Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Έχω παραλάβει ήδη το αποχρωματικό Skywatcher 80 ED...και έχω τρελαθεί με τα εκπληκτικά είδωλα που έχει, παρόλο που η ατμόσφαιρα δεν βοηθάει και τόσο... Το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο είναι απλά : ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!! επίσης πήρα ένα ορθοσκοπικό προσοφθάλμιο οδήγησης (φωτιζόμενο) για τις φετεινές φωτογραφίες βαθέως ουρανού.. όσο για τη μηχανή....την περιμένω....canon EOS 400D!!!!!!!!!!!!!!! και στήριξη:τουλάχιστον για το καλοκαίρι θα έχω την EQ6 PRO.... (βολιώτης, ευχαριστούμε και περιμένουμε και την υπόλοιπη..) ΤΊ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Καλορίζικο Τηλέμαχε και έχω δει πολύ καλές φώτο με αυτό το τηλεσκόπιο.Σε σχέση τιμής/ απόδοσης τα Skywatcher είναι πολύ καλά τηλεσκόπια. Καλές παρατηρήσεις και φωτογραφήσεις Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Καλορίζικο Τηλέμαχε! Έκανες ενα μεγάλο βήμα ως προς την αστροφωτογράφηση!
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Καλά, εγώ δε χρειάζεται να σου πω πάλι καλορίζικα.... Θα τα σκίσουμε (σε λογικά πλαίσια πάντα, μη βαράς βρε Βολιώτη!!!) μόλις ανέβω πάνω!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Νίκος Παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Καλορίζικο και καλές παρατηρήσεις Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα καταληπτό Albert Einstein
Salvation Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Καλά ταξίδια στους ουρανούς Τηλέμαχε It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''. Lat: 39.367 Lon: 22.950
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Φαντάζομαι δώρο για την επιτυχία σου στις Πανελλήνιες ή κάνω λάθος; Σου εύχομαι καλές παρατηρήσεις!!!! Και εγένετω φως....
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Καλοριζικο τηλεμαχε κ καλες παρατηρησεις Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Τηλεμαχε ομορφα νεα ακουω . Τα υπολοιπα θα τα εχω σε μιση ωρα και θα τα στειλω . Αργυρη τετοια πραγμτα για σκισιμο ειναι( σε λογικα πλαισια οπως γραφεις ) για να τα χαιρομαστε κιολας . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Σας ευχαριστώ όλους.. και μερικές φώτο... προς το παρόν στην EQ3-2.. Δοκιμαστική λήψη με canon Ixus 70..με το χέρι..
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 ΚΑΛΕΣ ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!!! ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΝΩ ΕΣΤΙΑΖΩ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ(ΦΑΚΟ) ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 ΚΑΛΕΣ ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!!! ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΝΩ ΕΣΤΙΑΖΩ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ(ΦΑΚΟ) ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ! Γυρισες τα ροδακια στον εστιαστη να καθαριση η οικονα?(νεταρισμα) Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Επίσης πρέπει να έχεις βεβαιώσει ότι ερευνητής και τηλεσκόπιο είναι ευθυγραμμισμένα, δηλαδή κοιτούν στο ίδιο σημείο. Πρώτα βρες στο τηλεσκόπιο (όχι στον ερευνητή) ένα μακρινό επίγειο αντικείμενο (την ημέρα). Μετά ρύθμισε τον ερευνητή (θα έχει κάποιες βιδούλες λογικά) ώστε να έχει στο κέντρο το αντικείμενο που δείχνει το τηλεσκόπιο! Τώρα πια είσαι έτοιμη. Οταν βρίσκεις κάτι με τον ερευνητή θα φαίνεται και στο προσοφθάλμιο! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 ΥΓ: Τώρα είδα ότι το έχεις θέσει και σε αυτό το θέμα:http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5835&highlight= «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Εστίαση θέλει το τηλεσκόπιό σου φίλη μου. Κάθε φορά που αλλάζεις είδος προσοφθαλμίου θα πρέπει να εστιάσεις εκ νέου. Δεν είναι τίποτα δύσκολο απλά πρόσεχε να είναι πάντα κεντραρισμένο το θέμα σου, έτσι ώστε αν τοποθετήσεις προσοφθάλμιο με μεγαλύτερη μεγέθυνση να μην φύγει το παρατηρούμενο αντικείμενο από το μάτι σου. Θα βλέπεις κάτι θολό και μετά με τις βιδούλες θα το ρυθμίζεις προσεκτικά στο μάτι σου. Επίσης αν φοράς γυαλιά, άλλη ρυθμιση θέλεις φορώντας τα και άλλη μη φορώντας τα. Και εγένετω φως....
xmavidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Καλές παρατηρήσεις Τηλέμαχε!! Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2007 και φωτογραφήσεις!!!!! Ευχαριστω πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα