lunar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Μολις παραγγειλα τον Millenium star atlas και ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι μαζι και με την uranometria 2000.0 που ειδη εχω ολοκληρωσα την συλλογη χαρτων μου και τωρα ειμαι ετοιμος για ενα Orion Optics 12''που θα το χτυπησω λειαν συντομος καλημερα σε ολουςΔημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Καθαρούς ουρανούς και καλως ήρθες φίλε...
akmakas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!!!Εύχομαι όλοι να νιώθουν την ίδια χαρά και ικανοποίηση όταν στρέφουν τα μάτια τους στον ουρανό.Κάπως έτσι θα νιώσω και εγώ"πιστεύω"όταν θα ανεβώ στην ταράτσα του σπιτιού μου παρέα με το τηλεσκόπιο που θα αγοράσω σύντομα! www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
ΙΑΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Φίλε Δημήτρη Εύγε για τις επιλογές που έκανες. Δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.Η χρήση της ουρανομετρίας μαζί με έναν 8Χ50 ερευνητή τηλεσκοπίου θα σε οδηγούν με τη μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια σε όποιο στόχο επιλέγεις.Με τον Millenium star atlas θα έχεις τη δυνατότητα να αναγνωρίζεις τα πεδία μέσα από τον προσοφθάλμιο με μεγάλη ευκολία, όταν θα ψάχνεις δύσκολους στόχους.Φυσικά απαιτείται αρκετή εξάσκηση εάν δεν έχεις τη σχετική εμπειρία και τώρα το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή. Εύχομαι να ξεκινήσεις τις παρατηρήσεις σου το ταχύτερο! Φιλικά, Θανάσης The stars that have most glory, have no rest.www.spartastronomy.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα