Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Χαίρετε,

Θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το βιβλίο της Παρατηρησιακής Αστρονομίας το οποίο διδάσκεται στο 2 εξάμηνο του Φυσικού νομίζω. Παρόμοιο μάθημα υπάρχει και στο Μαθηματικό όμως νομίζω διαφέρει ο συγγραφέας και ο τρόπος που διδάσκεται (με διαφορικές εξισώσεις ίσως κτλπ). Ψάχνω το βιβλίο στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείο και δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι αυτό που διδάσκεται στο Φυσικό.

Ευχαριστώ!

Δημοσιεύτηκε

Λία υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο Φυσικό του ΑΠΘ και ότι μάλλον εννοείς αυτό το βιβλίο: Παρατηρησιακή Αστρονομία , των κυρίων Σειραδάκη και Αυγολούπη.

* Αυτό το θέμα ταιριάζει καλύτερα στις Αστρονομικές Εκδόσεις

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Παναγιώτη ευχαριστώ πολύ. Ψάχνω αυτό το βιβλίο γιατί με ενδιαφέρει να διαβάσω το περιεχόμενό του και να δω πως διδάσκεται στο Φυσικό σε σχέση με το Μαθηματικό.

Να σαι καλά!

Δημοσιεύτηκε
Εάν και το βιβλίο αυτό είναι πανεπιστημιακού επιπέδου (Παρατηρησιακή Αστρονομία) το προμηθεύτικα από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης και μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλό και κατανοητό!! :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Εάν και το βιβλίο αυτό είναι πανεπιστημιακού επιπέδου (Παρατηρησιακή Αστρονομία) το προμηθεύτικα από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης και μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλό και κατανοητό!! :cheesy:

Συμφωνώ και επαυξάνω..

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης