Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Ήθελα επ ευκαιρίας των διακοπών του Αυγούστου να αφήσω ένα μήνυμα σε όποιους φίλους , τυχαία βρεθούν στην περιοχή των Τζουμέρκων Καταρράκτη τον Αύγουστο , να δώσουμε ένα ραντεβού για αστρομάζεμα. Εγώ θα βρίσκομαι στο χωριό μου Καταρράκτη (950 μ) από 10 ως 21 Αυγούστου ,εάν βρίσκεται και κάποιος άλλος εκεί κοντά να δούμε μήπως βρεθούμε και κάνουμε τίποτε. Εννοείτε ότι και όποιον τον βγάζει ο δρόμος είναι ευπρόσδεκτος.Υπάρχουν 2 υπέροχα σημεία , (εννοείτε χωρίς σταγόνα φωτορυπανση ,πιάνεις τον γαλαξία) , το ένα στην Αγία Αικατερίνη 1030 μ και το άλλο ακόμη καλύτερο στο πλάτωμα της Αγ. Παρασκευής 1550 μ και τα δυο προσβάσιμα με αυτοκίνητο. Μιλάμε για ότι καλύτερο για τηλεσκόπιο, αρκεί βέβαια να μην έχει συννεφιά και βρέχει , γιατί γίνονται και αυτά εκεί κι ας βράζει ο τόπος.Άντε να δούμε τι θα κάνουμε !!!!!! Άντε !!!!!! Θα προσπαθήσω να κατεβάσω φωτογραφίες από τον τόπο και τα σημεία. (Για ενημέρωση) Μην ξεχάσω βέβαια ότι η περιοχή έχει υπέροχα ψητά και όχι μόνο!!! Α! Και καλό καλοκαίρι σε όλους με καλές, υπεροχες, ευχάριστες, και με καλή επιστροφή ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ!!!!!!! ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Κανένας μωρέ παιδιά - κανένας ΄??? Όλοι στη θάλασσα πάτε ? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
magos_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Φιλε μου εγω ετσι και αλλιως ολο κοντα στα μερη σου ειμαι. Πραγματικα πολυ ομορφος ουρανος! Μπορει να τα πουμε εκεινη την περιοδο αν τυχει. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Εγώ θα βρίσκομαι στην Ευρυτανία στα σύνορα με την Αιτωλοακαρνανία, οπότε και σχετικά κοντά....αλλά θα έχω φέτος και το βρεφάκι μου, την κορούλα μου, οπότε πολύ δύσκολο να σου έρθω.... Και εγένετω φως....
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Ηλία μακάρη να τα πούμε.Αξίζουν οι βραδιές εκεί πάνω. Σκέφτομαι για της 13/8/07 το βράδυ. Νομίζω ότι στης 13 έχει και στο απόγειο τις Περσίδες; Εχουμε ξαναβρεθεί με Περσίδες και είναι καταπληκτικά. dimidour εύχωμαι να σου ζήση η μικρή. Είναι και εμένα η γυναίκα μου έγκυος και σε καταλαβαίνω.'Εχουμε και άλλα αστέρια. Ε!Και στην Ευρυτανία έχει ωραία μέρη για παρατήρηση. Ίσως κάποια άλλη φορά.Αφήνω και τηλ. για όποιον έρθει. 6944847476 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
telemetric Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Δημήτρη κι εγώ δεν έχω αντίρρηση για την πρόταση που κάνεις. Βέβαια είναι λίγο νωρίς για να προγραμματίσουμε, όταν όμως πλησιάσει η περίοδος που θα βρίσκεσαι στον Καταρράκτη (αν βέβαια υπάρχει έφεση χρόνου κι από την πλευρά μου) το κανονίζουμε.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Δεν το προγραμματίζουμε γιατί είναι και δύσκολο λόγο των ημερών , απλά το αφήνουμε σε ανοιχτή συνάντηση και εάν γίνει , έγινε.Κι αν σου κάτσει??????????? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
vossinakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Εγω θα βρίσκομαι 10 -25 Αυγούστου στην περιοχή Βοΐου και συγκεκριμένα στην Χρυσαυγή, 20 λεπτα απο το Τσοτύλι. Σκοτεινός ουρανός, υψόμετρο 840 μέτρα, προχθές έβλεπα τον κομήτη μέσα απο το finder. Στις 18 Αυγούστου διοργανώνεται αστροπάρτυ στο Ροδοχώρι Βοΐου απο τα μέλη του ΟΦΑ. Βοσινάκης Ανδρέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα