Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Πώς μπορώ να μπω σε μια ομάδα; εξωγήινοι π.χ; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δες εδώhttp://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=56747#56747 Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2007 Αρκεί να είσαι πολυγραφότατος!!!! Και εγένετω φως....
Odysseus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 ...ή αρκεί να τα πας καλά με τα πλήκτρα Ctrl-C και Ctrl-V.
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 ...ή αρκεί να τα πας καλά με τα πλήκτρα Ctrl-C και Ctrl-V. Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 να δωσω κι εγω με τη σειρα μου τα συγχαρητηρια μου σ αυτους τους υπανθρωπους οπως και στους εγκληματιες που εκαναν το ιδιο περσι στη χαλκιδικηαφου καποιοι δεν μεριμνησαν να τους χωσουν εκει που πρεπει για να απαλλαγει η κοινωνια απο αυτα τα ανθρωποειδη , ας τους χειροκροτησουμε λοιπον και τους μεν και τους δε! ευγε!
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Τι σχέση έχει το ποστ αυτο βρε Astral ; Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
jupiter Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Τι σχέση έχει το ποστ αυτο βρε Astral ; ελα ντε..... μάλλον πάει στις φωτιές και μπέρδεψε τα ποστ! scooby doobi dooo!!!!!!
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Προφανώς τον μπέρδεψε η υπογραφή του Odysseus! Δεν πειράζει ανθρώπινο! Και εγένετω φως....
Odysseus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Ναι παιδιά, κάτι τέτοιο έγινε. Ίσως και η υπογραφή μου να μη πολυταιριάζει γενικότερα με το ύφος του forum, αλλά αυτές τις ημέρες έφτασα στα όριά μου με αυτό που έγινε στην Πάρνηθα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα