Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ήθελα επ ευκαιρίας των διακοπών του Αυγούστου να αφήσω ένα μήνυμα σε όποιους φίλους , τυχαία βρεθούν στην περιοχή των Τζουμέρκων Καταρράκτη τον Αύγουστο , να δώσουμε ένα ραντεβού για αστρομάζεμα. \:D/

Εγώ θα βρίσκομαι στο χωριό μου Καταρράκτη (950 μ) από 10 ως 21 Αυγούστου ,εάν βρίσκεται και κάποιος άλλος εκεί κοντά να δούμε μήπως βρεθούμε και κάνουμε τίποτε. :P Εννοείτε ότι και όποιον τον βγάζει ο δρόμος είναι ευπρόσδεκτος.

Υπάρχουν 2 υπέροχα σημεία , (εννοείτε χωρίς σταγόνα φωτορυπανση ,πιάνεις τον γαλαξία) , το ένα στην Αγία Αικατερίνη 1030 μ και το άλλο ακόμη καλύτερο στο πλάτωμα της Αγ. Παρασκευής 1550 μ και τα δυο προσβάσιμα με αυτοκίνητο. :shock: :shock: :shock: :o :o

Μιλάμε για ότι καλύτερο για τηλεσκόπιο, αρκεί βέβαια να μην έχει συννεφιά και βρέχει , γιατί γίνονται και αυτά εκεί κι ας βράζει ο τόπος.

Άντε να δούμε τι θα κάνουμε !!!!!! Άντε !!!!!! [-(

Θα προσπαθήσω να κατεβάσω φωτογραφίες από τον τόπο και τα σημεία. (Για ενημέρωση) :wink:

Μην ξεχάσω βέβαια ότι η περιοχή έχει υπέροχα ψητά και όχι μόνο!!!

Α! Και καλό καλοκαίρι σε όλους με καλές, υπεροχες, ευχάριστες, και με καλή επιστροφή ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ!!!!!!! :D

ΦΙΛΙΚΑ

322410329_Panorama1.thumb.jpg.c933ced7f5c766efafec4c60342baf2c.jpg

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ :cheesy:

Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
Κανένας μωρέ παιδιά - κανένας ΄??? Όλοι στη θάλασσα πάτε ?

Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
Εγώ θα βρίσκομαι στην Ευρυτανία στα σύνορα με την Αιτωλοακαρνανία, οπότε και σχετικά κοντά....αλλά θα έχω φέτος και το βρεφάκι μου, την κορούλα μου, οπότε πολύ δύσκολο να σου έρθω....
Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε

Ηλία μακάρη να τα πούμε.Αξίζουν οι βραδιές εκεί πάνω. Σκέφτομαι για της 13/8/07 το βράδυ. Νομίζω ότι στης 13 έχει και στο απόγειο τις Περσίδες; Εχουμε ξαναβρεθεί με Περσίδες και είναι καταπληκτικά. :shock: :o

dimidour εύχωμαι να σου ζήση η μικρή. Είναι και εμένα η γυναίκα μου έγκυος και σε καταλαβαίνω.'Εχουμε και άλλα αστέρια. Ε!Και στην Ευρυτανία έχει ωραία μέρη για παρατήρηση. Ίσως κάποια άλλη φορά.

Αφήνω και τηλ. για όποιον έρθει.

6944847476

Δημοσιεύτηκε

Δημήτρη κι εγώ δεν έχω αντίρρηση για την πρόταση που κάνεις.

Βέβαια είναι λίγο νωρίς για να προγραμματίσουμε, όταν όμως πλησιάσει η περίοδος που θα βρίσκεσαι στον Καταρράκτη (αν βέβαια υπάρχει έφεση χρόνου κι από την πλευρά μου) το κανονίζουμε.

Δημοσιεύτηκε

Δεν το προγραμματίζουμε γιατί είναι και δύσκολο λόγο των ημερών , απλά το αφήνουμε σε ανοιχτή συνάντηση και εάν γίνει , έγινε.

Κι αν σου κάτσει??????????? =D>

Δημοσιεύτηκε
Εγω θα βρίσκομαι 10 -25 Αυγούστου στην περιοχή Βοΐου και συγκεκριμένα στην Χρυσαυγή, 20 λεπτα απο το Τσοτύλι. Σκοτεινός ουρανός, υψόμετρο 840 μέτρα, προχθές έβλεπα τον κομήτη μέσα απο το finder. Στις 18 Αυγούστου διοργανώνεται αστροπάρτυ στο Ροδοχώρι Βοΐου απο τα μέλη του ΟΦΑ.

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης