Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Μπορείτε να μου πείτε πως θα καθαρίζω από εδώ και στο εξής το τηλεσκόπιό μου; SKYWATCHER SK707AZ2 Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Mε ένα πανάκι να φύγουν οι σκόνες αν το αφήνεις έξω από το κουτί του. Μιλάω ΜΟΝΟ για τον σωλήνα, σε καμία περίπτωση τα οπτικά. Δεν πειράζει αν μαζέψει λίγη σκόνη ο φακός, δεν σε αμποδίζει. Αν ποτέ το σκεφτείς ακολούθησε τη γνωστή συμβουλή, να κάνεις μια βόλτα το τετράγωνο και θα το ξεχάσεις. Μόνο σε πολύ κακές καταστάσεις πλένουμε τα οπτικά και τότε με πού προσοχή και με συγκεκριμένα υγρά και τρόπο. Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Αν ποτέ το σκεφτείς ακολούθησε τη γνωστή συμβουλή, να κάνεις μια βόλτα το τετράγωνο και θα το ξεχάσεις. Αυτή η συμβουλή μου άρεσε πολύ Παναγιώτη!!!! Πάντως έχεις δίκιο για τα οπτικά μέρη! Παραείναι ευαίσθητα για πειραματισμούς. Και εγένετω φως....
jupiter Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 χμ...κάνε μία αναζήτησ στο site...αρκετά θέματα έχουν γραφεί γγια τον καθαρισμό! scooby doobi dooo!!!!!!
jupiter Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 ο planckios έχει ολόκληρη στρατιά καθαριστικών... http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2051&highlight=%EA%E1%E8%E1%F1%E9%F3%EC%FC%F2 scooby doobi dooo!!!!!!
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 ο planckios έχει ολόκληρη στρατιά καθαριστικών... http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2051&highlight=%EA%E1%E8%E1%F1%E9%F3%EC%FC%F2 Τι μας τον θύμισες τον Βασίλη;;;; Μας λείπει πάντα!!!! Βασίλη ακούς;;;; Και εγένετω φως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα