Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Προς πωληση 6 Πλανητικα Φιλτρα και 1 Σεληνης Celestron 1.25 ιντσων τα οποια μπορειτε να δειτε στο site της Celestron εδω: http://www.celestron.com/c2/product.php?CatID=42&ProdID=271Ειναι τα φιλτρα αυτου του set, αγορασμενα πριν απο 2 μηνες και ελαχιστα χρησιμοποιημενα στα κουτακια τους. Επισης προς πωληση πολυ ποιοτικος Barlow 3x Paul Rini 1.25 ιντσων πληρως πολυεπιστρωμενος, στιβαρης κατασκευης απο αλουμινιο. Θα ελεγα οτι αν εχετε εναν Barlow 2x αλλα χρειαζεστε μεγαλυτερη μεγεθυνση θα ενθουσιαστειτε με την ποιοτητα του, στην τιμη που τον δινω. Αν χρειαζεστε στειλτε μου μυνημα να σας δωσω και φωτογραφιες του. Πωλουνται λογο αναβαθμισης σε 2 ιντσων προσοφθαλμια... Τιμη 40 ευρω για τα φιλτρα και 20 ευρω για τον Barlow. Μπορειτε να μου στειλετε μυνημα στο: aeraaakai@yahoo.comΕυχαριστω!
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Το ψήνω πολύ για τα φίλτρα, ίσως και για τον barlow, αλλα είμαι Αθήνα...Πως θα παίξει? Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Lasko θα ήθελα να αγοράσω τα φίλτρα. Για τον Barlow δεν ενδιαφέρομαι. Εάν θέλεις απαντησε μου στο patrajkalmed@yahoo.gr ή πάρεμε τηλ. στο 6944847476. Εάν θες μπορείς να μου τα στήλης με αντικαταβολή με ACS courier προς δική μου χρέωση. Ευχαριστώ Κουτρούμπας Δημήτρης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα