elohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Καλησπέρα... Σκέφτομαι να κάνω ένα ακόμα τατουάζ αλλα θέλω να έχει θέμα "την αγάπη μου για τον ουρανό αστρονομία..." Σκέφτομαι κάτι σε τηλεσκόπιο, κάτι σε ουρανό με πλανήτες, κάτι να γράψω για την αγάπη μου για τον ουρανό.... Θα ήθελα να μου παραθέσετε και τις ιδέες σας.... Ευχαριστώ προκαταβολικά.... dreamers and not, do not lower the head... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Προτείνω ένα αφαιρετικό σχέδιο, κατά προτίμηση μια απλή φιγούρα ενός αστερισμού που σου αρέσει πολύ. Για μένα θα ήταν ο Ωρίων. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
ourania Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Απίστευτο Χθες σκεφτόμουν πόσο ωραίο θα ήταν ένα αστρονομικό τατουάζΣυμφωνώ για τον Ωρίωνα. Εξίσου καλή ιδέα θα ήταν και η μεγάλη ή η μικρή Άρκτος -ειδικά αν θες κάτι πιο διακριτικό.Προσωπικά θα μου άρεσε κάτι από deep sky. Για παράδειγμα υπέροχο θα ήταν η Αδρομέδα ψηλά στην πλάτηΑκόμα κάτι πολύ απλό αλλά εξίσου εντυπωσιακό είναι ο Κρόνος Πολύ ωραίο θέμα άνοιξες -ας μας πούνε κι άλλοι τις ιδέες τους Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
magos_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Εγώ φίλε μου έχω κάνει το ποιο λαμπρό άστρο του ουρανού! Φυσικά εννοώ τον ήλιο μας όπως παρουσιάζεται σε αστρονομικά σχέδια των Μαγιά. Θα σου το πρότεινα ανεπιφύλαχτα. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Παιδιά δεν έχω καλή γνώμη για τα τατουάζ!!! 1ο όταν θα μεγαλώσετε και θα θέλετε τα το βγάλετε για τον Α και Β λόγο δεν θα μπορείτε. 2ο το θεωρώ μια πρωτόγονη μόδα - κουλτούρα. 3ο είναι μια μορφή σταμπαρίσματος και σαν άνθρωπος δεν θα ήθελα ποτέ να με σταμπάρουν. Κάποτε κάποιοι στάμπαραν τους ανθρώπους με νούμερα. Χαλαρώστε και πάλι μετά από σκέψη κάντε το κέφι σας, αλλά ακούστε και την δική μου άποψη χωρίς να με πάρετε βέβαια με τις ντομάτες. Αν πάλι το θέλετε πολύ βάλτε μια Σελήνη. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
elohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Θα ήθελα να συνεχίσετε να μου παραθέτετε τις ιδέες σας.... 3ο είναι μια μορφή σταμπαρίσματος και σαν άνθρωπος δεν θα ήθελα ποτέ να με σταμπάρουν. Κάποτε κάποιοι στάμπαραν τους ανθρώπους με νούμερα δεν θεωρώ ότι με το τατουάζ που θα μου θυμίζει την μεγάλη μου αγάπη για τον ουρανό θα με σταμπάρει κάποιος.... Εγώ το κάνω για τον εαυτό μου.... Μου αρέσουν τα τατουάζ.... Μου φαίνονται όμορφα πάνω.... Δεχομαι την αποψή σου πάνω στο θέμα αστρόφιλε Γιώργο αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου.... Περιμένω και άλλες ιδέες... dreamers and not, do not lower the head... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
magos_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 1ο όταν θα μεγαλώσετε και θα θέλετε τα το βγάλετε για τον Α και Β λόγο δεν θα μπορείτε. Αυτό είναι λάθος. Σήμερα τα Τατουάζ βγαίνουν. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν κανείς Τατουάζ για να το βγάλεις. Ένα ωραίο τατουάζ κάνει για να ζωγραφιστεί 200 εύρο και 2000 ευρο για να βγει. 2ο το θεωρώ μια πρωτόγονη μόδα - κουλτούρα. ΕΕΕΕ οχι και πρωτογονη!!! Μολις 5000 χρονια πριν. Μιλαμε για ψιχουλα!!! 3ο είναι μια μορφή σταμπαρίσματος και σαν άνθρωπος δεν θα ήθελα ποτέ να με σταμπάρουν. Κάποτε κάποιοι στάμπαραν τους ανθρώπους με νούμερα. Γιώργο σε βρίσκω πολύ αρνητικό για το Τατουάζ!!! Εγώ πάλι θα πρότεινα να το σκεφτούν καλά πρώτα και αν το αποφασίσουν θα είναι κάτι που θα τους συντροφεύει μια ζωή! Εγώ πχ όταν το έκανα το έκανα σε σημείο που δεν φαίνεται (στην πλατη πχ κεντρικα) και που μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα μελλοντικά στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Πραγματικά τόσα χρόνια δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 καλησπερα παιδια. Εγω θα ελεγα πρωτα να το σκεφτουν καλα και μετα να αποφασισουν εαν πραγματικα το θελουν, και αμα το ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ πολυ να το κανουν. Φιλικα Χρηστοs. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Φίλε εξαρτάται από το μέγεθος που θες να έχει. Εάν πάντως θέλεις κάτι πολύπλοκο θα ήταν κατά την γνώμη μου στην μια μεριά διαγώνια ο πήγασος υπό την μορφή αστερισμού δηλ. το φτερωτό άλογο κανονικά για να σου δίνει δύναμη να πετάς (στα πάντα) και στα σημεία που υπάρχουν τα αστέρια να είναι πιο έντονα σχηματισμένα , στην άλλη μεριά το ίδιο μοτίβο αλλά με το ζώδιο σου σαν αστερισμός και στο κέντρο μεταξύ των δυο να έχεις το νεφέλωμα του ωριωνα ή την Ανδρομέδα μιλάμε πάντα έγχρωμα. Θα σου το σχεδιάσω αργότερα γιατί τώρα δεν μπορώ και θα το κατεβάσω. ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Σε καμια 10αρια χρονια,με βλεπω κι εμενα με ενα Μ 51 στην πλατη! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 1ο όταν θα μεγαλώσετε και θα θέλετε τα το βγάλετε για τον Α και Β λόγο δεν θα μπορείτε. Λάθος!Πλέον με την βοήθεια του λείζερ μπορείς να βγάλεις το τατουάζ.Αν και είμαι κατά των τατουάζ, θα προτιμούσα να κάνεις κάποιον αστερισμό (όπως τον Ωρίωνα ή τη Μ. άρκτο )Αναλόγως και το μέγεθος που θες να έχει. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Και εμένα τα τατουάζ δεν μου αρέσουν γιατί σιχαίνομαι....τις βελόνες....αλλά από την άλλη φίλε elohim μου αρέσει η ιδέα σου για το θέμα που θέλεις να αναφέρεται αυτό. Θα σου πρότεινα και εγώ λοιπόν τον Ωρίωνα που είναι κυνηγός και είναι και ο πιο εντυπωσιακός χειμερινός αστερισμός. Και εγένετω φως.... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Συμφωνώ με Γιώργο Ταρσούδη, το καλύτερο τατουάζ είναι το καθόλου τατουάζ. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Εγώ δεν θα λεγα αστερισμό, θα φαίνεται....κάπως....σαν στιγματα Κάνε την σελήνη η καποιον εντυπωσιακό γαλαξία - νεφέλωμα.... Συμφωνώ οτι δεν θα πρεπε καθόλου, αλλα αφού όπως λές έχεις ήδη, ενα παραπάνω δεν πειράζει! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
terring Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Προσωπικά δεν θα έβαζα τατουάζ γιατί δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Αν όμως το θες πολύ, βάλε τον Κρόνο. Είναι ο πλανήτης που αναγνωρίζουν οι περισσότεροι. Βάλε και το Cassini δίπλα και θα είσαι φευγάτος "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Δεν σου λέω την γνώμη μου για τα τατουαζ γιατί δεν τη ζητησες αλλωστε Αν εγώ θα εκανα ποτε, τότε θα έκανα κάτι τετοιο Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Όντως ο Κρόνος τα σπάει!!!Το σκέφτομαι και για μένα... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
magos_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Προσωπικά δεν θα έβαζα τατουάζ γιατί δεν υπάρχει κάποιος λόγος Και να καθεσαι με το τηλεσκοποιο στην ταρατσα ολο το βραδυ δεν υπαρχει καποιος λογος (εκτος αν ζεις απο αυτο) αλλα σου αρεσει. Ετσι ειναι και το τατουαζ. Κατα την γνωμη μου παντως ειναι μια μορφη τεχνης. Αλλους μπορει να τους γοητευει και αλλους να τους αφηνει παγερα αδιαφορους. Παντως συνεχιζει να ειναι τεχνη. Οσο για τις βελονες;;; Εχει την ομορφια της και αυτη η διαδικασια! Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
elohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Εγώ σκεφτόμουν να κάνω κάποιον να κοιτάει μέσα απο τηλεσκόπιο...Κάτι αρχαίο...Με γράμματα και εξισώσεις... Καμία πρόταση επ' αυτού... Ευχαριστώ και πάλι για τις ιδέες σας... dreamers and not, do not lower the head... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Οσο για τις βελονες;;; Εχει την ομορφια της και αυτη η διαδικασια! Και ποιά είναι αυτή η ομορφιά ακριβώς ?? Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
magos_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Όταν θέτεις το σώμα σου σε τέτοιου είδους δοκιμασία φίλε μου εξαγνίζεται η ψυχή σου όπως θα μας έλεγε και κάποιος σκληροπυρηνικός της εκκλησίας. Η ομορφιά τώρα πέρα από την πλάκα βρίσκεται στην διαδικασία.. Δεν είναι και τόσο φοβερό ποια. Ποιο πολύ είχα πονέσει όταν είχα σφραγίσει ένα δόντι. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 εγώ έχω κάνει τατουάζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο τσίχλες..... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 εγώ έχω κάνει τατουάζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο τσίχλες..... Κι εγω Αλλα δεν ηταν αστρονομικο Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Παρακαλώ μη ζητάτε την άποψη άλλων για κάτι που πρέπει να διαλέξετε μόνοι σας... ...γιατί θα έχει μεγάλη πλάκα σε καμιά παραλία να δεις το διπλανό να έχει χτυπήσει ίδιο με το δικό σου tatoo.... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 χεχε! Καλά Αργύρη, μέσα στο μυαλό μου είσαι !Γι αυτό κι εγώ έκανα... τουμπεκί ψιλοκομμένο και δεν είπα τη γνώμη μου Προσπαθώ εδώ και χρόνια να φτιάξω μόνη μου ένα σχέδιο για τατουάζ αλλά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένη απ το τελικό σχέδιο. Η δερματοστιξία είναι μια μορφή τέχνης, με καμβά το ίδιο σου το σώμα.Κι αμί τι άλλο ένα έργο τέχνης για να έχει αξία, εκτός από εμπνευσμένο πρέπει να είναι και μοναδικό ! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα