωροσκοπο γινονται 6 οι ομαδες) δε πιστευω οτι θα καθορισει τη μερα μου κ τη ζωη μου. Εγω αυτους που τα πιστευουν πολυ,τους θεωρω κατωτερους στο μυαλο,sorry αν ακουγουμαι καπως αλλα ετσι ειμαι.... Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Αχ αυτά τα ζώδια!!!! Συνέχεια η ίδια κουραστική ερώτηση....!! Έγώ πάντα απαντώ σε αυτή την (ηλίθια) ερώτηση και μετά περιμένω με αγωνία και λαχτάρα να ακούσω τα σχόλια του τύπου " αχ καλέ ταιριάζουμε! Πρέπει να κάνουμε πολύ παρέα " ή κάτι παρόμοιο!! Βέβαια υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση κατά την οποία, έτσι και δεν αρέσει σε κάποιον το ζώδιό σου την "κάνει" με ελαφρά πηδηματάκια!!!! Λες και τα ζώδια καθορίζουν ντε και καλά το χαρακτήρα μας....!!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Οπως θα αντιδρουσε καποιος οταν του λενε ψεματα! Ειδικα με τους αστρολογους,που ιδεα δεν εχουν με τα αστερια και τον ουρανο,και οσους ''εξυπνους''(!)που προσπαθουν να συνδεσουν αστρονομια και αστρολογια!(Δεν χρειαζεται να πω ονοματα)Καποτε,καποιος ελληνας αστροφυσικος (δεν θυμαμαι ακριβως ποιος)ειχε πει πως η αστρολογια δημιουργηθηκε πριν απο χιλιαδες χρονια και πολλοι πιστευαν σε ζωδια,προβλεψεις κ.λ.π.Ακομη και οι αστρολογοι να ελεγαν την αληθεια,αυτο δεν θα ισχυε σημερα γιατι εχει μετατοπιστει ο αξονας της γης και ο τροπος προβλεψης εκεινης της εποχης ειναι ιδιος με σημερα,παρολο που η θεση των αστρων εχει αλλαξει με τοτε!!! Γενικα,οποιοσδηποτε ξερει εστω και ελαχιστα απο αστρονομια,μπορει ευκαλα να καταλαβει πως προβλεψεις,χαρακτηρες,τροπος ζωης κ.α.δεν πρεπει να αρκουνται μονο και μονο απο το ποιον μηνα γεννηθηκε καποιος! Πιστευω πως λογος υπαρξης των ζωδιων ειναι για να προσδιοριζουμε μεταξυ μας το ποτε γεννηθηκαμε και οχι για να μας πιανουν καποιοι κορο'ι'δα!!!
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Εγώ λέω απλά και φιλικά το ζώδιό μου, και συνεχίζω εξηγώντας γιατί η αστρολογία είναι σκέτη απάτη. Πάντως όταν η ερώτηση για το ζώδιο μου «πέφτει» στα πρώτα λεπτά μιας γνωριμίας, η γνωριμία είναι καταδικασμένη... "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
vossinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Τους λεω οτι αστρολογικα ειμαι Ζυγός, αλλά αστρονομικά Παρθένος, και μετα τους αρχιζω την γνωστη συζητηση περι αστρομπουρδολογιας και ολα τα γνωστα... Βοσινάκης Ανδρέας
vasiamits Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Εγώ το βρίσκω φυσιολογικό και δεν αντιδράω ιδιαίτερα αρνητικά. Βέβαια τα άτομα που με ρωτάνε είναι συνήθως γυναίκες όταν γνωριζόμαστε για πρώτη φορά, οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς Μετά εξηγώ πως ασχολούμαι με την αστρονομία και οτι δεν πιστευώ σε αυτα κτλ... http://www.cool-stuff.gr/
jupiter Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Εγώ λέω απλά και φιλικά το ζώδιό μου, και συνεχίζω εξηγώντας γιατί η αστρολογία είναι σκέτη απάτη. μία από τα ίδια.... και πολλές φορές όταν είμαι με καλή παρέα από τα ζώδια εγώ ξεκινώ και τους λέω πως δημιουργήθηκαν κλπ...και τους λόγους για τους οποίους δεν πιστεύω...και τίποτα άλλο εξάλλου, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΑΤΗ" ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ??? ΜΠΑΑΑΑΑ..... scooby doobi dooo!!!!!!
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Εγω λεω το ζωδιο και στη συνεχεια προσπαθω να φερω την κουβεντα ετσι ωστε να αποδειξω οτι η αστρολογια ειναι απατη Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 εγω λεω οτι ειμαι καρκινος...αρχιζουν να λενε -καρκινος?αχ οι καρκινοι ειναι πολυ ευαισθητοι,εσωστρεφεις,ντροπαλοι κτλ-ωραιος καιρος!και σηκωνομαι και φευγω! θελω ομως να μου λυσεται μια απορια,στα ζωδια δν πιστευω,ομως μου εχει τυχει κατι πραγματικα τρελο,ενω ημασταν μια παρεα ενας απο αυτους μεγαλυτερης ηλικιας που ηταν καθηγητης και ασχολουνταν πολυ με τα ζωδια μεσα απο μια συζητηση μιας περιπου ωρας καταφερε να μαντεξει τι ζωδιο ηταν ο καθενας απο εμας!προσωπικα δν μπορω να το εξηγησω παρα μονο εαν δεχτω οτι για τα ζωδια υσχιουν μονο τα γενικα τους χαρακτιριστικα... stargazeshots.com
hitzaz7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Εγω τους λεω οτι ειμαι Οφιουχος..!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Εγώ πάλι τους απαντάω κανονικά...Δεν καταδικάζω 100% μια θεωρία που λέει πως μπορεί να έχει εξελιχτεί ο χαρακτήρας μας ανάλογα με την εποχή που γεννηθήκαμε...Τα βρέφη ξέρετε πως απορροφάνε τα πάντα απο το περιβάλλον...Ίσως να διαφέρει κάποιος άνθρωπος που γεννήθηκε μεσα στα χιόνια ψυχολογικά , απο κάποιον άλλον που γεννήθηκε κατακαλόκαιρο...Το περιβάλλον που περνά κανείς τον πρώτο καιρό της ζωής του σίγουρα επηρεάζει τον καθορισμό της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς... Η άλλη πτυχή βέβαια, που το μέλλον προβλέπεται με βάση το ζώδιο, είναι ... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Εγώ πάλι τους απαντάω κανονικά...Δεν καταδικάζω 100% μια θεωρία που λέει πως μπορεί να έχει εξελιχτεί ο χαρακτήρας μας ανάλογα με την εποχή που γεννηθήκαμε...Τα βρέφη ξέρετε πως απορροφάνε τα πάντα απο το περιβάλλον...Ίσως να διαφέρει κάποιος άνθρωπος που γεννήθηκε μεσα στα χιόνια ψυχολογικά , απο κάποιον άλλον που γεννήθηκε κατακαλόκαιρο...Το περιβάλλον που περνά κανείς τον πρώτο καιρό της ζωής του σίγουρα επηρεάζει τον καθορισμό της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς... Η άλλη πτυχή βέβαια, που το μέλλον προβλέπεται με βάση το ζώδιο, είναι ... Ομως η αστρολογια θεωρει ως εναρξη της ζωης τη γεννηση και οχι τη συλληψη,γεγονος που αποτελει μεγιστο λαθος. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Καρκίνος με ωροσκόπο φυματίωση. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
George Makris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Μόλις είχε φύγει από το ραντεβού του ο άνθρωπος και είχε ξεχάσει τι του είπαν. "μα τι μου είπαν Αιγόκερως ή Παρθένος;" αναρωτιόταν ενώ κατέβαινε με το ασανσέρ. Φτάνει στο ισόγειο και αποφασίζει να ξανανέβει και να ρωτήσει.-Συγγνώμη γιατρέ τι μου είπατε;-Καρκίνος ρε. Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
sv2kbs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 -Βίκυ.. τι ζώδιο είσαι ?-ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ !!!
nemea Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Τους λέω ότι δεν πιστεύω στα ζώδια και μετά τους προτρέπω να βρουν ποιο ζώδιο είμαι (συνήθως το βρίσκουν με την τρίτη προσπάθεια). Στη συνέχεια τους κάνω ένα μάθημα πάνω στους αστερισμούς, στην τροχιά του ήλου, ποιυς αστερισμούς ονομάζουμε ζώδια κλπ (βασικά δεν έχουν ιδέα). Συνήθως καταλήγουν να μου πουν πως ούτε αυτοί ουσιαστικά πιστεύουν. Αλλά μάλον το λένε για να βγουν από την δύσκολη θέση. Έχει πλάκα όταν τους λέω ότι μεγαλήτερη επίδραση (βαρυτική) ασκεί ο μεαιυτήρας στο νεογνό την ώρα της γέννησης, παρά ο Δίας ή κάποιο άλλο ουράνιο σώμα. Άρα το ζώδιό μας θα πρέπει να είναι το επίθετο του γιατρού. - Τί ζώδιο είσαι;- Παπαδόπουλος. Γραφετε καθαρά, χωρίς μουντζούρες.
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Εγώ ενίοτε γίνομαι και αγενής, απαντώντας στην ερώτηση με ερώτηση: "-Έχεις τελειώσει Δημοτικό/Γυμνάσιο; Tι, ναι; άντε καλέ, δε σου φαίνεται! Μπράβο!" https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
magos_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Επειδή το ζώδιο μου δεν το ζητάνε όταν παίζω μπάλα πχ αλλά όταν επίκειται γνωριμία με ενδιαφέρον άτομο αντίθετου φύλου φροντίζω να είμαι διακριτικός και ευγενικός. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Αυτό έχει σημασία, πρέπει να δικαιολογούμε ανθρώπους που δεν έχουν τελείωσε π.χ. Δημοτικό...γι αυτούς είναι ακατόρθωτο πιστέυω να ξεχωρίσουν την απάτη απο την επιστήμη.. Αυτοί θέλουν φιλική επεξήγηση επι τους θέματος αλλά οι μορφωμένοι..θέλουν κεραυνοβόλημα απο επιχειρήματα του τύπου.. Ξέρεις ότι υπάρχει και ο Οφιούχος? Γιατί δεν τον υπολογίζουν? ξέρεις ότι κάθε αστερισμός στον ουρανό εχει το δικό του μέγεθος??Γιατί στον ζωδιακό κύκλο τους έχουν όλους ίσους?? Το ξέρεις ότι αν δεις τον ουρανό που επικρατούσε την ώρα της γέννησης σου ο αστερισμός που μεσουρανεί δυστυχώς δεν είναι το ζώδιο που σου έχουν πει??ε?? Ακούω...ή μάλλον περιμένω πειστικές τεκμηριωμένες απαντήσεις..
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Τηλέμαχε, φυσικά και δικαιολογούμε ανθρώπους που ΟΝΤΩΣ δεν έχουν τελείωσε π.χ. Δημοτικό...γι αυτούς είναι ακατόρθωτο πιστέυω να ξεχωρίσουν την απάτη απο την επιστήμη.. Όχι αυτοί, αλλά οι ΔΗΘΕΝ μορφωμένοι..είναι αυτοί που κατά τη γνώμη μουθέλουν κεραυνοβόλημα απο επιχειρήματα του τύπου..".... Έχεις τελειώσει Δημοτικό;" https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2007 btw, συγχαρητήρια και από εδώ για τους βαθμούς σου και καλή συνέχεια!!! https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα